Prijava

pa što ga citira frenki ako si obrisao post? :))

Nakon divljeg životinjskog seksa, popušio je cigaru, upalio TV i video izveštaj o još jednom zemljotresu u Džapanu. Obukao se, i dok je fizički iscrpljena devojana ležala na krevetu, izašao je uz pratnju muzike iz Kuma...

SVRS
NEMA DALJE

- Josife, ja želim tvoju kći - reče Hitler.
Svi su pogledali Firera.
- Prijatelju, zašto to govoriš meni - osmehnu se Staljin.
Hitler je prišao vesti i snažno je poljubio u usta. Slab jauk oteo joj se ih grudi. Iz ujedene Vestine usne potekla je krv. Hitler je uzeo za ruku i povukao ka vratima koja su čuvali esesovci.
- Pogledaj me u oči, dete moje - surovo je zatražio on.
Vesta je podigla svoje prelepo lice. On je strgnuo ogrtač od krzna sa nje, koji je, lak kao perce pao pored njenih nogu.
Ostala je u uskoj haljini bez rukava. Svila je pukla, cepajući se duž njenog mršavog tela.
Vesta je stajala pred Hitlerom, ružičasto prsluče pridržavalo je njene male grudi.
Hitler je privukao Vestu k sebi, pogledao joj iza leđa i pažljivo raskopčao prsluče. Požudno je usnama posegao za njenim bradavicama.
Vestina kosa mu je prekrila glavu. On je počeo temeljno da sisa njene grudi. Zatim joj je pokidao gaćice, gurnuo je. Pala je na sofu. Adolf je dopuzao do nje na kolenima, raširio joj noge i nemilosrdno raširio prstima polne usne. Njegov orlovski nos žudno je uvukao miris njenih genitalija, dotakao nerazvijeni klitoris i odmah ustupio mesto jeziku, koji je uronio u usku vaginu. Ali odjednom se firerov jezik razočarano povukao iza njegovih neravnih zuba.

- Tebe su već probili! Svinjarija! Ah, ti, pohotljivi anđele!

Jednim trzajem on ju je prevrnuo kao lutku, postavio je na kolena pored sofe, raskopčao pantalone. Njegov dugački, krivi ud istrgao se na slobodu. Hitler je rascepio njenu zadnjicu kao pečeno pile i počeo da je nabija na ud.
Vesta je kriknula. Vrh njegovog uda nestao je u njenom anusu.

- Viči, viči, anđele moj! - Hitler je zagrlio devojčino drhtavo telo.
Vestini krici prešli su u ridanje, ali ona je zatvorila usta i samo teško, muklo ječala posle svakog udarca uda.

- E, tako bode tevtonski jednorog, šaputao je Adolf u njeno teme.

Zgrabio bih profesorku engleskog, zatim bih joj pocepao odecu kao zivotinja zabio kurac u picku i drzao je jednom rukom za vilicu a drgom za nogu i jebao bih je sve dok se ne smorim, e onda bih je okrenuo i zabio joj nasilno moju debelu kurcinu u rc jednom rukom bih je samarao po bulji, a drugom vukao za kosu. I tako dok joj ne prokrvari rc mada bi verovatno brzo prokrvario , e onda bih joj svrsio po faci bacio 100 mozda 50 dinara na nju i otisao.

Hahaha...duše iz nargile CARE.
Samo oftopikuješ, ovo je tema o eroCkim pričama a ne "na koga drkam i o čemu tad razmišljam". :))

Pa ovo je za mene erotika.

ON je popravljao crep na stali, ona je muzla krave. Pozvala ga je na rakiju i ladnu pivu. Sišao je, onako znojav preplanuo ona u beloj svilenoj košulji sa bujnim dojkama. Gledali su se jedno vreme, on je počeo da je joj liže vrat i zavlači ruke ispod suknje. Ona je tiho uzdisala dok ju je on čvrsto uhvatio oko struka i oborio ju je na slamu na očigled dve krave, dva konja i 6 ovaca. Smdrili su oboje, dodirivali se znojavim telima, povremeno je jače skiknula kada bi on ušao jače u nju dok je štala vonjala na izmet. Seks je bio brz, seljački, nisu se pošteno ni skinuli on je već završio i ostavio je obeščašćenu na slami i krenuo da završi crep sa slamkom u ustima i pivom u ruci.

