Prijava

neprimereno koristiti te proste reči zato što su one nekada bile odlika prostih ljudi, odnosno seljaka

Pa eto zašto siromašnije porodice imaju više dece, zato što koriste prostačke reči, dok oni fini što imaju snošaje, jedno do dvoje dece imaju...

Ал у томе и јесте фора - зашто косристити сложенији снобовски израз који је измишљен у три лепе уместо да се користи израз настао у нашој земљи?

Pa, ne znam. Verovatno je isti princip kao i za ostalo. Zašto jesti kuglof, i misliti kako je on super jer je švapski, a izbegavati proju, koja je domaći proizvod? Mada, nisam siguran ni koliko je proja "naša", jer je i nju sigurno nekad neko doneo odnekle.

Surovi, čoveku je intima nametnuta kao nešto normalno, od strane drugih ljudi. Ako razumeš šta hoću da kažem.

Pa, ne znam. Verovatno je isti princip kao i za ostalo. Zašto jesti kuglof, i misliti kako je on super jer je švapski, a izbegavati proju, koja je domaći proizvod? Mada, nisam siguran ni koliko je proja "naša", jer je i nju sigurno nekad neko doneo odnekle.

Па вероватно је већ постојала тамо код Индијанаца док ми нисмо знали за куруз... Али ја дерем проју не због тога што сам просрпски настројен и тако то, једноставно је волим. А око рачи више ми и лежи да кажем прозор, него пенџер, једноставно ми не иду ти турцизми, германизми, романизми и слично...

reme, ne bih da zadirem u tvoju intimu i špekulišem, ali kada dođe vreme, videćeš da nisi u biopravu i da nećeš želeti da deliš sa svima neke podatke. ništa ti tu neće biti nametnuto. Nametnuta je samo beskonačna ljudska potreba da guraju nos u tuđu intimu, najčešće usled nepostojanja sopstvene.

Čovek je odabrao intimu isto kao što se opredelio recimo za monogamiju. to su sve izbori koji su prethodili nemetanju bilo čega.

E mrzi me više da vas zajebavam. Pročitaj moje postove ponovo. Jednostavno sam morao da oživim temu jer mi se sviđa.

Samo sam cekao trenutak kad ces da kazes "trolololololo"

Reme voli ova pitanja bez odgovora, to je sve... On inače ni ne koristi toliko ove 'ružne' reči u svakodnevnom govoru, zar ne, komšija? :))

Реме ништа лично ал ја само чекам тренутак да Сурови викне бан бан бан банана :)

Nema razloga da me banuje. :) Sve što sam pričao je u okviru teme, nema spema, nigde ne piše da moram da iznosim svoje mišljenje. :)

Tako je komšinice. :)

Zašto su kurac i pička ružne reči?

Trol pravnik - troluje u okviru i u skladu sa zakonskim pravilima.

Рееееееемееееее! :D
'Ладно си све опет поновио, крушну ли ти мрву... :)

meni je samo drago da sam uspeo da čoveku objasnim neke stvari. nebitno je kako se ko postavlja na kraju :-)

Čovek je odabrao intimu isto kao što se opredelio recimo za monogamiju.

Молим? Учен си од стране друштва да будеш моногам, али реално би опалио тамо неку не знам ни ја коју, али нећеш јер то "није лепо". Да је моногамија "нормална" не бисмо виђали примере да исламски свет дозвољава полигамију (полигинију боље речено), да разна племена имају "комунистички" приступ пички и курцу, итд. Моногамија и интима су наметнути, јер да није тако рађали бисмо се са одећом и не бисмо шврљали покаткад.

Kurac i pička su ružne riječi zato što emancipovani i kulturni ljudi ne nastaju jebanjem kurcem u pičku, već jebanjem kurcem u epruvetu pa onda jebanjem epruvetom u pičku. Jes da nije pojašnjenje, al ko će njih da razumije.

Ružne riječi, možda i jesu, al ako gledamo s vizuelne tačke gledišta, onda nisu, pogotovo pička, odnosno kurac za žene i JTU-a.

Šteta što sam tek sad video temu.
Moramo da počenemo od nekih osnovnih objašńeńa. Vulgarno znači prosto, obično, pa prema tome, i vulgarne reči, se ne mogu, ne NE SMEJU, smatrati bezobraznim i ružnim, već prostim, jednostavnim, običnim...
Iz toga, proizlazi zakułčak, da vulgarne ili obične reči koriste obični łudi, dok one ''specijalizovane'' reči koriste elita, intelektualci i sva ona govna koja se trude da budu nešto što nisu.
Razlog zašto su se, u vukovom rječniku kurac, pička, i ekipa našle rame uz rame sa ostalim rečima, je jer smo u to vreme svi bili relativno jednaki i obični, jednostavni łudi. Kako je vreme odmicalo, pojavłivali su se neki novi, možda bołi łudi, koji nisu nalazili za shodno da se poistovećuju sa širokim narodnim masama, pa su počeli da se seksaju, da masturbiraju, da idu u tri lepe vagine materine...
Na žalost, ili sreću, połe polnih fraza nije jedino na kome su počeli da ''uvoze'' reči, ali toje već druga tema.
Hvala na pažńi, i prijatno veče...

Jel' za našu kulturu ovo ili u globalu ?