Prijava

Pu, majku mu, al' sam izneinformisan.

Aj nek mi neko šibne pvt dobrih pičoka na sajtu pa da vidite kako daju.... Taman ću nekad pred kraj aprila za Srbiju, pa da napravim pometnju međ pičokama.

Biće to Skočimišova sezona lova na sajtuše

Smara me kada se definiše neki izraz koji na neki način implicira da je autor redovan i vešt jebač a uz to preferira i da se drsko obraća svojoj devojčici kojoj je užasno simpatično kada dobije naredbu da ga popuši namazanog vedeom i svaku eventualnu primedbu radije kanališe spremajući svom jebaču kajganu sa smajlijem. Uz to samo postojanje izraza govori da je pojava ovakvih jebača toliko ustaljena i česta da je nastala potreba za frazom koju će ti jebači da koriste u mnogobrojnim dominantno-jebačkim situacijama koje se totalno dovoljno često ponavljaju da bi zaslužile da budu definisane.

"Puši ga kučko" - Ono što prosečan srbin kaže svojoj kučki kada želi da ga ona puši.

Što se ovoga tiče, meni je bizarno ovakvo objašnjavanje kod autorki. U početku sam mislila da tako pišu eksperimenta radi, ili su to čule negde, pa žele da budu autentične, ali kada sam videla da su već razvile takav stil, jer nisu samo dve-tri defke u pitanju, zaključila sam da je to u svrhu što boljeg rangiranja. Jednostavno, ta tema muškima imponuje, a taj auditorijum je većinski. Nemam drugo objašnjenje.
Bez obzira, defka je defka, pol autora je nebitan, ali opet ne prestajem da se čudim i nisam u stanju da dajem pluseve na ovo. A bogami, ni minuseve. I glupo i smešno mi u isto vreme. I ako autorke već zamišljaju takvo opštenje sa ženom, zašto to ipak ne rade drugačije!? :) Amantino je u pravu. Videle su to od muških autora, koji tako to zamišljaju.

DunCara
Biće to Skočimišova sezona lova na sajtuše

Tajrad.

Kakv je kralj ovaj Amantino,

dao je osnov za odličnu šizmu i raskol uvodnim postom, štošta objasnijo i umesto da zakuva i od ovog napravi revoluciju on je samo iskazao stav.

nisam srećan!

Dobra analiza. Ne slažem se sa delom sa Burzuma al' dobro jebeš ga,to su ukusi.

Mislim,možda njegov post deluje i ovako i onako ali da se ne lažemo,neko mora da skupi (internet) muda i da napiše ovakve stvari.

Evo dok pišem ovo bacim pogled na gore desno i vidim poredjali se ko Daltoni.

Ko bre govori stvari kao što su poredjali se ko Daltoni ?

Zanimljiv post, e sad, sa nečim se slažem a sa nečim ne, ajmo redom.

Smaraju me "izmislio sam novi sleng" definicije. Naslov obično ima neku frazu od 80 reči koju je autor malopre izmislio a ostatak definicije napiše čisto jer mora.

Istina živa, ponestaje slenga za definisanje a ljudi moraju po svaku cenu da napišu nešto. Evo ja imam dve takve, nisam izmislio izraze već sam ih čuo, ali su napisane na taj poznati kalup što jeste sranje.

Smara me kad ima 3 primera.

Haha, tri ume da bude optimalan broj. :) Naročito kod opsesivno-kompulsivnog poremećaja.

Smara me i kad ima jedan primer koji je usiljen i nepotrebno razvezen.

Nervira me kada neko koristi frazu "prosečan Srbin".

Smaraju me igre rečima.

Laborant je stvarno jebeno glupa reč

Slažem se. Igre rečima umeju da budu izuzetak, ali realno tek svaka dvadeseta ispadne dobra.

Smara me kada se dijalog u primeru završava teranjem u pičku materinu i pretnjama o lomljenju nogu. Što ste bre agresivni.

Meni je ovo kul sve dok ne deluje usiljeno. Slično kao i sa jebanjem.