Ušao je. Na vrata.
Ona je bila razgolićena na krevetu. Sise su joj bile svuda po krevetu, jer je jutros baš razmotala svoje rolnice. Hteo je da se kao kočoperni petlić na podivljalu kokošku baci na nju, ali ga je starački štap ometao u tome. Nekako se dovukao do kreveta. Sklonio je sisu i seo pored nje. Posmatrao je njeno telo, toliko se radovao njenoj baršunastoj mekoći, a ona je cela sada bila baršunasta mekoća- sva smežurana, mekana i dlakava. Ona je milovala njegovu sedu bradu i pridigla se da ga poljubi.
-Nemaš više ni zube.- rekao je.
-Šta ši očekivao ža tridešet godina.-rekla je.
Poljubila ga je još jednom, simulirajući oralni seks.
-Ali ne brini, dragi. Nišmo užalud ovde. Žnaš, najbolje se puši bež žuba.
A onda se, sa strašću mlade šiparice, prihvatila njegovog uda.
Bilo ga je teško naći od stomaka koji je puštao trideset godina, ali se ona snašla, činila je čuda svojim bezubim ustima, ljubila ga je kao nikad pre, povremeno palacajući kao zmija svojim nabreklim, staračkim jezikom, a onda bi ga uzela celog, sve izboranim rukama prolazeći kroz tepih na njegovom stomaku i njegovim grudima.
Njemu je srce preskakalo, vrtelo mu se u glavi, zamišljao je sisatu plavušu medju svojim nogama, sa čvrstim dupetom i bujnom kosom medjo kojom bi se ruke lako izgubile. Ali, znao je, nijedna plavuša ne puši tako dobro kao njegova starica bez zuba i to ga je nagnalo da se ipak prihvati razmotanih rolnica...

Crna pantera.

Tako joj je bio nadimak. Majčinske sise nisu nikoga ostavljale ravnodušnim. Tijelo kao izvajano rukom vrsnog majstora. Usne pune, jedre. Usnama je izluđivala muškarce.
Crne, raspuštene kose su joj dosezale zategnuto dupe, dupe stvoreno za blud. Bila je san tinejdžera, idol šiparica i sponzoruša, matorci nisu odobravali njenu pojavu ali su krišom drkali na nju. Crna pantera je bila predmet požude. I to je znala iskoristiti.
Jednom je došla da popravi auto, riknula joj ručna kočnica. I pojebe je neki automehaničar, pripravnik, na haubi. I ne popravi joj ručnu.

AHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAAHHAHA ALI

I pojebe je neki automehaničar, pripravnik, na haubi. I ne popravi joj ručnu.

Ahahahahahahahhah plačem stvarno, hahahahahahahaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :')))))))))))))))
hvala ti na ovome
ručna pobedila

I ne popravi joj ručnu.

HAHAHA! Pokidao čovek! :D

Energijo, jebote ti s' najgora od svu decu. :)

spavala je. muž je ustao i krenuo da se sprema za posao, pogledao je u nju i poželeo je još jednom da je sprči tako uspavanu. prišao je, raskrečio noge, pljunuo u pičku i uvalio svoju nabreklu kurčinu. deljao je jedno desetak minuta, prosuo spermu po sisama i otišao.
zazvonilo je. ustala je onako sanjiva i sveže izjebana da otvori. na sebi je imala samo raspalu, jebozovnu spavaćicu. ušao je komšija da pita za neki alat njenog supruga. nije čekala ništa, nego ga je uhvatila za kurčinu i rekla, "koliko vidim ti imaš mnogo bolji alat od mog muža". samo ju je okrenuo i tu na vratima naguzio. videla je da je posmatra snajper-baba od prekoputa što joj je dalo motivaciju da još jače urla od zadovoljstva.
dok je komšo odrađivao, naišao je poštar. mlad, zgodan i neophodan. dala mu je znak pogledom da uđe. poštar ga je izvadio i ona se bacila na posao. dok je poštaru pušila komšija ga je močio. taman da dođu svi đuture do vrhunca nailazi muž po zaboravljenu aktovku....

Zeko, nemo te skuvam u paprikaš!!!!
Završavaj priču. Gora si od Španaca i Turaka zajedno jbt.

Dok je u levoj ruci držao šoljicu sveže skuvane kafe, desnom joj je pritiskao leđa između plećki i karao je dugim, lenjim potezima uživajući u njoj kao i u crnoj kafi bez šećera. Potpuno je zaboravio da sačeka da se ona skloni od šporeta pre nego što ju je presavio u pozu za karanje.

