Prijava

Pa ne kažem ja da je ok etničko čišćenje, al da treba-treba.

Pa ne kažem ja da je ok etničko čišćenje, al da treba-treba.

Granjak, džepno izdanje.

Mene jako boli kurac shto se ti evropejci trude da nam nakarikaju zlochin. Sekira me isto kao i proslava Oluje. Ko je govno, najveche je sebi.

Лимени, ни мени није јасно шта све теби није јасно.

Čini mi se da je Srbija potpisala neke Ženevske konvencije. Drugo, takav pristup bi verovatno značio da je sasvim ok bilo recimo streljanje i mučenje zarobljenih srpskih vojnika i policajaca, u Bosni, Hrvatskoj i na Kosovu. A to Srbi ne bi želeli, ne bi im se svidelo, samo bi zver mogla da ubije i zakolje zarobljenog srpskog vojnika, zar ne? Ili, kad Srbi to čine drugima, oni nisu zveri, a kad drugi to čine Srbima, u pitanju su ipak zveri. Meni nije jasno.

Pa radili su to. Misliš da nisu?

A Srebrnica se desila sa tipa 30 pušaka. Toliko imaju 4 kuće u mom zaseoku. Jbt, moj drug ima 3 puške, prigušivač za AK i 7 pištolja u dnevnom boravku. I ne serem, stvarno ima.

Cela suština jeste što i ovakvi usrani kakvi jesmo, i dalje smo najzajebaniji pored ustaša, šipusa, muslidža i ostalih govana. I dalje nismo pokoreni kao oni, onako do kraja, mi smo uvek neka vrsta potencijalne opasnosti jer nismo normalni, što je super. I zato nas jebu po svim šavovima. I ne jebu samo nas, jebu ceo svet, a svakoga koliko smatraju da im je potrebno.

Prvi put nešto pametno da napišeš.
Tako je. Rade to pametno, polako. Najlakše je čoveka navići na neku novu promenu ako ga malo po malo peckaš i navikavaš. Kasnije ni ne osetiš kad priznaju Kosovo, poseru se na stradale sunarodnike u ratovima, otmu i prodaju sve što je narod sticao...
Al jedno je sigurno, tupavi smo i zadrti pa ne popuštamo lako.

Prvi put nešto pametno da napišeš.

Ajd da probam još jednom.

Problem je što je je naš unutrašnji neprijatelj jači od spoljašnjeg. Jer ti nemaš za koga da glasaš, a i ako glasaš pobediće onaj za koga je dogovoreno da pobedi. Ne postoji srpska politika, niti hrvatska niti bosanska kako god, niti demokratski izbori. Svi imaju iste gazde. Bratskim narodima je prodata mržnja a nama njihovi proizvodi, pri čemu mi više nismo u stanju (malo morgen) bilo šta da proizvedemo i prodamo. Onda sirotinja ide ka idolopoklonstvu, gde u pola zapadnih država nemaju pojma ko im je predsednik, gde naša kokoš ne izbija sa medija. To opet ide u prilog tome da smo kolektivno glupavi odnosno neobrazovani odnosno lenji. Kao kolektiv. Nemamo dovoljno izraženu nacionalnu svest, nismo naučeni da volimo jedni druge sve dok nas ne pogodi neko mega govno (tipa poplave) onda nacija odjednom krene da bude složna.

To smo mi. Mi radimo to.
To radimo mi

+1 za post
Al se onda posle poplava za 2 meseca opet vraćamo starim govnima.

I ona chuvena "nije Sloba kriv mi smo govna" kako vreme odmiche sve vishe i vishe ima smisla.

jel ovo Erino Oko caro?

Nego chije.

To je Erino oko i luvatar

ERA DRŽI ILUMINAT BAR NA
IBARSKOJ TRILATERALI

Лимени, ни мени није јасно шта све теби није јасно.

Jasno je meni, nego nije tebi. To što ti primenjuješ zovu se dvostruki standardi: ko ih jebe, bili su pod oružjem vs Zveri su masakrirale naše zarobljene vojnike.

Pa radili su to. Misliš da nisu?

Znam šta su sve radili, zato je gadno i jedno i drugo. Kad u tako nekim sranjima izmile gadovi sa svih strana i zavladaju, jbg.

Pa naravno kad se radi našim da kažeš ovako

- ubijemo troje djece i ženu
SRPSKA ŽANDARMERIJA ODBILA NAPAD TERORISTA PRI ČEMU SU STRADALA 4 PRIPADNIKA OVK-a

- Ubiju oni našeg jednog dok je pljačkao napuštene kuće

ovk NE POŠTUJE PRIMIRIJE! MONSTRUMI UBILI PETRA PETROVIĆA DOK JE POMAGAO POVRTANICIMA DA OSPOSOBE DESNU RINGLU NA ELEKTRIČNOM ŠPORETU.

Pričaš tu o nekim jednotstrukim i dvostrukim i trostrukim standardima. Kad kolješ- kolji s osmehom, kad te kolju- jauči da te svi čuju do Fidžija i nazad. KO je u ratu kad igrao pošteno matereti. nemamo mi vremena da budemo pošteni, a nismo ni jaki u ruke

Jel to važi i za švabe? Ustaše? Mudžahedine?

Ljudi nikada nisam verovao Vučiću, ali sad kada je pričao o zločinima Orića naježio sam se...
taj Orić je iskopao oba oka nekom sudiji.... majko mila...Vučić izneo dokaze.

(evo još nešto) http://www.zlocininadsrbima.com/Novost.aspx?Naslov=Int%D0%B5rv%D1%98u-s%D0%B0-Cv%D0%B5tk%D0%BEm-Ristic%D0%B5%2C-d%D0%B5c%D0%B0k%D0%BEm-k%D0%BEm%D0%B5-%D1%98%D0%B5-%D0%9Eric-p%D0%BEbi%D0%BE-p%D0%BEr%D0%BEdicu-1992-u-Sk%D0%B5l%D0%B0nim%D0%B0