Prijava

Ja sam danas bio u Vučićevoj kancelariji, a šta ste vi uradili u životu?
Doduše Vučić nije bio tu, ali svejedno, bio sam na tom mestu.

Jesi slomio kvaku, Valdemare?

Nadam se da si se barem isprdeo ko covek, ili zalepio slinu ispod njegovog stola?

Ne, otvorili su vrata preda mnom, kao pred gospodinom, i kad sam krenuo napolje, opet otvorili, nisam ni stigao do kvake. Ali iskustvo je bilo zapanjujuće: u kancelarijama vlade Srbije rade iste kancelaruše i (ne znam kako bih rekao u muškom rodu, ali to) kao u bilo kojoj drugoj firmi i instituciji. Ja sam očekivao neke stormtrupere i dartvejdere, a ono jedu grickalice i slatkiše, vataju krivine, puše gde nije dozvoljeno, igraju pasijans, sve regularno. Izgleda da još ima nade za ovu državu.

Nadam se da si se barem isprdeo ko covek, ili zalepio slinu ispod njegovog stola?

Nisam mogao, jer oni su bili naručilac, a ja prodavac softvera, i nisam došao tamo politički, već poslovno. Ništa što bi se kosilo sa mojim uverenjima. Što reče jedan mudar čovek, ja poštujem tu instituciju. Moram priznati da sam svoje programe za obradu teksta prodao i radikalima, i sve Šešeljeve knjige su objavljene uz upotrebu njih, od provere pravopisa do preloma stranice za štampu. Ali i Đinđićevi su to za vladu kupili svojevremeno. Ne znam šta da kažem, kad bih svakom ko mi se ne sviđa prdnuo u kancelariji, ne bih se baš našetao po tim kancelarijama. Jbg.

Izgleda da još ima nade za ovu državu.

Potpuno je apsurdno to sto si napisao, upravo je to dokaz da nade nema, niti ce je biti. Kad se zabusava i tamo odakle krece SVAKA odluka o bilo cemu u celoj Srbiji, moze se ocekivati da cemo biti u sve vecem kurcu.

vald obara vlade, pa svakoj novoj uvaljuje softver
#faktornestabilnosti #pravdazasrđupopovića

#spajver #straniagent #cia #mi5 #mosad

Potpuno je apsurdno to sto si napisao, upravo je to dokaz da nade nema, niti ce je biti. Kad se zabusava i tamo odakle krece SVAKA odluka o bilo cemu u celoj Srbiji, moze se ocekivati da cemo biti u sve vecem kurcu.

Ma ne očekuješ valjda vrhunsku profesionalnost? Tokom poslednjih desetak godina uvaljivao sam softver svakoj novoj vladi, i kancelarijsko ponašanje bilo je isto. Moram da priznam da su im sad administratori ozbiljniji, lokalna mreža stabilnija i organizovanija, mašine bolje i uslovi rada povoljniji za zaposlene. Ali bre, kancelarijska atmosfera ostala je ista kao i pre dest, i dvadeset, a verujem kao i pre trideset godina. Ništa se nije pogoršalo. Ja to shvatam kao lokalni duh, osobenost ovog područja: pa nećeš valjda ljude koji su navikli da grizu burek kad stignu i ćaskaju o Peri i njegovoj ljubavnici iz kancelarije za odnose sa medijima odjednom pretvoriti u švapske i japanske robote? Ne ide. Samo treba naći meru gde će se opuštenost susreti sa efikasnošću, mislim, ne zezam se uopšte. Da su me sačekali neki sterilni roboti, pre bih obavio posao, ali ovako je bilo zanimljivije. Ko ljudima ljudskost da uzme? A ljudi su svi, od onih što čiste septičke jame do tih što upravljaju državnim aparatom.
EDIT no bot, ozbiljno

zalepio slinu ispod njegovog stola

Džeriko, Vučić ne jebe sline ispod stola 2%, on jebe Slinu na stolu.

Išao sam na fudbal maleni u 22h i pošto sam debeo zgutao sam dve tabletice preljubazne kofeina od po 200mg. Ok što sam džigericu povadio svima kobjašnjavajući čari igre na petoparcu, nego što sam na svaku "TREĆA KORNA, PENAL!!!" vadio pevalo. Evo sad ne mogu da zaspim, pustio sam onaj kanal za bejbi ollanike, đe piči chil i ribice đuskaju po akvarijumu - ništa. Nači drugare koji ovo čitaš ne znam šta si zguto ali meni je vrhunski odrađeno to što se desilo. Lagani rad, kao kad uzmeš onu žicu metalnu za češkanje kera pa sebe se češkaš. Blagi nadražaj, žmarci, spokoj...

кофеин - завршава се

deky, riješi se tih stimulansa, buraz. Naročito batali mokri ds, trajno će ti sjebati erekciju. Nema na čemu.

Drgarev drugar njegove komšinice tetke ćerka u teretanu ide, butke - rade se, kofein - ima se.

mokri ds, trajno će ti sjebati erekciju.

LOOL
O
O
L

kad god vidim nekog na trafici da kupuje blic, informer ili kurir ja mu kazem "lazu ti gospodzo, nemojte to da kupujete"

da i blic zenu.

nema u mom selu pesackih, nemam koga da prevodim preko ulice jbg

To je stvarno za "moram nekom da se pohvalim", očekivao bi čovek da im oduzimaš novine i potpaljuješ vatru s njima, dakle napreduješ :pederski smajli:

Na stranu to, ali zasto i muskarce, decu i tinejdzerke takodje naziva gospodjama?