Prijava

Čekaj meni kažeš da može sa potvrdom, sad kažeš da ne može koga ti jebeš ovde

ukoliko ti je nesto u izradi(vozacka,licna,zdravstvena)dobije potvrdu koju mozes da koristis kao dokument dok ti ne bude zvanicni dokument gotov.u socijalnom kad uplatis i kada ti je zdravstvena u izradi(zna da potraje)najredovnije se lecis sa tim papirom.ako mozes da imas papir umesto licne i da se lecis papirom,onda mozes i da vozis sa pairom koji ti daju isti oni koji ti daju pasos i licnu.izgubis pasos u inostranstvu,pa ti daju u ambasdi papir da predjes granu.

Bombas tvoja zena samo produzuje vozacku onu sto je kartica, tako si rekao? A on menja onu papirnu roze, u tome je razlika.

2000 дгб-а купљено управо на 0.028$, очекујем да до 9. јула скочи бар до оних 0.065$ на колико је био ономад, вероватно ће опет да се залећу сви пред тај глобал сити форум, па ако усере да након тога профитирају - до јаја, ако не - сумњам да ће баш падати испод 0.025, тако да није ни нека штета.

Aj pomoc mala glup sam ko kurac bas I ovo je debilno pitanje.
Znaci slusalice mi normalno stoje ubodene u dzek sa strane na kompu,zeleni ulaz nacrtans slusalica. Medjutim on se sjebao I uzeo sam da prebacim na zadnju stranu kompa slusalice.
Sad na zadnjoj strani sam ubo u plavi dzek jer po audio menadzeru na kompu taj odgovara slusalicama.Medjutim drugaciji mi je kvalitet zvuka kao da ima distorziju neku,instrumeni su mi pojacani ne znam kako da objasnim.
Posle sam probao I ostale ulaze svetlo zeleni itd svuda mi je drugaciji zvuk. Sad sam probao na lap topu tu je ok kao I na onom sa strane na kompu. Da nisam sjebao neka podesavanja u audio menadzeru?

Jel mogu ce da sam ovoliko glup gori sam od Armina sa termalnom pastom.

Nisi sjebao nista nego kad guras pozadi moras u dva dzeka da gurnes ili mozda cak i tri nisam siguran

Na lap topu je objedinjeno to. Kupi ono da gurnes jedan kabl a izadju tri

Ma nema to veze, kod laptopa je ta rupa i za mikrofon i slušalice da bi uštedeli prostor, a njegove slušalice 95% nemaju mikrofon na sebi, pa ni nema dva džeka.

Nije mi jasno kako si ubo slušalice u plavu rupu kad je to LINE-IN, napravljen da zvuk spolja šalje u komp(da ubodeš gramofon i presnimavaš ploče na komp recimo) i da imaš zvuk. To ne bi trebalo da se dešava. A onda kažeš da ti audio menadžer kaže da ipak tu treba da ubodeš. Ili si loše zapamtio šta ti je rekao audio menadžer. :S

Čini mi se da si se solidno istripovao i da slušalice dobro rade kad ih ubodeš u svetlozeleni pozadi, samo nisi provalio to još.

Nije mi jasno kako si ubo slušalice u plavu rupu kad je to LINE-IN, napravljen da zvuk spolja šalje u komp(da ubodeš gramofon i presnimavaš ploče na komp recimo) i da imaš zvuk.

Znam da ne bi trebalo,guglao sam medjutim na audio menadzeru stoji headphones kao I za onaj tamno zeleni sa strane. I reprodukuje zvuk,muljav neki ali reprodukuje. Za svetlozeleni pozadi pise front speaker out(speakers) I tu jeste najpriblizniji ali I dalje imam osecaj da nije.

Dao sam caletu sad da slusa sa ovog svetlozelenog I on kaze da nije isto ali jebem li ga mozda sad obojica tripujemo,on jer me slusa kako celo pre podne serem nesto o slusalicama.

Meni je razjeban taj zeleni ulaz pa ga nabodem u plavi i samo mi ponudi taj neki audio menadzer ono da je ubaceno nesto i samo stikliram line out pored plavog i radi normalno XD

Zaboravio sam da ima ova tema, dakle: Kompjuter mi se restartuje sam od sebe. Čuje se CK kao da je crko i odmah krene da podiže sistem, nekad se restartuje tako 5,6 puta za par minuta. (ili bukvalno za redom ck ck ck ck, gasi se i pali) Nekad šiba pola sata pa se restartuje, nekad nekoliko sati. U suštini potpuno nasumično.
Dešavalo mu se to i ranije, tipa par dana traje i onda nekoliko meseci radi normalno, pa onda opet i sve tako...
Viruse nema, očistio sam ga i pregrevanje nije proverio sam. Šta bi moglo da bude?

s obzirom da je u 90% slučajeva problem pregrevanje, miropomaži mu novu termalnu pastu za početak, pa tek onda guglaj šta bi drugo moglo da bude

i stavi ram u drugi slot

Jesi ti to mene hakera nasao da ispravljas? O.o

uf, samo za ostale da napišem, velikiblek je popravio slušalice, samo je trebalo da ubode dva džeka u dve rupe, u pravu je pseto bio

Prodo siptar 4 restorana dosao u ameriku i lagano eh ne zna taj sta je gladan stomak

Što je ovo pukao ethereum i hoće li se vraćati na staro uskoro ili ne?