Prijava

Можда се човек грози да га обрише пешкиром којим се иначе брише после туша, па зато феном.

STOP FENIRANJU MUDA

Можда се човек грози да га обрише пешкиром којим се иначе брише после туша, па зато феном.

Ma grozi se kurac. Desnom rukom jede sutlijaš, levom češe dupe -taki čovek. Nije to.

Čudak. Ceo život se sa takvima družim. :)

Ja sam možda jednom-dvaput... Inače peškirče.

Ja сам читала да се то препоручује, као да не би гениталије дошле у контакт са бактеријама, ако их бришеш пешкиром, па као сушиш феном.

Frenki druže, seli se dok je vrijeme. Cimer je frik, suši jaja fenom i još te ubjeđuje kako je to normalno. Danas - sutra će ti ga metati u bulju, a ti ćeš nas pitati je l' to ok. Sramota ba!

Ја нит' сушим нит' бришем, већ пустим да се врати у нормалу природним током, како би појачао волумен својих власи које уредно негујем и никада ниједну нисам сасекао, чиме се изузетно поносим.

Oko moje kurčevine je toliko toplo da nema potrebe da seušim bilo šta. Sve ispari a pičoke bivaju pečene.

Ma ja ga properem Karcher-om sa vrućom vodom, pa ga posle par dana sušim na suncu i eto...

Sad mi pade napamet...Muda je stvarno jako teško dobro osušiti peškirom, a smara da ih trljam par minuta...Čak ću možda probati ovo s fenom. Hvala Frenkiju i Mensheltu na ovoj divnim temama.

Ja сам читала да се то препоручује, као да не би гениталије дошле у контакт са бактеријама, ако их бришеш пешкиром, па као сушиш феном.

To mora da si čitala u nekom ženskom časopisu, jer kad kurčevinu uvališ u pičku masnu dođe do kontakta sa bakterijama pa da si ga kineskom lepezom sušio.

Fenirate li muda posle pranja?

Naravno. Prvo isfeniram, pa ih onda češljam i napravim lepi razdeljak, a ponekad i stavim malo gela i napravim frizuricu. :D

kupio sam i neke šnale levo jaje je ljubomorno jer je desno dobilo bolju šnalu

Dobro, šnale već ne stavljam, to je gej. ;)

Никад то нисам, нећу и не планирам радити.
Мислим да није паметно тестисе излагати температури фена.

Uuuuu, mora dobro da pazi na temperaturu jer su muda mnogo osjetljiva na nagle promjene temperature, ne odgovara im visoka temperatura i slično. Zato doktori apeluju da se ne nose uske gaće, već neke komforne, sa dobrom ventilacijom, jer previsoka temperatura može da izazove sterilnost (za normalnu proizvodnju spermića potrebno je da muda budu ladniija od ostatka tijela, zato su valjda napolju, nisu u nama)...

Природно сушење ките фтњ!

Skočimiše brate mili nije sušio muda NOĆIMA nego 2 minuta. :)

Svaki dan po dvije minute i eto ti belaj...

Dvajt

Па да ти вршњак личи на Рајка Хоризонта јбт...

Pobedio!

Ma to feniranje to je za pickice. Ja posle tusiranja muda stavim na smederevac, budu suva za 5 sekundi.

Ја сушим, одмах да вам кажем. Зато што имам повећи жбун и зато што не не препоручује та пушташ клице да ти расту по влажној џунгли у гаћама. То ми је још пре неколико година рекао лекар кад сам се лечио од полних брадавица, па ме посаветовао и око генралног одржавања курца. То опет није ништа у односу на то колико пичка мора да се одржава, жене морају да пазе на флору и то растиње и на биолошку равнотежу.

И ово за лађење муда је тачно. Не ваља да утегнеш тестисе у уске гаће и уске фармерке. Ја у летњим данима поваздан седим без гаћа кад сам сам код куће, ставим вентилатор испод стола и уперим га у муда, па ми лепо.

Ja muda sušim iznutra. Posle kupanja nabijem fen u guzicu i poodesim na najjače.