Smara me kada se definiše neki izraz koji na neki način implicira da je autor redovan i vešt jebač

Ovo mi se sviđa ako je cela stvar okrenuta na zajebanciju. Ono što me smara su definicije koje se bave nekim desetim pojmom a pritom sadrže jebački oftopik. Pišem o globalnoj socijalno-političkoj situaciji, ali da se zna da inače jebem!

Smara me i kada se neko izražava previše novinarsko-akademski.

Desi mi se, jebi ga. :) Trudim se da izbacim.

Smara me generalno kad žene pišu. Ne umeju da budu smešne.

Jebi ga sad, humor nije jedino merilo dobre definicije.

Po pravilu me smaraju Burzumove definicije.

Jedino što mogu da mu zamerim je što se ponekad zanese i pretera sa tim rakovičkim poređenjima, ali to je već traženje dlake u jajetu.

žene - Ne umeju da budu smešne.

Poslednja igra leptira-ono što osetiš u stomaku pre nego što te riba šutne
Jel vam ovo iskreno smešno ??????

Crveno kao menstruacija one filipinske kurve koju je jebo tvoj ćale na radnoj akciji one godine kad je Zvezda igrala finale kupa UEFA sa Menhengladbahom pa se ludi Bojča našmrkao koksa na tribini i onda je jebo škotsku kurvu u skladištu iza druge ekonomske". Zna da se izražava i prihvatljivo je duhovit ali nešto u njegovim defkama me tera da zevam gore nego seks sa onom malazijskom kurvom u starom ćaletovom fordu kojeg je dobio za dve dedine medalje i flašu rizlinga 1979 u onoj kafani s kariranim stoljnjacima i duplericama i slikom gazdine keve u veceu gde sam jebao onu letonsku kurvu.

У праву је лик скроз...а ја плачем

Ја сам извалио једну ствар - не постоји млади лаборант. Штавише, не постоји ни мушки лаборант. Дошао сам у контак са бар њих тридесетак и сви су били средновечне жене или бабетине.

Ја видла својим очима младог лаборанта. Изгледа ко да га кева купа још увек, ал лаборант јбг.

Tužan sam jer mene niko nije primetio da smaram...

Smara me i kad ima jedan primer koji je usiljen i nepotrebno razvezen.

http://vukajlija.com/100/93273 :))))

ја дефинишке мислим да Амантино није компетентан да прича о квалитету дефиниција...

Smara me generalno kad žene pišu. Ne umeju da budu smešne.

Који си ти болид, то је страшно...

У суштини Амантино, тебе мање-више све смара :)
Ја сам се пронашао у овом дијелу гдје спомињеш завршавање дефиниције на агресиван начин, сјебао сам се и одох да пијем млекце. НОТ!
Углавном се слажем са оним што си рекао, али боље нам испричај шта је заправо било па си се морао истрести на Вукајлији? Ако те оставила риба, ништа зато. Главу горе, идемо даље.
И да, није ми кул што си ово написао. Увијек сам контао да си лик који дође, напише дефиницију са којом ОБЈАСНИ и не мјеша се пуно у глупа препуцавања нас безвезних чланова.

Za neke stvari je čovek definitivno u pravu, al kad bih imao ovakav hejterski stav prema svemu što se dešava na Vukajliji, mislim da bi mi poslednja stvar u životu bila da mi padne na pamet da se logujem na istu.

Ne znam što napadate čoveka zbog hejta. Hejt ovde dođe nešto kao stilska figura, i to je to. :)

Daleko ti bilo da ga napadam, samo konstatujem iz svog ugla šta bih uradio (tj. šta ne bih uradio) da ovako gledam na Vuku.
Uostalom, ko da amantina nešto i zabole tuki šta mi mislimo.

Оно... Делимично се слажем, делимично не. Измишљам наслове и изразе- признајем. Али, заболе ме за туђе мишљење, ја пишем искључиво за себе, не намећем никоме, ко оће, нек употреби то у говору, ко неће, баш ме заболе.

al kad bih imao ovakav hejterski stav prema svemu što se dešava na Vukajliji, mislim da bi mi poslednja stvar u životu bila da mi padne na pamet da se logujem na istu.

Познајући Амантина, он је вероватно само ироничан. А мени кад засмета Вукајлија, ја одем да ладим јаја. Мада, некад кад ми је лош дан, мало критикујем, ал углавном сам нетангиран.