Prijava

E'o i ja da se pridružim...

Poštujem svoju djevojku, ali ona nikad ne bi pristala da mi puši dok igram PES,.. Do duše nisam joj nikada ni tražio jer znam da ne bi pristala... Zbog toga imam jaku želju da po prvi put, i ako do sada nisam, pozovem kurvu da uradi posao kako treba, dok bruda mačuje po dzojstiku...!!!

Pristaće ako je lepo pitaš, veruj mi. Samo oko rča prave problem.

Opet je nekako veci filing, kad kurva to obavi,.. Devojku bre volim! :D

Opet je nekako veci filing, kad kurva to obavi,.. Devojku bre volim! :D

Zapitaj se da li bi ti pristao da je ližeš dok ona gleda Sulejmana...

proviron
Imam proste zahteve, znači BJ, ako je baš dobra možda bih joj i polizao cupi, anal (optional) i sama završnica. Dakle, osnovni paket.

Iako nikad nisam koristio ove usluge, zivo bi me iznenadilo da u paket spada lizanje cupi, koju je kojih pola sata tvog performansa prskao kamiondzija iz Stalaca u pauzi putesestvija ka Sarbrikenu. No, svakako verujem da bi joj bilo drago ko da je izvukla dukat u cesnici.

Zapitaj se da li bi ti pristao da je ližeš dok ona gleda Sulejmana...

Ja bih pristao, samo pod uslovom utiša ton...a verovatno bi došlo do prekida programa.

Moj drug jebo kurvu na maturantskoj ekskurziji. Toliko je bio odvaljen da je zaboravio da stavi kondom. xexe

Zapitaj se da li bi ti pristao da je ližeš dok ona gleda Sulejmana...

Pazi, odje je fora da je platim pa da mi popusi... A u krajnjem slucaju kada bih bio zigolo, i kada bi mi to neka riba ili pak baba trazila da uradim,.. radio bih to za pare!

Ma ne toj koju platiš nego toj devojci koju voliš pa nećeš da je pitaš da ti puši dok igraš igricu :)

Jebeš PES, ja bi mojoj pristao oko da mi izvadi kad se spusti dole...

Aha, kontam! :D Pa lizao bih joj, samo nek utisa Sulejmana da me ne dekoncentrise! :D

Jebeš PES, ja bi mojoj pristao oko da mi izvadi kad se spusti dole...

Хахаха!

Томдрил Мерилин
Moj cimer, bivši doduše, jebao je s još jednim likom neku prostitutku za hiljadu dinara. Po 500 dinara, dakle. Laura se zvala!

Laura, madžarica, u NS studira višu poslovnu? :D

Nikad nisam jebao kurvu. Što ne znači da nisam pokušavao.

Ja, tinejdžer, poveli me rođaci u grad s njima "na muziku", i između ostalog me povedu u hoćni, pardon, noćni klub (drugi naziv za javnu kuću) "Madona". Ja sam već bio pjan kad sam ušao. Seli mi, i kako sedosmo tako za naš sto dođoše đevojaka u istoj količini ka nas što je bilo. Ova što sede pored mene poče priču samnom, đe si odakle si, kako se zoveš, i dotakosmo se njenih sisa (ne fizički, mislim jesmo ali nešto malo kasnije). I pitam ja nju jesu li prave. Veli jesu. Ja nepovjerljiv kakav jesam, nagnem se i zažvalim joj sisu. Svi za sto crkavaju od smijeha. I ja onda shvatim da sam upravo polizao ko zna čiju svršotinu. Epilog: račun je bio 100 eura, možda i nešto preko.

Moj drugi okršaj sa kurvom. Šetam s drugom i veli on mene da zovnem jednu kurvu s mojeg telefona pošto neće da se javi kad vidi njegov broj i da je pitam radi li i kolko para, znate, te stvari, đe se jebe, kod vas ili kod nje na stan. E, ali ja to nisam znao. Nisam prije toga imao nikakav kontakt s kurvama, ja sam bio fino čeljade koje je usto bilo i štedljivo, nisam trošio pare na fuksne nego sam drkao. Nego, zovem ja ovu, javlja se ona i ja je pitam "E zdravo, je li to Marija", jeste veli. "Radiš li?" pitam, veli ona šta. Rekoh "Ovaj, radiš li?" nekim tihim glasom, radi ona mene "Puši kurac pederčino jebem ti mater". U redu reko i spuštih slušalicu. "Što veli?" pita drug i ja mu prenesem. "Jebem ti i ja majku kad si smotan" kaže, rekoh šta ću, rekao sam ti da nemam iskustva s tim stvarima.

