Prijava

Ма није код Срба.

Лик станује код медицинске. Малопре навалио да иде кући а пјан ко дупе од ракије. Ми га враћамо сто пута и он оде на крају ипак. Пре по сата га зову, кад он код поште у Љубићу. Јеботе.

Hahahahahaha, kakav car.. A što vojo ima krušku, nisi probo.. au

Биће прилике.

Znam lika koji ima fotogenicno pamcenje i dovoljno mu da pogleda kalendar za 2016. i kasnije mozes da ga pitas koji dan u nedelji pada odredjeni datum, pogadja 10/10.

Pa brate, i ja ovako učim. Meni je inače teško da pamtim sve napamet, pa mi je uvek bilo teško u osnovnoj kad sam odgovarao pesmice iz srpskog.. Ja tako istoriju učim već dugo vremena. Samo mi je dovoljno da zapamtim neku sliku, znak ili nešto na nekoj strani i odmah znam dokle sam stigao, i šta sledeće treba da kažem.. Ponekad mi se dešavalo da celu stranu knjige zapamtim fotografski, i na testu samo prenesem sve to što sam "uslikao" , od reči do reči! :)

Znam lika koji ima fotogenicno pamcenje

Дај неку фотку тог памћења да видимо јел чему.

Znam likove koji su bili upisani u napomenu, jer su na času jeli domaće čvarke.

Znam lika koji je kad sam bio kod ortaka, on mrtav ladan otvorio neku kutijicu eurokrema koja je stajala u njegovom dvorištu, a u kutiji bile neke napolitanke i keks stvrdnut od stajanja i POJEO to. Ta kutijica je mom ortaku godinu dana stajala u dvorištu, a on ni sam ne zna odakle to njemu u dvorištu. Taj lik što je probao, samo rekao "pa dobro je, samo je malo tvrdo", a ja sam tad pao u komu koliko sam se smejao! :)

Znam likove koji su igrali super steet fighter sa dva dzojstika a pustili za jednog igraca, i provalili su posle 4. utakmice.

Znam lika koji je pojebao kozu.

знам лика који је да не би јебо измислио причу да иде на помен жртвама олује.

Znam likusu koja ima brcine vece neg Vuk, i zato joj svi kazemo '' Imas nesto ispod nosa, lici ti na picku''

Znam lika koji je mislio da je onaj bedž kad ti neko umre ustvari onaj kancelarijski bedž na kome ti piše ime. I tako je reako drugu da skine taj kancelarijski bedž, a liku ustvari umrla baba.

Takođe znam lika koji je u petom i šestom osnovne mislio da je neko kuče super heroj i tako je on po školi lajao na druge.

Znam lika koji je rekao da u raju ima kompjutera.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahha

А откуд ти знаш да нема?

Имам ја информацију да нема. Ал' зато у паклу сви пикају Виндовс 95 и сурфују преко Експлорера 5. И зато се то зове пакао.

Фацо, ког џипа возиш?

Ренџ Ровер, осим кад идем у водицу. Тад сједнем у Југа да народ види да немам пара.

Знам лика (свештено лице) који је жени која је једног врелог љетњег дана закаснила на литургију па хтјела бар да уђе у цркву и запали свијећу, рекао: Немојте госпођо, унутра је пакао!