Prijava

Cepanje drva je blam. Obavljanje bilo kakvog manuelnog posla je blam.

Frustrira me kad me provaljuju.

Frustrira me kad vidim da neko misli da je prepametno volovo mudo.

Cepanje drva je blam. Obavljanje bilo kakvog manuelnog posla je blam.

Онда, брате, шта да ти кажем - заслужујеш то што си сиромашан. И треба да будеш сиромашан. И ти и сви који тако размишљају, који мисле да су елита и да је бламирање радити физичке послове.

Или ме тролујеш, а ја не контам?

Frustrira me golemo govno u WC šolji.

Upravo sam doživeo epifaniju. Shvatam šta me frustrira. Ne "per se" to što ja imam dlake na leđima ili povremeno bubuljice ili šta već, pošto se to relativno lako može rešiti kao što je Džimi rekao. Frustrira me što postoje drugi ljudi, većina njih, koji nemaju problem sa tim. I onda kad se uporedim s njima, budem u fazonu: "A zašto ja?" i to frustrira i izaziva nesigurnost, komplekse i inhibicije. To je užasno, neko navuče majicu kratkih rukava bez ikakvog razmišljanja, ja moram da vodim računa da li mi vire dlake sa vrata, da li sam ih obrijao... Kakav sam freak prirode.

Frustrira me Valsinarb jer kenja mnogo.

Siromašan sam zato što je moja mama glupa i nije završila pravni fakultet do kraja, pa je sad jebeni knjigovođa. I prešla da živi iz Zemuna u Pazovu, mislim, koliko rtd moraš da budeš za tako nešto...

Valsinarb90
Siromašan sam zato što je moja mama glupa i nije završila pravni fakultet do kraja, pa je sad jebeni knjigovođa. I prešla da živi iz Zemuna u Pazovu, mislim, koliko rtd moraš da budeš za tako nešto...

Reci za rodjenu majku da je glupa sto nije zavrsila fakultet je u najmanju ruku...glupo. Ej, bre, kretenu, ta zena te nosila u stomaku 9 meseci.

PA? Ja nisam tražio da me nosi, niti sam birao gde ću i ko će da me rodi.

Siromašan sam zato što je moja mama glupa i nije završila pravni fakultet do kraja, pa je sad jebeni knjigovođa. I prešla da živi iz Zemuna u Pazovu, mislim, koliko rtd moraš da budeš za tako nešto...

Frustrira me kad neko vređa svoju majku jer nema razumevanja za nju, treba da joj se zahvali što je živ/a, a pljuje po njoj.

Frustrira me što sam ispušio karu ispred zagrebačke Arene kad je svirao Waters.

Frustrira me što postoje drugi ljudi, većina njih, koji nemaju problem sa tim. I onda kad se uporedim s njima, budem u fazonu: "A zašto ja?" i to frustrira i izaziva nesigurnost, komplekse i inhibicije. To je užasno, neko navuče majicu kratkih rukava bez ikakvog razmišljanja, ja moram da vodim računa da li mi vire dlake sa vrata, da li sam ih obrijao... Kakav sam freak prirode.

Чекај, малопре те болео курац кад сам качио лика који нема руке, а сад ти одједном стало до изгледа других људи. Како то селективно обраћаш пажњу на друге људе? :) Или би требало да те боли курац за исте, или не. Определи се.

А што мислиш да је Земун много бољи од Пазове?

Lepo sam napisao sam da me briga za ljude u lošijem položaju od mene, ne pružaju mi utehu.
Zato što sam proveo rano detinjstvo u Zemunu (vrtić) i znam da je bolji.

Frustrira me što sam pre par sati saznao da sutra idem sam na put koji bi trebalo da bude super, i u paru
...a još više to što sam ovakav ishod mogao i da pretpostavim

Cepanje drva je blam. Obavljanje bilo kakvog manuelnog posla je blam.

Nema veze, i Openhajmer je cepao drva, pa kad je porastao, cepao je atome, ej! A za manuelni posao... Valjda te blam i što masturbiraš?
Mene frustrira to što sam mnogo narcisoidan.

valsinarb, pazovački trol, ne seri majke ti.
ništa me ne frustrira. možda nekad i jesu neke gluposti ali odkad sam shvatila da su gluposti više ne.

Okej, Valsinare, to što pišeš je zaista krajnje jadno
(a imaj na umu da sam video i radio neke zaista jadne stvari + čitao postove StefanaKošutića)

Nemaš jednu pametnu definiciju a meni si našao da pričaš nešto za postove?
Idi ubij se...

Mrzim što sam siromašan, mrzim svoju porodicu osim mame, mada me i ona prolazno iznervira, mrzim što živim u selu, mrzim što moji roditelji nemaju kulturu stanovanja, mrzim što ne znaju da se ponašaju, mrzim što su me sistematski uništavali i gušili, naročito tata, mrzim njihovo licemerje, zatucanost i nerefleksivnost, mrzim što moram da nosim masku ljubaznosti, mrzim kad ja ispadnem zreliji od njih, mrzim što moram da se susrećem sa istim glupim ljudima svaki dan, mrzim što moram da putujem svaki dan 45 minuta na fakultet, mrzim ljude na mom fakultetu... Dosta od prvog.
Mrzim što sam nasledio loše gene, mrzim što sam nizak, mrzim što imam tanke dlakave ruke, mrzim što imam predlakavo telo uopšte (uključijući i dlake na leđima), mrzim što sam slomio sekutiće u četvrtom osnovne i sad imam veštake na koje ne mogu lepo da grizem, mrzim što mi raste dioptrija, mrzim što imam nepravilno držanje tela, mrzim što imam masnu kosu i kožu, mrzim što imam bubuljice na svakakvim mestima, mrzim što nemam trbušnjake... Mrzim što sam u depresiji, mrzim što razmišljam previše, mrzim što imam problem da komuniciram s ljudima, mrzim što imam razne inhibicije, mrzim što sam lenj... Dosta i od drugog.

Zadovoljan, Džimi?

Sada se osećam istrošeno kada sam verbalizovao većinu stvari koju osećam.

1. varijanta: Ako je ovo trolovanje,onda je simpaticno dok ne shvatis da se neko ovoliko trudi da bi sta radio? trolovao? hmmm...onda shvatis da taj nije bas sam sa sobom :)
2.varijanta Ako je ovo istina onda se sve uklapa,valsinarovi postovi su onda totalno logicni vidi se odakle potice njegova iskompleksiranost,ponekad kompleks nize a ponekad i vise vrednosti,tolika negativna energija koju zraci,toliki mrznja prema domovini i slicno.
Ja mislim da je u pitanju 2. varijanta jer da neko ovoliko izmislja i troluje je meni nezamislivo,ali sta ja znam ima nas raznih.

Valsinarbe, šta da ti kažem, nađi neki valjkasti komad drveta, napravi frulu i idi negde u prirodu. :) Sviranje pomaže kod frustracija. Meni jeste. :)