Prijava

Đinđić je bio dobar političar, verovatno najbolji koga sam ja imao prilike da slušam. Što doduše i nije neki uspeh, konkurencija mu je bila očaj.

uvijek mi je bilo zanimljivo zašto mi sa ove strane drine ne možemo smisliti đinđića, tadića i čedu ako su oni toliko dobri ovima u srbiji...

Meni je fascinantno koliko ljudi s one strane Drine ucestvuje u ovim raspravama. Ne kazem da vas ne doticu ovdasnja sranja, ali niste dovoljno informisani da biste mogli komentarisati. Meni npr. nikad nije palo na pamet da komentarisem Dodika, jer ne poznajem dovoljno situaciju.

Sta ce vama Tadic, Ceda i ostali kad imate Dodika...

prekodrinski Srbi su upućeni na Srbiju jer je Republika Srpska kolonija Republike Srbije i sasvim je normalno da znaju šta se dešava više nego što ti znaš šta se dešava tamo.
Kad smo već kod toga kako se lepo zaboravi kad je Đinđić s Karadžićem pekao volove na Palama(da, da, i to je nekad donosilo političke poene) ali se zato ne zaboravi kad se Koštunica slikao s puškom te nam se s vremena na vreme to opet predoči putem medija.

Udri, blati, sprdaj se, gadi, tuži.... po Voji jer on okuplja intelektualnu elitu u Srbiji.

:smeh deda mraza:

po Voji jer on okuplja intelektualnu elitu u Srbiji.

Ahahahaha, gotovo je, kraj teme! Cuj kraj teme? Kraj sveta jbt!

Edson Arantes do Nas

E, pa to je vaš način odbrane. Nisam ni očekivao drugo. Dobro je kada se zna gdje je ko. Samo, pogledaj bijedu oko sebe, pa se smij koliko hoćeš. Smijeh je zdrav, zato su i cirkus izmislili.

Пробај ти да погледаш око себе, а да не видиш "њих" свуда около.

Nije sto je ispao Kostunica dobar, nego mi ispadosmo glupi, mislimo valjda da su zuti dobri? To sto su zuti sada lopine, ni u kom slucaju ne znaci da je kostunicavo govno bilo dobro.

Plus sto je ovo tema o Djindjicu, a ne o njegovim ubicama.

Ne radi se o tome da je Koštunica "dobar", već da nije kriv za govna kojima ga gađate i stanje letargije u kojem jesmo.
Jebiga, to je sada moderno, to se nosi. In je biti protiv njega. Odmah si dobar u Briselu. Kao lešinari!
Koja je strategija DS-a?
NATO, bato,
KiM nije Srbija,
Srbija nije nacionalna već građanska država (kao što muslimani hoće BiH)
Vojska nam ne treba, već jaka gorska služba spašavanja,
Zaduživanje
Rasprodaja porodičnog blaga.....
I sve to pod izgovorom da su to uslovi za ulazak u EU. Jebeš takvo društvo.

Ne radi se o tome da je Koštunica "dobar", već da nije kriv za govna kojima ga gađate i stanje letargije u kojem jesmo.

Moj deda je kriv, u pravu si. Nemoj da oftopikujes. Nije "IN" biti protiv kostunice, "IN" je imati mozak i razmisljati. Glupost je tako "passé", ne preporucujem je nikome.

In je biti protiv njega

Ne, bre, to je sad pluskvamperfekat. Trebalo je biti protiv njega kad se govno sastalo sa Miloševićem 6. oktobra. Tj, ne zbog toga što se sastao, već zbog toga šta je tada radio.

I šta još kaže B92?

Ciklotron je dobra emisija.

Ja nisam baš neki Đinđićev fan ali mislim da je on platio ceh za letargičnost DOS-a i izostanak 6. Oktobra. Ko je kriv zbog toga što 6. Okotobar u Srbiji još uvek nije osvanuo ne znam. Možda baš Đinđić, možda neko drugi a možda svi zajedno, ali najverovatnije svi zajedno uključujući i narod.
Viećete da će priča o tzv. pozadini događaja da se završi sa nekim bajom iz neke službe bezbednosti. Iskreno se nadam da će ih iskopati.

Ako je i imao neku viziju, a kažu da ju je imao i da je bila dobra - ne ulazim u to, kako to da svi ti pratioci ne rade ništa povodom toga?

O tome se i radi, sto nema pratilaca. Ovi sto glumataju kako prate njegov kurs, to rade samo da bi se slepali na njegovu popularnost.

Ko je kriv zbog toga što 6. Okotobar u Srbiji još uvek nije osvanuo ne znam. Možda baš Đinđić, možda neko drugi a možda svi zajedno, ali najverovatnije svi zajedno uključujući i narod.

Valjda je iz danasnje perspektive jasno ko je kriv? Ko je kocio lustraciju, dogovarao se sa Milosevicem, Pavkovicem, Mladicem...

He, he.
Bila bi ta istina veoma otriježnjavajuća. Samo nije vrijeme izgleda za nju.
Mene ubi sumnja, što razoriše onu tvrđavu u Šilerovoj!? Bez sudske odluke, i pune kojekakvih "dragocijenosti"

Ako je i imao neku viziju, a kažu da ju je imao i da je bila dobra - ne ulazim u to, kako to da svi ti pratioci ne rade ništa povodom toga?

Pa sve i da je imao viziju, a mislim da nije, država se niti vodi niti stvara vizijama. Država se vodi kao fabrika automobila. Mora da se precizno zna šta i kako se radi i koliko to košta inače proizvod neće raditi ili neće biti prodavan.
Sve dok se Srbija vodi neopipljivim, rastegljivim i nedefinisanim pojmovima kao što je vizija, ideja, ideal nema ništa od države.

Valjda je iz danasnje perspektive jasno ko je kriv? Ko je kocio lustraciju, dogovarao se sa Milosevicem, Pavkovicem, Mladicem...

Ma kriv je on, ali ni svi ostali nisu bili nešto preterano zainteresovani za 6. Okotbar. Da su svi ostali bili čvrsto ZA to bi se i desilo.
Od kako je vladara i vlasti postoji nepisano pravilo da posle revolucije mora da usledi čistka infrastrukture pređašnje vlasti. Istorija je pokazala da su uspešne revolucije to sprovodile, one koje se nisu držale tog pravila kasnije su doživele sopstveno urušavanje.

Naravno da nije sva krivica njegova, ali jedno je biti rezervisan i neodlucan, a sasvim drugo je aktivno raditi protiv toga. Ali s obzirom na njegovo DB poreklo, to nije nikakvo iznenadjenje. Ali lako je sad biti pametan.