Prijava

Мислио си у октобру, или планираш за наредни октобар, па ја до октобра има да прегорим, навучем се на пајдо, одем да берем малине за дневницу од 800 ђунти, или можда чак и најурим услов за трећу. Много је то времена. Дошли су последњи дани здравог разума.

Тебе, римувовале... Шта си ти Сојер, а ја тараба па да ме фарбаш? Немам времена да зујим код оног Филолошког, јес да је близу, али ко ће да се цима, а и добијем демотивациону мацолу сваки пут кад прођем изађе скрндеља више него из библиотеке на Петловом брду. Дај пас, нешто пробрано имаш сигурно.

Озбиљно! Тамо 2009. кад је био актуелан онај лик што је силов'о девојчицу, а претходно је намамио преко мајспејса да се виде, па му она својевољно ушла у кола, па је овај обљубио; узмем ја и ставим у статус ''Правда за ТОГ ЛИКА'' (не сећам се како се зваше), био сам у фазону 'шта који курац клинка од 12 година тражи у нечијим колима у 11 увече'. И масовно ме побрисаше.

Ове остале што нису, њих углавном ценим, с њима могу и уживо да те упознам, јебеш фејс. :)

Озбиљно! Тамо 2009. кад је био актуелан онај лик што је силов'о девојчицу, а претходно је намамио преко мајспејса да се виде, па му она својевољно ушла у кола, па је овај обљубио; узмем ја и ставим у статус ''Правда за ТОГ ЛИКА (не сећам се како се зваше), био сам у фазону шта који курац клинка од 12 година тражи у нечијим колима у 11 увече. И масовно ме побрисаше.

Царе! Мене шурнаес душа обрисало са мсна када сам написао непосредно након смрти Џексонове: "баците клинца Мајклу у ковчег, има да васкрсне." После смрти сви су фанови. Неша Галија кад рикне, има да по њему назову простор испред Дома Омладине, или тако неко срање.

Е, ал' Неша Галија је цар. :)) Ја не знам што га не готивите.

Е, ал' Неша Галија је цар. :)) Ја не знам што га не готивите.

Трололололо

Не тролујем, стварно. Ја сам мислио да је смарач док га нисам тамо неке 2002. гледао уживо са Галијом. Људи перу како свирају. :)

Nešu ne gotivimo jer nema profil na feeejsssu

ај окачи неки клип

Ево, прогресив рок ствар, додуше старији снимак.

http://www.youtube.com/watch?v=yhCkhG8-4lU

Класичан офтопик. Какав црни Неша? Дај детаље везане за бицури, може и на ПВТ, кад смо већ испемовали бескорисну тему, дај бар да извучем неку информацију.

Чек, саћу ти пустим ПВТ.

eeeee pa 1989 su svi bili ok xD

Mark Cukerberg nema Fejsbuk.

Ја немам фејзбук налог. Реално смара ме, не разумем што бих га имао.

Ja imam profil od juče.Skomi Niklu(Miško Kluni).:) eto,nijesam na fb.Ja,kao ja.:)

Gimnazija Stojan Cerovic Niksic лолололо :Д

Јеа! :)
сад ћу да ти пошаљем захтјев да лајкујемо слике :Д