IT Kutak - raznorazno pitanje

1. Kad se skucavas prvo tegle pa tablet pa motor pa ides na more

2. http://www.mi.com/en/mibox/

ovaj xiaomi je preljubazan, stigao drugaru pre desetak dana, oko 75 evra izađe, a izgleda svemirski

3. radjarde, čemu tačno služi takav box?

4. Ксаоми сваку сзвар коју направи јебе

5. Никако да се наканим да узмем ону њихову камерицу ко гоупро што је

6. verovaću ti radj i naručiću ksaomija, ukoliko opravda očekivanja, počastiću tebe i prijatelja pivom...oh wait...

7. samo nek si ti zadovoljan kupovinom...

8. e radj ti sigurno znas gde ima onaj bezicni punjac da se kupi onaj mikropunjac

9. Ol imaces pvt za minut

10. odlicno ime pvt-a inace

11. Trudio sam se xd

12. Ljudi, izvinjavam se ako je vec neko pitao, mrzi me da trazim, ali vredi li da se predje sa Windowsa 7 na 10tku. Nesto sam bio eksperimentisao sa Linuksom, nego lenj sam suvise za to, pa me zanima sad koliko je krs 10tka i da li je uopste, da se ne cimam?

13. Ako si kad osmicu imao, eto, tako je i još ponešto od sedmice. Desetka je generalno pravljena za tač uređaje, ono, vidi se da su tome pridavali naročitu pažnju. Meni je i dalje sedmica omiljena :)

