Prijava

Problem: laptop mi je povezan na net preko wirelessa, a komp mi je povezan sa laptopom preko lan kabla. Povezao sam ih kako bih šerovao net sa laptopa na komp (bridžovao sam wireless i lan konekciju u kontrol panelu i to je ok). Na svakih otprilike pola sata mi se konekcija resetuje, odnosno izgubim net na kompu, a na laptopu mi iskoči neki "windows has detected an ip address conflict", kao na mreži je još jedan računar sa istom ip adresom. I nekoliko sekundi nemam konekciju i onda sve normalno, i tako u krug. Ima li neko neki predlog?

E ljudi, imam dva korisnika kompa, jedan je administrator, drugi je samo korisnik. . al me interesuje, da li mogu ovom obicnom korisniku da zabranim uopste i pristup nekim programima?

Ili uopste da promenim sta on (ne) sme da radi?
Recimo da zabranim da koristi torent klijent, instalira bilo sta (to je reseno samim tim sto je limitet user), ili da zabranim otvaranje cele particije na disku?

Jel moguce to?

Za prethodna pitanja znam da je izvodljivo, al ne znam kako se radi i neću da lupam, al za zabranu pristupa particiji prati ovaj tutorijal, oprobano radi http://www.maketecheasier.com/block-users-ntfs-partition-windows/

Neka preporuka za laptop oko 30000, ili ako skupim kinte malo vise, neki drugi do 40?

Axaxaxaxaxax majku li ti
Zagrcnu se

Hahahahahahah jebem li te usta, suza mi podje.

I ni jedan ozbiljan predlog? A i ja nasao da pitam na forumu jebo me pas.

Drugar jedam stalno pljuje Lenovo kompove kao da su sugavi, a oni bar na papiru nude najbolje za ponudjene pare. Hvala ti care.

To je zato što ih svi porede sa Thinkpadima iz doba IBM-a, dok su bili ko čelik. Jebi ga, ne može i jare i pare. Ovo sokoćalo se neće grijati, ziher.

Znaci vako. Skinuo sam windows onaj .iso fajl. E sad, kako da narezem butabilni cd?

Jel treba neka posebna opcija, ili samo da izaberem data CD i stavim taj fajl na njega?

Desni klik na fajl i BURN (ja sam preko Nera rezao) i biće butabilan lolo...tako sam ja rezao i radilo sve u fulu.

osecam se tako glupo sto mi je bosanac objasnio neke stvari :(

http://www.youtube.com/watch?v=QpeOYqZFHgs

A dobro, sacekacu Ng ipak, bice nekih popusta tad sigurno.

Има ли нека опција или неки начин да се уклони ова сива трака која показује линкове? http://www.dodaj.rs/f/2r/X3/1EIp86lC/ggggg.png

reinstaliraj kompjuter

aploadovao sam nesto na MEGA i nikako ne mogu da vidim koliko je puta skinuto, jel to uopste moze da se vidi na tom sajtu??