Prijava

Za ove koji prizeljkuju finale Real-Barsa i ocekuju da ce tamo Real nesto da "objasni" Barsi, jeste vi gledali neke njihove skorasnje meceve? Ako dodje do tog finala, tu je Barsa favorit svakako.

'Ajmo polako.

ali nije problem što bi dupe dao već i to što 'vata neke krivine kad god stigne

Aj ja ću ga ubedim da više ne vata krivine i da tako prestane da zbunjuje protivničke igrače. Stvarno je isp'o decxko, nije u redu da ih više onako podjebava. A po čemu si ti to zaključio da bi on dao dupe za pobedu, da se tako nekurtulno odrazim? Gde si ti video da je on toliko nezasit?

A takodje je i činjenica da je Barsi sudija pomogao u Ligi Šampiona mali milion puta

A šta ćemo sa onim kad je Anelka protiv Barse pao kao poslednje simulatorsko gomno a Abidal dobio crveni ni zbog čega, a?! Pa kad je Anri povučen na Kamp Nou protiv Čelsija takođe? Ni kad je u finalu Superkupa Pepe krvnički startov'o na Alveša i trebalo da dobije ne crveni nego jedno 10 'dina pa da u Padinjaku ljušti krompir? Toga se ne sećamo? A šta ćemo sa prvim mečom protiv Milaneza? To niko ne gleda. Gleda se samo kad je nešto iole sumnjivo i odmah Barsa kupuje sudije. Tim pričama vi možete samo da se tešite i nije mi uopšte jasno dokle će to ići. Verovatno dokle god Barsa dominira.

Naravno da će Barsa imati više prilika kad smaraju ko da gledam Selo gori na RTSU..

Pa smara kad su bolji 5 puta. A šta te to konkretno smara, aj reci, 'leba ti? To što se dodaju? Pa kako da stvore priliku, tako što će da šutiraju loptu u tri pičke materine?
Složio bih se sa Snajpsom jedino za Alveša. Taj čovek je i meni jako iritantna pojava jer jeste gomno od čoveka. Doduše, nije ni za prismrdeti Busketsu. To je jedno neopevano govedo. Jebote, koliko tog čoveka mrzim. Čuj mene čoveka, pardoniram.

Messija koji sa jedne strane glumi savršenog momka

Gde on to glumi savršenog momka?
A ja imam neki loš predosećaj još od početka sezone da Barsa neće uzeti ove sezone LŠ, pa to ti je. Ali još veći mi je trip i nikako mi ne ide u glavu da bi Čelsi mogao da ih izbaci. :) Prvo i osnovno zbog toga što će se klati na Stamford Bridžu, a možda ih Barsa i tamo tuče. Na Kamp Nou(u) mislim da Čelsi nema šta da traži. Videćemo. A Bajern se ovde zaustavlja, vrlo verovatno, mada bih mlogo voleo da izbace fašiste, ali mi je to nerealno.

Та стара Барса није била убедљива, није била непобедива, није била савршена, и ова данашња би је вероватно лагано добила, али Барса са Роналдињом је оно како ја замишљам да фудбал треба да се игра. То је био непредвидив тим, играли су фудбал тако лагано, са толико уживања

ТАЧНО, та барса и рома под водством Спалетија су играли најлепши фудбал који сам ја икада гледао

Ni kad je u finalu Superkupa Pepe krvnički startov'o na Alveša

Надам се да не мислите на ону ситуацију када је Пепе ишао ђоном Алвешу на цеваницу јер је оно било тааааааааааааакво симулирање Алвеша да су га могли комотно номиновати за мали златни кипић.

Ni kad je u finalu Superkupa Pepe krvnički startov'o na Alveša i trebalo da dobije ne crveni nego jedno 10 'dina pa da u Padinjaku ljušti krompir? Toga se ne sećamo?

Sjecamo se dobro, iznesose ga na nosilima pokriven dekom UNHCR i vraca se nakon minute.

A Bajern se ovde zaustavlja, vrlo verovatno, mada bih mlogo voleo da izbace fašiste, ali mi je to nerealno.

Добро, ти то по осећају, али мислим да Бајерн бар ове сезоне може да се мери с Реалом. Прошлих година су имали срање одбрану, сад су ту мало бољи, а и у нападу је Гомез у бољој форми него икад. Само да не буде неких повреда, узимају они њих.

А ЛШ мис'им да ће да освоји Барса. Некако не видим да им ико ишта може. Мада ми се то чинило и 2010. кад их је прош'о Интер. Волео би', и мислим да ће да буде, финале Бајерн-Барселона.

рома под водством Спалетија су играли најлепши фудбал

To, to... i Vosa kad ju je vodio Bekvalac...

jao pa znam ovo bre.
ja igram ligu championa, vec sam 30 lvl

ti si nubina, kito wasam.

ma ja mori tis mi kazes, zvezdo istoka

samo fidaš nube. idi operi sudove.

e da, a sto ti ne operes???? kupila sam sundjer

dobro. oraću kad mi prođe kolokvijum :)

ja mori, onoo da se porilja sve.
lol sacmo ko transfer
i na

izvadi to iz uveta

što si ljubomorna na moj novi stajling? ja tebe nisam dirao kad si ti stavljala one tvoje pozer fotkice na avatar. nisi fer.

kako si glupa
to dsto ti je u rucu i dupe zavuci
idemoooooooooo

Надам се да не мислите на ону ситуацију када је Пепе ишао ђоном Алвешу на цеваницу јер је оно било тааааааааааааакво симулирање Алвеша да су га могли комотно номиновати за мали златни кипић.

Ne to, to je bilo u LŠ kad je Pepe dobio nezasluženo crveni. O ovome pričam. Čovek nije NI ŽUTI DOBIO! Pa se vi proseravajte nešto za suđenje. I to što ode u njihovu korist, vrlo brzo im se vrati.
http://www.youtube.com/watch?v=cgsuIHzKQHM

Evo kad smo kod Barse... igraju oni najbolje, ali su ganferi samo takvi...
http://www.youtube.com/watch?v=0yQH_En_iGM