14. 8.2 najbolji OS probao sam sve i baš se dosta razumem u OS

15. Ja kad upalim komp kucevni pise windows xp profesional jel valja to?

16. A kompjuter mi je samsung 5450

17. ,,word wide web,, neki zovu da je jedini internet al iako je 99% interneta,nije jedini
    postoje i drugi servisi i sve al ima nekih koji ne znam zasto se ne smatraju internetom
    svi bulletin boardsi,fedonet,deltanet,apanet i razni drugi koji su se koristili online preko mreze,vajrlesa,modema i raznih drugih i provajderi i sta su vec su po mom misljenju takodje internet takodje spadaju u internet
    ne mislim to samo zato sto sam video(iz basa na sajmu kad sam tuda prolazio 27.06.2016.) sve ljude koji su u svim tim sto sam nabrajao u ovom postu i svim ucestvovali(oni koji su na bilo koji nacin ucestvovali)u koje spadaju svi sto su koristili ih,svi sto su kreirali ih,svi sto su operisali ih i razni drugi i sve) u bulletin boardsima,fedonet,deltanet,apanet i razne druge koji su se koristili online preko mreze,vajrlesa,modema i raznih drugih i provajderima video na sajmu kako bleje zajedno sa svima koje su ikad videli i videce(a sto se tice onih koji su ucestvuvali isto ko ovi a nisu doziveli taj dan za njih su dosli ,,samo,, oni koje su oni ikada videli) sa osvim iz ..world wide weba,, i ,,deep weba,, i ostalih mreza i svih ineternetova i netova i mreza i svih tih,sve ja to zovem internet...i takodje sam video(naravno cim sam video i ove kako bleje s njima) sve ljude koji su ikada ucestvovali i ucestvovace u ..world wide weba,, i ,,deep weba,, i ostalih mreza i svih ineternetova i netova i mreza i svih tih,sve ja to zovem internet kako bleje zajedno sa svima koje su ikad videli i videce(a sto se tice onih koji su ucestvuvali isto ko ovi a nisu doziveli taj dan za njih su dosli ,,samo,, oni koje su oni ikada videli i sve njih sam video kao i zive oblike tih sto nisu doziveli sto sam pomenuo medju njih i sve njih sam video
    znaci taj dan sam iz basa video sve ljude koji su ikada ucestvovali i ucestvuju i ucestvovace na bilo koji nacin u internetu i svim ljudima koji su ikada ucesvovali i ljudima koji ucesvuju i ljudima koji ce ucesvovati u tima sto ih smatram internetom a kao nije(tu ubrajam sve ove koje sam nabrajao znaci i sve ljude koji su na bilo koji nacin ucestvovali i sve ljude koji ce na bilo koji nacin ucestvovace i sve ljude koji na bilo koji nacin ucestvuju u celom dip webu,i sve ljude koji ce na bilo koji nacin ucestvovati celom world wide webu,
    celim svim bulletin boardsima,fedonetu,deltanetu,apanetu i raznih drugih koji su se koristili online,preko mreze,vajrlesa,modema i raznih drugih i provajderi i sta su vec koji su postojali svih celih i svih koji postoje i svih koji postojace i sve ljude koje su svi ti ljudi videli i svi ljudi koje vide i svi ljudi koje videce i sve ljude koje su videli oni sto nisu doziveli 27.06.2016.(kad kazem ,,videli,, i napisem ,,videli,, to znaci i one koje su ikad videli i one koji bili u njihovoj blizini i prisustvu i uopste u vidljivoj udaljenosti itd))...sto znaci video sam tada sve ljude koji su ikada zivelii kako se pojavljuju u svim zivim svojim i raznim drugim oblicima,sto uklucuje i one koji nisu doziveli 27.06.2016. jer se oni pojavljuju u svojim svim zivim oblicima tamo takodje sam im video sve te oblike i one sa crtanih,filmova,svega nacrtanog,napisanog,naslikanog,animirananog i svih tih sto su nastali imaginacijom u raznim oblicima,sve njih sam video i sve ljude koji su ziveli ikada sam tamo video(u zivim oblicima naravno),sve ljude koji su postojali sam tamo video(u raznim zivim oblicima) i sve ljude koji ce postojati sam tamo video i sve ljude koji postoje sam tamo video i sve ljude u zilijardu oblika onih zivih eksperimentalno napravljenih i paralenih univerzuma sam tamo video kao i sve ovo nabrojano u zivim oblicima naravno i svi se dere da dodjem da mi izdrkaju tj svi ljudi koji postoje,postajali i postajaci plus zilijardu puta vise ovih vestackih ljudi i svi u raznim oblicima i svi vicu u isto vreme da dodjem da mi izdrkaju ...takodje menu oblicima svih je bilo i mrtvih oblika al onako pred kraj zivota gde jos vide i sve to ili samo izgledaju mrtvo i sve i njih sam sve tamo video i sve
    http://image.prntscr.com/image/ac7e2830503e4f92808ea05657599cf7.png svi su bili u zivim oblicima naravno tamo tad...neko od njih je viknuo da dodjem da mi izdrkaju i viknuo je da se loze svi tamo na to da mi izdrkaju a ja nastavio svoj put
    jao kad sam se vracao gajbi kakva oluja je pukla kad sam se penjao na most onaj i na mostu i sve a one ograde male i ljudi koji prolaze tuda pogotovo oni na biciklima su me paranoisali i sve sam ih sklanjao hahah i ona ograda je meni mala a ja imam strah od visine i stalno tako guram ljude i paranoisem se kad idem takvim mostovima hahah...pogotovo kad duva tako prejak vetar a ja pijan i navaren jako i bas tripujem i pljusak onda prejak krenuo i ja do stanice otisao daleke prilicno odatle da sacekam 82 i nasao najbolju tacku za nekisnjenje tamo hahah...i okupili se ljudi jako na stanici ja onako na najboljoj tacki kasnije me smorile neke bicarkice kad su stale tu i rekle mi nesto u fazonu ,,ti ces da nas stitis,, ahahhah kako mi je neprijatno u takvim situacijama...cesto razne picke su me tako koristile i gledale me kao njihovog ZASTITNIKA mnogo puta sam recimo ulazio u situacije da tako picke prozivaju neke likove dok blejimo i kazu da cu ja da ih branim ako ih napadnu a ja ih u tim situacijama pogledam pa pogledam u te likove i cekam da ih napadnu hahah da bi ja samo stajao gledao xd...al ne napadnu ih e...i mnoge su me picke gledale da ih stitim i to,mislim ponekad stitim ih i to al u fazonu ,,iskuliraj brate,, a ne u javiovom fazonu,pogotovo sto se javio ubacuje kad nije situacija za branjenje i kada mu ne traze haahhh...
    uh po defoltu sam ja ljubaznan ili ljubazno ljut,al mnogo puta mi se desavalo da prsnem bez razloga hahah i na ortake i na picke i porodicu itd ljude uopsteno i krenem ih udarati...
    neki od primera je kad sam neku glupaca sto mi je uzela fon i kad je citala poruke moje istripovala jer sam je jebao da je to dovoljno da budemo u vezi i ja je uzeo za vrat i jako nabio na ono staklo od stanice haahhh ljudi okolo se zaprepastili kad su to videli ahahah podigao sam je onako za vrat i nabio jako i prodrao se na nju nesto,ne secam se sta,ili kad sam jednu nabo iz cista mira hahah jer su me iznervirali roditelji i izlazim iz ulaza i ona tamo sa drugaricama u ulazu mom i prilazi mi onako da me poljubi i ja je nabodem u glavu i ona me pita sta mi je i ja je opet nabodem ahahh ili kad sam jednu gadjao klucevima prejako jer nije htela da mi da pare za cigare a dobila taj dan na nekom bingu sta je vec mnogo para i ja kljuceve vadim iz dzepa i puknem ih ka njoj hahahh dobro je da sam je promasio jer mislim da bi je racepao ljuto bas jako su pukli u zid hahahah...itd...
    editujem nekad postove na foprumu kao sad kad hocu da dodam nesto ili oduzmem u post svi moji postovi su za edit i uglavnom dodavanje,tj u svaki bi mogao dodati zilion toga

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.