Prijava

Do pre neki mesec nisam mogao da zamislim reprodukciju muzike bez plejera zvanog winamp, on je bio nenadjebiv, čak nisam ni čuo za neki drugi toliko raprostranjen softver za reprodukciju muzike, nije ni postojala ni potreba, a ni želja da se winamp skine sa trona. Sve opcije potrebne jednom destop korisniku bile su ugradjene u njega. Iskreno mrzeo sam winamp, jebeš monopoliste, a onda jednoga dana pojavio se AIMP, Rus koji je puštao ziku i prišao sa ledja jebaču winampu. Počinem da koristim AIMP iz istig razloga zbog kojeg sam instalirao UBUNTU na računar, ne da se kurčim znanjem i umećem, već iz bunta i potrebe da se izadje iz utabane prtine. Svakim danom sve sam veći zaljubljenik u AIMP. Postao je i on jebač.

Pitanje: Winamp ili AIMP, šta je vaš izbor? Zašto? Da li je Winamp konačno dobio ravnopravnog protivnika u borbi za tron?

АИМП2 ЈЕБЕ ВИНАМП У БУЉУ.

Много је бољи, прегледнији, лакши. Срч је на приступачнијем месту, али опет, то је све питање укуса и навике.

Vec 2-3 godine koristim iskljucivo aimp. Sa instaliranim DFX pluginom, koji daje daleko bolji zvuk, aimp nema manu. Trenutno koristim Black Reflection Style skin, simplicity itself.

Ne znam, koristim Winamp, ali posle ovog sto sam procitao, probacu ovih dana i taj AIMP pa javljam.

Искључиво АИМП користим. Много ми се свиђа што из плеј листе можеш да видиш из ког је албума песма.

Ono sto cini aimp boljim od ostalih plejera je "personalizacija" - mozes da podesis da li ce da ti prikazuje album, trajanje, bitrate, godinu...i da sam biras redosled tih informacija. Ja generalno cenim takve softverske mogucnosti, narocito kod programa koje cesto koristim. Inace, aimp ima i dobar radio grabber.

Ja malopre instalirao. Super je.

aimp ima i dobar radio grabber.

Одличан.