Prijava

Psihologija 101. Osećaju potrebu da se izdignu iznad nekog. Ok je to, svi to radimo, ja to stalno radim. To je u ljudskoj prirodi.
To je kao kad svi pljuju po silovatelju ili ubici (ili čak nešto benignije, npr. Hrvatica koja se jebala u VB, A IMA DETE I MUŽA, c, c, c... Zamisli!), jer imaju potrebu da se izignu moralno iznad nekog; ukazujući na socijalnog "bauka" osećaju se bolje povodom sebe i tako se nesvesno brane od potencijalnih loših impulsa koji dolaze iz njih samih.

Eto, i to me frustrira - lažni moral u svim svojim oblicima formama.
Kao na primer ovaj:
"Pare nisu najvažnije, njanjanja." Pali, naravno da jesu i to dobro znaš.

+1

bane, ti stvarno trebaš da se rokneš! šta koji kurac živiš? treba neki likovi sa vukajlije da te oživljavaju kao da si mali, a ja vidim da roditelji koje tolko mrziš te nisu vaspitali kako treba, tj nisu te dovoljno bili. ne bi ti tolko srao po ljudima koji te vole da su te bili na vreme. ne kažem, i mene su trebali pa bi bolji bio, ne bi dozvolio da mi sve daju a ja neću da učim, jedino što traže od mene.

FRUSTRIRA me net koji samo nestane na sekund i vrati se a ja skidam film i onda moram od početka. :( skidao sam film i stao mi na 650 mb a zauzima 700 mb. ajde što moram ponovo da ga skidam nego će opet da mi nestane na sekundu. to su frustracije a ne debeli prsti i maljave grudi, imaš devojke koje se lože na to.

Pa koristi neki download manager, čoveče!

edit: za valsinarba
Trazi pomoc strucnog lica, neka se svi tvoji bliski posvete problemu koji imas. Inace ces postati pokretna tempirana bomba.

Mene su roditelji tukli. Nažalost. Moj tata je sadistički skot koji nije dorastao zadatku roditelja, fejlovao je na toliko mnogo nivoa. I zato ću da ga ignorišem do kraja života (njegovog života, naravno :D ), jer je to najmanje što je zaslužio od mene.

evo valdemare skidam jdownloder. moja frustracija je gotova!

e pa ne znam, možda nije dovoljno!

ja nekad tako kao ti. krenem da jedem govna i da se preispitujem i da brinem tuđu brigu zato što su glupi itd. i dobro mi je rekla jedna drugarica, šta ja imam da gledam sve stvari iz 300 uglova hoće to meni nešto mnogo da pomogne? ako se ja sikiram i nerviram jer je neko glup? e pa neće, zato NE JEBEM!

Ne slažem se sa onima što ovde pokušavaju da posavetuju Valsa, jer pre svega nikome takva vrsta savetovanja ne pomaže, a drugo, donosi zadovoljstva samo onome ko savetuje. Sa druge strane, ne znam zašto Vals u tome učestvuje, kad zna sve to.

pomaže normalnim ljudima, cara je u temi izjadajte se pomogo nekoj curi pre neki dan. ovaj online svet je ok ako ga lepo koristiš. nekad nemaš drugara kome možeš da se pojadaš, jbg. zato čak i nekog koga boli kurac za tebe može da ti pomogne, može da ti pomogne njegova objektivnost i tako to.

jes nam govno zemlja
ja imam neku zamisao da za par godina palim u ameriku/svedsku

Još mi nisu vratili definicije, koje su kao slučajno zakačili. Njah, klošarluk.

Nervira me sto moze neki cupavi skeleton da mi preti batinama preko neta, a ja ne mogu da ga izbatinam za kaznu preko neta.

Valsinarb90, realno ja kontam da bi najbolje bilo da se ti ubiješ. Mislim, čemu tolika patnja i bol.

Људи, непотребно сте сурови према човеку.

Ovu metodu je koristio pokojni neuropsihijatar Veselin Savić, i bila je vrlo uspešna.

Valsinarb90, realno ja kontam da bi najbolje bilo da se ti ubiješ. Mislim, čemu tolika patnja i bol.

To sam mu reko na chat-u jedno 349284924 puta

e đavolice, čitala sam o tom saviću, navodno je bio agent cia i imao ulogu u dovođenju miloševića. a bio čovek totalni ludak. navodno, vrata njegovog stana su uvek bila otvorena, i jednom prilikom dok je bio na wc šolji, naravno namerno je ostavio otvorena vrata i od wc-a, prolazi komšinica i ugledavši ga, preneraženo pitala "iju komšija, šta radite to!?!?!" a on mrtav ladan odgovorio "pa kenjam, gospođo!" :P

Regularni posetioci salona, doveli prijatelja iz unutrasnjosti, oca porodice, samoubicu recidivistu, cetiri pokusaja, Savic preporucen sa klinike kao poslednja slamka spasa. Pri tom zamole profesora da se uzdrzi od prostakluka, da bude sto finiji moze,jer je covek u delikatnoj dusevnoj situaciji, i tek sto je izvrsio poslednji pokusaj, i pukom srecom spasen smrti.

Savic obecava. Covek se pojavljuje. Savic kaze:
"Ajdemo ja i ti ovamo, malo nasamo."

Odlaze u drugu prostoriju.
Tamo, po prici pacijenta, razgovor pocinje Savicevim pitanjem:

"Ajde, koji je tebi kurac, sta bre ti 'oces koju pizdu materinu?!"

Ovaj pomalo zbunjen, ali pocinje da objasnjava svoju zivotnu pricu, i koncentrisane razloge zbog kojih je krajnje determinisan da nece odustati od samoubiustva.

Savic slusa, slusa, pazljivo ga promatra. Pa kad ovaj zavrsi, progovara:

"Ma znas sta. Ti si potpuno u pravu, i slazem se sa tobom. Za tebe je smrt jedino resenje, i sto pre se ubijes bice bolje za tebe i druge. Ti si jedan slabic koji i ne treba da zivi, nepopravljiv si ti slucaj, nema lecenja, nema resenja, jedino sto mogu da savetujem je da se ubijes sto pre..."

Covek izlazi..odlaze on i prijatelji koji su cekali ispred, ulaze u lift. Tek, neko pita, sta je bilo. Ovaj, krece...

"Koje je ovo djubre od lekara. Kod koga ste me vi doveli....i ovaj covek leci ljude i vazi za najboljeg doktora,...sramota. E ne pada mi vise na pamet, necu vala da se ubijem, bas njemu u inat."

Tako je i bilo, nikad vise nije pokusao, cak se i psihicki oporavio, na radost porodice.
preuzeto sa http://forum.b92.net/topic/10384-srpsku-kataklizmu-odredio-veselin-savic/

@lemaja, pročitaj "Dr Aron" od Draškovića. glavni lik je dotični neuropsihijatar, inače, knjiga je odlična!

Samoubistvo, najbolji oblik samokritike! Piše na nekoj fasadi. U Svetogorskoj, čini mi se.