Prijava

Nositi patike koje si mislio baciti jer ćeš ih ionako posle toga baciti.

Прва Егзит заповест. :)

E a prva dva prodavalo se pivo Old Gold a neohlađeno, nisu ni imali rashladne uređaje. aaahahah a te patnje, strašno.
I one godine, e ne sećam se koja je 2003. valjda kad je padala kiša skoro ceo Exit e tad je bilo tobogana uz niz gore dole.
I bolje je od tih prvih jedino što su prebacili ulaz jer je bilo Il ortopedija il provod, haos.
Svejedno treba ići zbog atmosfere, svirke manje-više, retko ko tu i pruži maksimum jer ipak je to festival. Na prave zvezde je uvek bolje ići, ako postoji mogućnost, na solo koncerte. Po manjim stejdževima je bolji provod, relativno anonimni daju puno više od sebe i zato preferiram manje stejdževe ako mi baš nije miljenik na Mejnu.

Sad je sve podređeno isključivo Englezima i njihovom ukusu.

Ne bih se u potpunosti složila. Da, oni donose najviše para festivalu, a to organizatori ne mogu da ignorišu. Englezi su svakako najviše na Areni.

I sjebali su jedan od najboljih stejdževa Rege stejdž sad parking običan.

Meni je to jedna od najboljih promjena! :))

Pivo ne konzumirati, jer je otkako ga pakuju u čaše obična vodica pa se nacaburaš a wc je...pola sata pakla.

Može se i sad tamo kupiti pivo u konzervama. I otići u normalan wc, a ne u toi-toi. Mada, počele su se i tamo stvarati gužve u posljednje tri godine. Pročulo se previše. :))

Nositi patike koje si mislio baciti jer ćeš ih ionako posle toga baciti.

Meni su jedne izdržale tri Exita, zaredom, uključujući i kišoviti. I onda me pitaju zašto nosim isključivo Adidas. :))

Nije karta skupa ako kupuješ u pretprodaji a u Bosni i okolnim državama je jeftinija bila duplo, što je bio nonsens, al hajd, do ove godine mislim.

I ove godine je bila skoro duplo jeftinija, i to sa sve kampom i organizovanim prevozom. Šta ćemo kad smo svjetska sila, mora nas se moliti da dođemo. Uskoro će nam karte džabe dijeliti. :)

Fjužn stejdž i dalje ostaje kao najbolje utočište, ako vas svi drugi stejdževi iznevjere. Može se i odspavati na onoj livadi, pa nazad u nove pobjede.

Najbolje utočičte eksploziv stejdž, definitivno! Tamo sam svake godine, već pet godina. :)
Pivo u šake, neka dobra trešina, šutke - ukratko tri dana ludila.

То мора бар једном да видим, досад нисам, а није далеко Нови Сад. Паре увек проблем, а и све бре нека фенси музика. Ове године нисам проверавао шта је било од мјетала, јер су шансе да одем биле у минусу. Још већи проблем ми је то што би ја неког од оних дрљавих антипатичних пиргавих Енглеза задавио голим рукама, па би нам увели санкције. Ако будем имао паре, па отићи ћу због само једног бенда који би ме привукао.

Burzume angažuješ nekog s JMBG iz Bosne i kupi ti kartu u Tuzli, Rajvosu ili BL i prođeš jeftinije;)
Ideš samo na fjužn stejdž, tamo nema Engleza, tamo je bratstvo-jedinstvo ex YU.
Malo je Dubioza napravila haos jedne godine, ali smirile se strasti brzo.
Luli-što ti je svetlost rege stejdža dobra promena, tamo klinci taman dolazili da odspavaju sav taj alkohol;) a pivo...neće ti ga u limenci dati na posećenijim stejdževima, sigurno.
Problem je i onaj token pička materina, uvek ti ili zafali još ili se vratiš kući s nekim od njih što smatram da je čist lopovluk i pranje para.
Najbolje je ipak između interesantnih izvođača otići i piti u kafanama kod sata jer su cene otprilike iste(ako ne i manje) i možeš ko čovek piti i ići u WC.
Najslađe su muke kad je u isto vreme koncert par izvođača na različitim stejdževima a treba ti minimum pola sata da dođeš od jednog do drugog stejdža.

Mogu ga i sad odspavati, kod Fjužna, još ljepše.:)

Tokeni su smaranje, alii možeš da kpuješ piće i za običnu kintu, dok se konzerve ne rasprodaju (naravno - ne na Mejnu ili Areni).

Moraš priznati da su se gužve ipak smanjile u odnosu na ranije godine. Nekad je stvarno bila nemoguća misija doći sa stejdža na stejdž, a sad je to ipak bolje oranizovano. Nekad mi čak i zafali ta gužvetina. :))

E da, to je jedna od kvalitetnijih promena, ono s jednosmernim hodanjem;) a tu spada i promena ulaza od onih prvih par godina uz niz one basamake klizave.
Moglo bi se tamo još puno kinte uzeti strancima, ali šta ćeš...nismo još valjda toliko prokleti za parom. Danju je štrand dobar vid ubijanja vremena ako je lepo vreme tj.ako si uopšte budan. Ovi s tehna znam da nisu jer njima počinje glavna zabava uvek u 4, 5 ujutro pa posle after parti pa... dobar je Exit;)

Ne volim te urbane dogadjaje. Do sada je vredelo otici zbog svega nekoliko izvodjaca, ali inace mi i nije po ukusu :/

urbane dogadjaje

Егзит је урбан колико и вашар у Хртковцима.

Urbano, kad ti se nakupi hiljade poklonika urbane muzike, koja se i pusta tamo.

Тамо има свега - од разноразног мјетала до Звонка Богдана. Шта конкретно спада у "урбану" категорију, дискутабилно је. А уосталом, да ли "урбано" обавезно значи лоше?

Ма ложи те војтече :) Кака урбаност каки бакрачи.

Тај фазон. Сви снови о урбаности нестају кад видиш првог Енглеза како се ваља у говнима.

Alo! Dosta bre! :))

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs153.snc1/5688_1208226527212_1275156916_599610_7433696_n.jpg
Све је урбано, кул, чисто и нема клошара, а ни оних који слушају народњаке. Ма да.
http://i54.tinypic.com/11gjf2e.jpg
Сви ми имамо свињарије од слика са егзита, ал' ја не бих своје да качим, не бих да ме људи погрешно разуму :)

Милице пребаци ове слике на одговарајућу тему, да виде твоји удварачи на какве се ложиш!
:)))

Уроше, нека, нек ме вијају по форуму удварачи, на шта би личило кад бих им давала све на изволте. Овај изгорели Егнлез у купаћем има веће сисе од мене, како може бити мој тип? Умрла бих од сујете.

Подржавам!
Па добро, сад, можете да прођете као један од модерних парова.