Prijava

ЈЕБЕМ ПО СТУДЕЊАКУ, А ЧИТАОНЕ МИ ТИШФЕ!!1

МРАЧНА СТРАНА УВАЉУЈЕ ГАРАГАНА!

СТАНТЕ ПАШЕ И УСТАШЕ ДОК ШОМИ СВЕ НЕ ИЗЈЕБАШЕ!!1ЈЕАН

Ja dođem kod kurve i pokažem joj 20 dinara, pa je pitam: "ima li šta da se jebe za ove pare?" Ona mi kaže da bi meni dala i besplatno. Ja joj kažem da se natrti pa je onda šutnem u bulju i vratim se svojoj devojci pa je otrtim od jebanja!

JA JEBEM SVAKU KOJU SRETNEM,U PIČKU JOJ GA METNEM!

JA BDSM-UJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8

Koliko sam privlačan ženama... To nije normalno. Ja u kolima a one skaču na haubu. Rekoh da se malo zezam sa njima, pa ih vežem za branik lancima i krenem da ih vučem po asfaltu. Kad, zamislite, one sve to izdržavaju i viču: "I kroz vatru zbog tvog kurca!"
JA JEBEM ŽENE!!!!!!!!!!!!!!!!

Žene skaču na moj kurac!

Ja kurčinom pročistim curi čmar, pa joj onda tako ogovnjavljen kurac nabijem u usta! Da li posle može da ih očisti ne znam...

OJALOVLJAVAM TOPUZOM!

Ја их задовољавам својом појавом.Када пролазим улицом само им посматрам ногавице како се топе вагиналним сафтом који цури низ бутине а ако их само додирнем млазови штрцају из њих као из одваљеног хидранта.И онда се помислим , џаба ми овај кишобран , следећи пут кабаницу има да обучем кад идем међ свет!

JA NAVUČEM MESTO KURTONA DŽAK ZA DJUBRE, PREPUNIM GA SPERMUŠINOM PA ZAVEŽEM ČVOR, OPAUČIM RIBU DŽAKOM U GLAVU I NASTAVIM DA JE JEBEM ONESVEŠTENU!

Laki, znaš šta sam ja izmislio? Kad hoću da brzo stignem na neko udaljeno mesto, stanem ispred pičke tako da moja leđa budu okrenuta prema mom odredištu. Ona krene da vlaži. Ja je samo dodirnem i onda krene snažni talas vlage iz njene pičke koji me odbaci do željenog odredišta. Ja stižem tamo gde želim!

JA RAZNOSIM PICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + TOP UNUTRAŠNJEG DUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OTELOVLJUJEM KURČINU U BABSKIM RČEVIMA PIJAČNIM DANIMA!!!!!

У брате , патент ти је јебиствен!
Него знаш шта сам ја пробао да радим.Знаш оне ликове што ломе камене блокове ударцима ,лактовима главама и то.Е ја сам пробао да сломи 81 плочу курцом , и таман изашо на стејђ и кад га извадих и удари у плоче......ПЉАС! Супернова , крај човечанства , а још није ни 2012.И онда пошто сам ја отпоран на топлоту једини преживим и падне на планету Чмар , јер тамо живе жене које немају пичку и имају само 4 чмара,један ко ми један место пичке један на челу и један посред сиса.И рађају децу на чмар исто ал њихови мужјаци имају само мале курчиће од 30цм и не могу да их задовоље и звали су мене да пробам да их плодим али акко сам кренуо да јебем ЈАКО и ЛОШЕ почим бих га угурао у њу он би се , иритиран топлином њихових чмарова укрупнио 12 пута и оне би експлодирале, и тако једна по једна и све их побијем.И онда кажем " у јеботе па где ја живим" ргнем га у тло и вратим време у тренутак диносауруса.Неки луди динго тео да ми глође ногу ја му кажем "мрш бре " и увати Ти Рекса и силујем га за пример , да мали динго не би то опет пробао.............

hahhahahahahahahahaa, Laki kralj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imam još jedan patent. Postali su popularni proizvodi od zmijske kože, pa rekoh da malo pripomognem proizvodnju i lov na zmije. Sačekam sezonu parenja kod anakondi i mrežastih pitona i ubacim svoju kurčinu u njihove redove. A, ono, oni mužjaci pitona i anakondi mali u odnosu na mog Vitora Belforta, tako da se uvek ja prvi probijem do ženki. One daju da ih jebem, ali onda shvate da su upale u moju zamku - to nije ogromni mužjak, to je moj kurac koji ceo uđe u njih i kako je od njih veći pocepa ih i preparira tako da ja samo uzmem kožu i odensem je u fabriku!

JA NATAČINJEM IZRAUBOVANE BEDEVIJE NA SVOJU GLOMAZNU KLIPČINU!

Ma ja jebem najžežće!