Bilo je podne, avgust mesec sparan! A topao u vražju mater.

Po struci je bio vozač svega i svačega, pre svega kamiona u kojima se osećao kao dete od 8 godina sa kinder jajetom i čokoladom u ruci, jer je voleo to što radi i izgino bi za kamion.
Bio je to 15. avgust...došao je kući posle nekoliko sati više provedenih na poslu, iz kamiona mu se čuju preldžije i baja mali knindža, sav onako nadrkan baca odeću sa sebe, dernja se na ženu zašto ništa nije pospremala po kući... no ona gaignoriše ..vidi se da joj nešto fali..svako drugi bi razumeo o čemu se radi, ali ne njemu je pretoplo za seks i svakojake GLUPOSTI..baca se na fotelju, koja izgleda kao da ju je preorao traktor...federi iskočili, sva izgrebana...ma prava socijala!
Pre toga je obukao majicu koja je sad već pozamašno mokra od znoja koji mu lipti an sve strane, uzima packalicu jer ga muve saleću sa sviju strana..sve do jednog trenutka.

Ulazi mu žena u sobu, gasi televizor, baca daljinski kroz prozor, krene da skida čipkaste gaćice kroz koje se sad već vidi pozamašna šumica..njegove oči su u tom trenutku bile tolike raširene da su svakog momenta mogle ispasti naravno usled višemesečne nejebice. On sav onako tronjav, oznojan i smotan, skida pokidane farmerice, kida atletaru kao tarzan, fata močugu s'obe ruke krene da trsi..trsi..trsi.. Nije mogao da poveže ni minut opštenja bez nekoliko spljoštenih muva i komaraca koji su mu neprekidno zujale oko vrata...Završi on započeta, on konačno zadovoljan, ona takođe..

Izlazi napolje, vedar, nasmejan, ma pun života, u trenutku kad otvori oči, shvata da mu je kamion nestao! U trenutku mu nije bilo jasno o čemu se radi sve dok ne ode do žene koja mu naknadno objašnjava da je ovo bio oproštajni seks(gudbaj) i da je podnela zahtev za razvod njoj pripada sva imovina pa i kamion.
ON sad već zabezeknut odlazi na prvi most i posle toga više niko ništa nije čuo o tom misterioznom čoveku.

seljačino, rasplakala me je tvoja priča :(

Seljačino, bar je otišao sa stilom.

Закључан у пивари.

