Prijava

Jeste, ali egzistencijalistička. Znači mlitava.

Ne znam ja te izraze, ja sam čoek seljak.

Paz vako: jes kurčina, al onaj na kome ta kurčina visi nikako da skonta koji klinac on to radi u životu, ima l tu neka caka il nema, pa onda tako dok on diže glavu gore u oblake, kurčina gleda dole u travu, i nema seksa, jarane...

Čekaj, zašto bi tu neko kontao caku o životu umjesto da ganja trebe?

To je već pitanje. Ko samo konta tu caku umesto da ganja trebe, ajd on i greši, ali šta da kažeš čoveku koji je ganjao trebe, ganjao, naganjao ih se, i sve što uz to ide, i opet mu nešto ne štima. Imao, video, doživeo, i nije mu to dovoljno, već misli da bi moglo postojati i nešto malo više?

Vidiš...

Karina je prolazna jer ima nešto što je smislenije od čistog, danonoćnog karindžanja dobrih pičoka? More bit.

Al, bratac, život je takav. Moraš da uzmeš ono što ti daje sad i odmah. Kad se kiton ne bude dizao - naletiće već nešto drugo da ti zaokupi pažnju. Mora da naleti, to je smisao. Zato ne vidim razlog zašto SAD razmišljati šta će biti kad se karington ne bude uzdizao. Misliće se o tome kada mu bude vrijeme inače ćeš trošiti SADAŠNJOST zarad nepredvidive BUDUĆNOSTI. A sadašnjost ti nudi karindžanje pičoka. Voila.

Ophidia: Sviđa mi se tvoje razmišljanje, Valsinarb90...
Ali nemoj da se zamaraš time da objašnjavaš masi činjenice, zato što nisu sposobni da razmišljaju dalje i više od onog što im se servira.

Procitao sam prvu stranu, kasnije cu jos.

Ја сам срећан и са две трећине кесице чипса...
А ти можеш цео живот да проведеш сморен и да гледаш у њу, па да размишљаш како би било до јаја да ту има још једна трећина и да су сви искрени и добри. Да ти посао буде карање добре црнкиње и да плата буде феноменална. Ко те шиша...

Ако се не радујеш малим стварима, нећеш ни бити срећан...

Замисли да ти свака пичка поред које прођеш каже ЈЕБИ МЕ, па осушио би ти се ...

То је као мало дете које хоће играчку... кења месец дана и онда кад је добије игра се са њом две недеље, па га смори...

Узми ти лепо 3Д наочаре па тражи твоју кесицу чипса по граду... Нећеш јебати...

Ophidia: Sviđa mi se tvoje razmišljanje, Valsinarb90...
Ali nemoj da se zamaraš time da objašnjavaš masi činjenice, zato što nisu sposobni da razmišljaju dalje i više od onog što im se servira.

Jebote, ja tek sad vidim ovaj produhovljeni komentar. Volim dalekovid i prosvijetljen narod.

Ma zajebi ovo, moze do beskonacnosti ovako, a ne moze niko nista da promeni, prazne price, niko nije u pravu, ne vredi se upustati u raspravu, jebi ga.

Cips je zakon, makar ga bilo i dve mrvice! :)

Valsinarb90, ali molim te za prost odgovor, koju vrstu muzike slusas?

Ne vidim kako je to relevantno za temu, ali pretpostavljam da na osnovu toga želiš da mi napraviš ad-hoc psihološki profil à la Blic Žena testovi. To se zove halo efekat u psihologiji. Takva atribucija je uvek pogrešna i neosnovana.
Nema prostog odgovora kada smo ja i muzika u pitanju. Uostalom, oduvek sam mrzeo kad treba da svedem svoja interesovanja na jednu rečenicu.
Zato mi je mnogo lakše da kažem koju muziku ne volim, a to su: narodnjaci (ili bilo koji žanr na srpsko-hrvatskom, svi su mi podjednako jadni -.- ), metal i svi njegovi derivati, ne gotivim ni R'n'R.
Svi ostali žanrovi dolaze u obzir.

Hvala.

I lol za uncalled-for ubacivanje halo efekta.

psihodelicne droge...kada si napusen marihuanom,mozes da se osecas ko u raju...kada uzmes LSD jebeno vreme i prostor ti izgledaju drugacije...sve sto radis na psihodelicnim drogama mozes da podesis sebe ko da se nalazis u drugom univerzumu...i pritom ne sjebajuje te kao cigare kafa i tablete za glavu i slicno...cak i vise razmisljas nego sto bi inace...poenta je ako vec kukate za lepim zivotom,nadrogirajte se i bolece vas kurac za sve te masonsko iluminatska sranja sa TV-a

Ovo je mnogo dobra žvaka za mlade doom-erke i gotičarke koje se lože na mrak, sivilo, mrak, sivilo, smrt, mrak, sivilo, jebanje u parku pod mesečinom, mrak, sivilo, vampire, mrak, sivilo, krv, smrt...

Evo, zbog ovoga sam pitao sta slusas.

A Zajklonov post je objasnio.

Zasto se zaliti zbog necega sto nemamo, bolje da budemo srecni i sa tim sto imamo, pa krenite od toga da ste rodjeni u srednjem veku kao kmet ili u Sparti kao rob, zamislite da imate sidu itd.
Sa druge strane ljudi imaju daleko vise mogucnosti da postignu nesto nego pre 150godina npr, nije bitno da li ste iz Mongolije, Uzbekistana ili Male Mostanice, ako imate znanje vi mozete da postanete nova Agata Kristi ili novi Maradona, a mozete i ceo zivot da kukate i da cekate da umrete jer niste uspeli da operete sudove sa kapljicom najnovijeg deterdzenta kao na reklami.

Treba da doživiš neku ličnu tragediju, od onih koje se podjednako dešavaju ljudima koji jedu čips svakog dana kao i onima koji nisu ni čuli za čips, pa da metneš prst na čelo. Jebo čips. On je sporedan.

Jebem ja njima majku katalonsku! I Gvardioli!

Objasnijo prvi post, sve je tako nesavršeno. Nemam daljnjeg komentara.

Једно ми само није јасно: ако у идеалном свету не би постојало оно материјално, како ће уопште постојати свест? Сад ме то заинтригирало.
(питање за Офидију)