Kurva treća. Ja na posa u taksi, i glava me zabolje nešto, uštekam se na jedan parking, popijem tablet za glavu i legnem da spavam. Budi me kucanje na prozor (kasno uveče je bilo, posle ponoći), budim se i vidim neka đevojka. Otvaram vrata i pita me ona imam li uplaljač da zapali cigar. Zapali ona cigar i kako je pomalo kiša padala uđe ona u auto, ne sećam se jesam li je ja pozvao ili se ona sama pozvala, nebitno. Ciganka bješe, popila bijaše, i pita me da nemam da joj pozajmim pare da ode u javnu kuću pošto joj nisu dali da uđe unutra jer nije imala para pa da pokaže kako ih ima. Rekoh nemam a imao sam al nisam dao (jesam promućuran!) i počesmo tu neku priču i ona mene veli da radi za pare. "Ono" radi za pare. Pa ajde reko da uradimo "ono" (blam me bilo da rečem "aj se jebemo", jes kurva al opet me blam nešto bio), veli ona ne mogu, nego da joj dam pare pa ćemo neki drugi dan. Ja se nisam dao zajebat nego rekoh aj onda da mi ispušiš (oslobodih se i ja malo). Veli da ne može, žuri. Ubeđivasmo se tu malo i vidim ja ona neće, reko što je ovo jebote, neće kurva samnom ni za pare da se jebe. I ništa, izađe ona i ode svojim putem a ja ostah suvog kurca po ko zna koji put al uzdignute glave, ako znate na šta mislim xexe.

dios mio, povresito njinjo... :((((

Ova priča mnogo zanimljivije deluje ako zamislite da je narator Petar Božović, ili još bolje - Amfilohije Radović!

E, ja sam teo da ostvarim karijeru kao makro u svoje vreme... I tako je dobijem (preko veze) sengen vizu, a moj drugar iz vojske , dobri i predobri Miljo nam sredio angazman da radimo ko izbacivaci u Puff-u u Hamburgu... A gazda drzao i dva nocna kluba.
Jebem ti Nemacku, kulturu i civilizaciju, nema bas puno posla za izbacivanje, al zato WC ispovracaju(ili jos gore) svakih pola sata, svinje jedne, i muskarci i zene. Normalno cistacica dolazi ujutru, a WC ne sme da doceka sledeceg gosta takav, i onda si ti jako surov lik dok ga cistis... I vidis da stvari su uvek dosta drugacije od onoga sto ti zamisljas da jesu. A tek kurve... Daleko mu lepa kuca, i makrou i puffu i celom tom poslu... Praznik nam je bio kad dodje neki englez pijan pa pravi sranja da ga izgazimo, al ni to nismo smeli mnogo. arapi su svi govna, marokanci najveca, sa siptarima nazalost nije bilo problema, samo jednom se desilo da je nemac poceo da davi devojku, flipno sta li, mnogo sam ga bio umal nije ostao bez oka. I tako pricaj sa njima, jedi sa njima, spavaj sa njima, vozi ih na zurke, kod doktora... Ko kad radis u fabrici pastete, znas kad ces da je jedes?
Provirone, nemoj bolje, sacekaj proci ce...
Bez obzira na to sto sam radio tamo, nikad nisam platio za sex, mislim da bi me to unizilo u sopstvenim ocima i na taj nacin mi ostavilo trajne posledice na psihu. Pa jebem mu sve TOLIKO zena, a ja da ne mogu da maznem neku, i ko bre prica o izlascima i placanju pica, to je najvece sranje procenat uspesnosti je manji od 10%, SPORT je mama, ocemo na trcanje zajedno sutra, pa onda knjizevne veceri (hehe, my favorite), pa organizovano planinarenje, pa cak bre i po ovim strankama verovatno ima nekih zenski... Iz iskustva nekih stranaca sto su mi pricali, kurve u BG su ocajne, skupe, lose i bezobrazne. I izdavao sam stan ovde jednoj kurvi i narkomanki ponesen sazaljenjem, i mogao bih da napisem pricu od koje bi se i Bukowski rasplakao...
Ako si bas zapeo moz da dodjes u KG na Filipinke.

курве ме јуре, свака ми се нада, мени не требају такве где сте биииле до сада?

Krenuo sam da čitam temu. Pa mi je palo na pamet da vam ispričam:
Imam ja burazera, ne rođenog. Smara čovek kada izađemo na pivo. Ajmo na striptiz, ajmo u seosku diskoteku na kurvanjske nacionalnosti, ajmo u grad na urbane kurvanjske, ajmo na crnkinje, azijsku veselozavršnu nasažu, ajmo u kurac. Misim, to je jedan lov na međeda, čitav niz bespotrebnih ulazaka u rizične situacije. Tu su gomile nekih novčanih i krivičnih prevara, makroa i njihovih pomoćnika i još par očajnika Dostojevski stajl.
E tako mi jednom, pa ima brat, bratu 15 godina odemo u neko egzotično, multietničko, bačko selo, i tamo jedna manjine od cirka 160 kg žive vage (odoka sam ja vagno i ako sam insistirao da je vodimo na vagu, pre no što platimo). Izvakumira ti ona spolni organ ovome brusi. Ja se nesto nisam vajdio. Popio sam pivo indmidtajm. Ispitivali me tamo seljaci, ko sam i čiji sam. Ja sve lažno prestavio kao pravi reper.
I pre jedno dve nedelje. Priča mi stara kako, je otoga burazera, popizdela žena. Kao varo je, sa nekom debelom. I opiše mi stara sve što sam, dizvineš znao, dosta dobro.
Šta ću. Ja zino. Gledam u staru. Pustio suzu. Ko teško mi. Žao mi brata. Žao mi snajke i dece. Jebem ti, zločine koji ne zastarevaju i trulu savest. Jebem i ovoga Dostojevskog što je pisao o tome.