Prijava

е, бох, баш ову су ми препоручивали. дакле добра је, чим је тебе натерала да баталиш. вечерас ћу да почнем ако ухватим времена.

то, провироне, немам кондиције, изађем уз двадесет степеника ој душу да испустим, устанем из фотеље узлупа се чука, не вреди више. сад разматрам и ја неку теретану да се истресам уместо што једем говна с овим.
најгоре што ова моја не подноси, а капирам да неће да ми каже, имам утисак да смрдљам на дуван као они старци по аутобусима, иако не пушим бондове, монтекарлове и то.

Pazi ja čitam i znam šta ovaj pisac psiholog gađa tj gde me gađa u psihu al ulazi u glavu jbg. Ja sam tuko svaki dan 2.5 kutije evo sad će fazon 15 godina i nije mi smetalo ni ništa nisam ni kašljao. Sad ni ne znam što sam batalio uopšte pička mi materina

Знаш шта, разматрао сам пре неки дан, из ината нисам запалио цео дан, односно јесам ујутру уз кафу, и онда до спавања ништа. И јесте, фрка пар сати, па размишљање да л' би могао, ма истераћу шта сам хтео, и ништа, прође. И ујутру не попијем кафу уопште нити запалим дуван, па поподне попустим. Али дефинитивно може, нема ту шта.

Смориле су ме после ових 7-8 година, укратко је то. Некад сам баш уживао у дувану, сад гледам да не одем до продавнице која је на фазон 2 минута, а да не понесем дуван у џепу.
А главни "проблем" што се још нећкам да их оставим је: "а брате како ћеш сад иде слава другу/шта ћеш на свадби да радиш/како за нову годину да седиш и не запалиш...". Дакле обично срање.

А мени још сметају. Ем ми јебу кондицију максимално, што поменух горе узлупа ми се чука кад устанем нагло из фотеље, једва дођем до даха док се попнем уз степенице, капацитет плућа ми је дебело мањи, а већ сам имао проблема и опет једем говна.
И поврх свега то што замишљам себе као оне старкеље што смрдљају, тако се осећам, иако вероватно и не смрди марлборо као фазон класик.

Тако да свестан сам свог срања које прати тај "ужитак", а ужитак ми је практично нестао, тако да сам врло близу да преломим и заборавим једноставно и не запалим више. А прочитаћу и књигу, иако ми не треба, ето, нек' буде.

Iz iskustva tvrdim da jedna knjiga nije dovoljna da bi se cigare batalile

Potrebne su barem tri knjige i jedan dobar seminar

Где могу да купим тај семинар, и продају ли на комад или на кило?

Ко хоће не треба му ни књига ни ни било шта, инат је довољан. Или страх.

Samo treba covek da resi, kao i za bilo sta drugo. Ja jednostavno nemam zelju da batalim a mogao bih, prošli put sam bataliio mesec dana da vidim dal mogu, nije mi bas bilo svejedno al moze a ranije do pre par godina sam lagano bataliio bio na 6-7 meseci i nije mi bila frka. Ovo kad sam batalio mesec dana, skoro da sam prestao kafu da pijem a inace minimum pet dnevno pijem. Jebeno je jedino kad pijem alkohol sto bi tada morao da pušim jer kad pijem ja maltene ne gasim.

Najgora sorta ljudi je koja to radi jer se plasi bolesti. Brt možda te sutra udaru autobus ili te ubije velika količina humora kapiraš

Ја сам престао данас, јер је кутија цигара пет еура, поу.

Moram da se pohvalim juce sam uspeo da isprzim jaja majstorski.I da se pohvalim da sam uspeo da potpuno obrisem peskirom nakon tusiranja bez da mokar oblacim majce.

Jesi piškio dok si se tuširao?

http://s8.postimg.org/juxp77045/DSC_0148.jpg
stigla nova brava.6 puta su mi obijali stan, dalje nece moci

Aj okači i sliku druge strane, da se provalnik ne muči previše da uradi duplikat.

labokv, zašto nisi na vrata, negdje sa strane postavio osam samoiskačućih britvi i 10 satara? Jel se tako dočekuju gosti?

moze samo da place.vidis da na vrhu ima deo koji se klati.koji metalostrugar moze to da mu napravi

celtic, da bude kao u igrici skyrim, ko otvori vrata nabode ga siljak.hahahha

Ja mislio za promenu došao ortak tebi na kafu.

E nek ti je sa srećom visuljak. Spavaj mirno, želi ti Advokatska komora Beograda.

Адвокадо, 'ајде прими ме да стажирам котебе, да могу овде да се похвалим.

Moram da se pohvalim.Raskinula mi juce cura jer sam prdeo dok smo rucavali i podrigivao od piva.Al sta cu jebiga nek trazi kulturnog gospodina kad ja nisam za jednu razmazenicu.Odo ja naci seljanku koja voli nekulturne momke koji piju rakiju.