Prijava

Pazi sad.

Stojim u sudnici samo pred sudijom, a on sedi na tronu visokom jedno 10 metara i ima onu periku [to su nosili da bi bili retardi još veći, onu belu sa viklerima. Porote nema, ništa nema, belo u beskraj oko mene. A ja stojim pred njim i držim u ruci aktovku od milion dolara. Uperim prstom u njega i kažem mu - Your honor, Eddie Murphy is a good man!

AHAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAAH

Sanjam da je moj palamar dostigao abnormalnu velicinu , i jos je onako debeo, a opusten pa ko zmija , ja legnem na krevet ono mi stane na grlo i nesto ga zavijam pa me nervira vise se i ne secam . Uglavnom sam ga umotavao .

Sanjo ja sa trinaes' godina kako sam jebeni moćni rendžer,i kao neki jebeni transformersi napadaju zemlju.I sad ti ja tu kao neko mudo,zaletim se da skočim neki veliki narandžasti balon.Skočim ja,promašim.I oživim ja na tuševima na tašu.Taman ja srećan,kad ono u jednom tušu bleji Džaba Hat i nešto mi sere.Isprskam ja njega šamponom,i on se istopi. Dalje se ne sećam šta je bilo.

JA ISPRSKAM NJEGA ŠAMPONOM I ON SE ISTOPI AHAHAHAHAHAHA, meni je ovo nešto najgenijalnije što sam pročitao u skorije vreme, jebeš mi sve!

Mi veruješ da se sećam marke šampona?
Zeleni fa for men(da,znam da je pederski šampon)

Ja sam sanjao da Hugo Loris(golman Liona) i ja radimo nešto na nekoj njivi, cirkamo pivo i sadimo kupus, lubenice šta ja znam...Počne da se smrkava, i kad je pao mrak mi čujemo neko šuškanje.Kad ono izleće Džejson iz Petka 13. i odseče Lorisu glavu njegovom mačetom i krene da me juri.Sakrijem se ja u neki ambar, uštekam se kod slame.On korača po ambaru i skonta me, i ja sad mislim ubiće me sigurno.Kad ono on vadi smrvljene krem bananice iz džepa i nudi mi jednu.I ja šta ću uzmem tu smrvljenu krem bananicu, i tako hasam sa njim...Probudim se kasnije i pitam se:''Šta koji kurac?''

Sanjao sam ja raznorazne gluposti al' ovo je jedan od najbesmislenijih snova...

Jesi pricao na francuskom sa Hugom? :D

Svaki od ovih snova je facepalm. :D
Kako ih jebeno volim ahahah!

hahahhahah rvp. to treba dati nekom da analizira xD sigurno ima neko dublje znacenje

@BojanBojanBojan
Pričali smo na srpskom valjda, ne sećam se o čemu.Doduše, siguran sam da nije bilo ništa pametno. :D

da sam dečak,u invalidskim kolicima i imam više svesti,otprilike vidim oko cele glave,sve otvoreno i borim se sa nekim mračnim silama koje mi polako zatvaraju svest po svest,pokušavam da pobegnem psihički i fizički,padam iz kolica,vučem se uz stepenice,ali oni su jači...budim se i čujem neki sablasni smeh i dalje.zlo.

imam ih još,pisaću,ali svi su toliko realni i ovog tipa da ti jeza probija kičmu,bar je meni tako bilo i tokom sna i pri buđenju.

Pisem off topic al ajde..
Desilo mi se kad sam se probudio kao da vidim pored kreveta da stoji devojcica u beloj spavacici i gleda me bas kao u horor filmovima, pokusao sam da trepnem ali ona je idalje bila tu tek je onda pocela da bledi i nestala u roku od neke 2 sekunde nisam mogao da se pomeram uopste bas me je ispresecalo to...

boleli me bubrezi.i ja spavam i sanjam kako mi neka ruka kida bubreg i budim se i u polusnu pipnem gde su bubrezi i napipam ruku,ajoj.
a jednom sam i ja videla nekog čoveka kako mi sedi pored kreveta u fotelji,uhh.

ахххахаха каква тема

Uzas dosta ode tema skroz u suprotnom smeru...

moji su stvarno bolesni.i ja bih da ih se otarasim.

Ja sanjala kako je grad pod opsadom ljudi-reptila, i sad ja zovem brata da ga pitam šta da radim, a on će: beži, budalo odatle. Ja kažem da ne mogu, a on će: E pa onda si mrtva. I u tom momentu ulazi u kuću Ivo Andrić s nekom curom, a ja držim skalpel u ruci i kontam da sebi prerežem grlo pre nego što me uhvate, međutim ne uspevam. Onda dolazi Ivo i repetira pištolj i kaže: Ovo te neće boleti samo ako imaš fudbalerske noge. I kreće da mi puca u kolena, krv šiklja na sve strane... Tu se probudim.