Prijava

Mogu da zamislim kako je vama čupavcima leti kad opeče sunce, pa kad se oznojiš, a kosa ti se slepi za čelo i vrat... AAAAAA......

Zato postoji gumica prijatelju...:D

Ja se šišam na opasno, jer bi mi duga ružno stajala. Ali baš ružno. E sad šta je bolje jebem li ga. Ko šta voli, neka fura. Što bi rekla Viki u pesmi KMS "Neko voli ovo ono, neko voli ono"

Ma daj... Ja biih umro istog momenta.. :D Leti na keca i trojku i to je to :)

A da, zaboravih da ti čupaš i obrve lololololo

Vrlo je važno da se ide uz kurac. Ja sam, kada su svi gajili zemunke, tarzanke i ostale nke, pustio kosu zinat. Onako loknice, ali ništa gej fazon nego zarastao, divlje. Onda su svi počeli da furaju fazon Bitlsa (a tek u Nemačkoj!) i ja opet uz kurac, ošišao se kratko i pustio bradurinu. Dakle, ništa gej fazon, nego onako divlje. Eto.

pa lepša je duža kosica :)

Ma nema tog trenda koji će diktirati frizuru. Ćila mi jednostavno odgovara u svakodnevnim poslovima. Pogotovo zbog treninga.

Ja furam kosicu.Onako malo dužu.Bez održavanja,kromanjonku.Al' moram na svoju veliku žalost da se ošišam,jer me buraz zarazio vaškama.

Ja godinu i po pokusavam da pustim kosu, nekako mi gotiva, al smatram da ce sa leta da padne sisanje na opasno.

A da, zaboravih da ti čupaš i obrve lololololo

Pa jebiga, svako bira fazon koji mu se svidja i koji mu odgovara...

Јесте, коса јесте океј.

Дуга коса је за жене!

Duga kosa je za međunožje!

Носијо дугу до 18те, онда кратијо све више и више, неки Саша Васић или Бојан Делић фазон ваљда(не, нису ми били идоли, једноставно ми на то личила зуфри), а сад се бривам на кратко. Јединица љети, тројка зими - свуда исто. И много је лакше а и боље, што с' мене тиче. А и бривам се у кућној радиности па штедим неких 5 еврића мјесечно.

ako je duga kosa za zene,onda sam ja zena i to ona najruznija na svetu i mesto mi je u cirkusu

natnat
Što se mene tiče, da može da se obmota oko prsta i pusti kao feder!

sad sam prob'o, moze :D
inace ne znam sta serete odrzavanje kurac palac, bila duga ili kratka ja je perem svakih 4-5 dana i to je to.
jedina mana je kad vjetar pici sa strane i onako ti ukenja kosu i nanosi je po faci i ne vidis nista i izgledas ko.... ne znam, ko nesto zesce sjebano, a osim toga je sve ok....

inace ja bih nosio i kratku ali izgledam ko da imam jedno 6-7 godina manje nego sto zaista imam....

Nikad nisam imao dugu kosu, tako da sam odlucio sad da je pustam, dok jos imam sta. Jebe me jedino sto je gusta i kovrdzava. Vec se 6+2 meseci nisam sisao, a ono samo se kovrdza i raste u pravcu "dalje od glave", nikako da padne. Dok sam bio u vojsci spoznao sam prednosti keca, leti stvarno divota. Al zato zimi kad opici mraz po glupaci nije bas lepo.

inace ne znam sta serete odrzavanje kurac palac, bila duga ili kratka ja je perem svakih 4-5 dana i to je to.

Ja je perem svaki dan. Kad ne operem kosu to mi je kao da se nisam ni tuširao. Možda je to zato što treniram svakodnevno. Kažu da toliko pranja nije dobro za kosu, ali nek ide život!