Došla je na kućnu žurku sa dečkom. Smarala je ta intimnost i skučenost ovakvih okupljanja. Gledala je nervozno oko sebe dok nije ugledala improvizovani šank i na njemu flašu vinjaka. Uzela je flašu i smestila se na dvosed, napunila čašu, udahnula taj miris eliksira mladosti i otpila prvi gutljaj. Vreme je prolazilo, a ništa se nije dešavalo kao što je i očekivala. Strpljenje je napuštalo i već se spremala da potrži dečka i da krenu kad je u sobu ušla Malecka, ćerka profesora matematike. Malecka je porasla, nije uopšte ličila na suvonjavog ćaleta. Prošla je kroz sobu i sela baš do nje. Počele su nekakav neformalni razgovor koji je, kako je vreme prolazilo, sve više počeo da liči na koketiranje. Gledala je njene usne, nežni, beli vrat, prste koji su nervozno prolazili kroz kosu, upijala je njen miris. Malecka nije ni slutila ... 'Da li hoćeš samnom do toaleta?' upitala je Malecka. 'MOJA SI', na usnama joj se otrgao onaj gotovo demonski kez.
Ušle su u toalet, Malecka je otkopčavala kajš i nešto brbljala. 'DOSTA', tiho je izgovorila, sabila je uza zid, uhvatila za vrat i zarila svoje usne u njene. Odmakla se na tren da bi uživala u iznenađenosti na njenom licu. Kao grabljivica se obrušila na nju, ispijala je život sa njenih usana, nije joj dozvoljavala da dođe do daha. Grizla je njena mekana ramena, rukama stiskala njene bokove. Jednim pokretom je okrenula, pokrila joj oči, ljubila i udisala njen miris i gotovo neprimetno je skidala. Sada su joj prsti sve bliže kružili oko te male, sočne ribice. Nije prestajala da ispija njene usne i vrhovima prstiju je lagano prešla preko klitorisa. Osetila je drhtaje tela Malecke, odmakla se da se opet naslađuje tom mešavinom straha, nemoći i uzbuđenja koji su bili tako jasno izraženi na njenom licu. Spustila je na mašinu, lizala je i grizla njene bradavice, dok je prstima tek pomalo dodirivala ribicu, toplu i vlažnu ribicu. Bez ikakvog okolišanja je poečla da je liže, da ispija njene sokove, da je grize i miluje. Mešao se miris mlade ribice i vinjaka. Podigla je glavu i poljubila Malecku, prsti su joj i dalje bili na njenom klitorisu. Malecka, opijena sopstvenim sokovima, se sada potpuno predala.
Začulo se lupanje na vratima ... 'Jel slobodno?' Prepoznala je glas svog dečka, otključala je vrata i brzo ga uvukla unutra. Negovu iznenađenost je ubrzo zamenila neobuzdana želja da ih raspori svojim već nabreklim kurcem. Krenuo je ka njima, ali NE! Zaustavila ga je jednim pogledom i stavila do znanja da još nije vreme. Okrenula se ka Maleckoj kojoj je užas iskrivio lice. Poljubila je i nastavila tamo gde su stale. Malecka se potpuno nemoćna prepustila tom piru, užitak je bio neverovatan. Ona tako mala i čista bila je objekat. Požuda joj je uvijala kičmu. Predala se. On je mogao da oseti njihove mirise, gledao je njihova obnažena tela kako se lagano gibaju, pažljivo se skidao da ne remeti njihov ples. Pohota ga je sve više obuzimala, terala krv u slepoočnice. To je to, spreman je. Samo se sklonila i pustila ga kao razjarenu zver na Malecku. Jednim prodiranjem je izazvao prigušeni krik, Malecka je podrhtavala dok je sigurnim pokretima nastavio da cepa njene detinje snove, njenu neiskvarenost. A ona je samo gledala, tako je palio taj stid Malecke i to njegovo silovito prodiranje. Malecka je sve brže dahtala, slomljena, doživela je svoj prvi orgazam. Sada se okrenuo ka njoj, svojoj devojci, biću koje je mrzeo i obožavao. Usnama je ispio njene sokove i polako ga stavljao, da može da oseti svaki milimetar. Mešala se njihova vrelina, sa svakim prodiranjem oči su sve više kolutale. Strast je bla neizdrživa, cepala je njihova tela. Svršili su u isto vreme, topla sperma se slivala niz njen stomak dok su joj grčevi stezali mišiće. Bila je tako zadovoljna. Dok su se oblačili, letimično je bacila pogleda na Malecku na koju je gotovo zaboravila. Izašli su i seli ponovo među goste kao da se ništa nije dogodilo. Malecka je zapalila pljugu i odmah je nervozno ugasila i otišla sa žurke. A oni? Za njih je noć tek počela ...

U kratkoj kućnoj haljini, ona je brisala prašinu sa polica. Zavaljen u fotelji gledao je utakmicu, njegov tim je gubio. Napetost je došla do samog kraja, živci su kao tanane niti pucali, jedan po jedan. Noge su mu se odsekle, bio je u predinfarktnom stanju, drhrtao je kao ciganski betmobil pretovaren kartonima. Mrdala je kukovima u ritmu pesme "tri metera somota". On, nervozan, gađao je televizor daljinskim, a zatim ga i iz stuje počupao. Pozvao ju je u sobu. U maniru iskusne jebačice ušla je dok su joj grudi pritiskale haljinu k'o dete dugmiće u liftu, dugo i uporno. Prišla mu je. Haljina se za tren oka našla na podu izgužvana k'o faca Silvestera Stalonea kad primi udarac od zajebanog Ruje u Rokiju. Čučnula je. Tepih je jebeno grebao njena nežna kolena. Ipak nije bio turski, verovatno kineska sintetika mamu im jebem lopovsku. Primila ga je u telesnu šupljinu k'o Stojković gol protiv Francuza. Promenili su pozu. Nakačila se na njega, k'o štekara na komšijin vajrles. Skakala je k'o onaj peder sa Titanika. Približavali su se vrhuncu, izgubila je kontrolu kao kokoška nakon što joj isečeš glavu. Nije mu dala da obriše kurac o zavesu. Sve je posrkala k'o vojnik šolju supe, iako je vegan. Kurva licemerna.