Prijava

Прелазни рок је оно време када се фудбал скоро уопште и не игра али се о њему и даље увелико прича.
КО ће отићи из вољеног клуба?Ко ће доћи као појачање?За које паре?Да ли је то добро или не ?Управо марш у пичку материну! ........ нека основна питања која се јавља током овог блажено/пакленог периода ....

Ово је тема за мишљења , разговоре , информације о трансеферима током прелазних рокова.

Да кренем ја ....

Не свиђа ми се ни мало што Партизан није ни покушао да доведе Чабалалу и Мфелу.Играчи не да су класа за наше услове а још су били и релативно повољне цене...
И сад видим да је Тагое прешао у Базел а Партизан је могао да га откупи за свега 1.5 милиона од Хофенхајма ....... мислим ....... дечко се доказао , јесте да има недостатке у игри али дечко ради ......
Савића не би смели ни под тачком разно да продају ..........
Ова појачања до сада су ...........мени нејасна , али оно , управа ваљда зна шта ради ....

dobra tema.
ja jebeno ne mogu da vjerujem da je Real uzeo Sahina iz Dortmunda za onu sicu (ispod 10 miliona), ali da ga jebem, nekako se njima uvjek zadese takvi igraci za sicu, kao prosle godine Ozil.

i Klose koji je otiso u Lacio, mislim, koji kurac? otkud to sad....

ima jos, i bice jos sigurno samo ne mogu da se sjetim sad....

Po meni - igrači koji su došli u Partizan vrijede svaku paru. Odlični igrači, samo da se uigraju.

Primjećuje se neki pomak u dovođenju ali i dalje je to stara boljka - gomila se više igrača na jednoj poziciji. Partizan će imati jedno 64 vezna igrača, 4 odbrambena i 2 napadača.
Pod hitno jedan špic, skup i dobar inače od toliko spominjane Evrope nema ništa. Super je to kad ti igraš čvrsto i jako kad nema ko da da gol (sjetimo se Dijare, onomad kad je pošto-poto htio da se proda, igrao je k'o kurčina i ispušili smo ga).

Мене занима Челси...
помињу се многи, између осталог Нејмар, Агуеро, Кака, Пасторе, Модрић...
моје мишљење је да треба да се изборе за Нејмара и Пастореа, само што их њихови клубови и агенти мало прецењују...
мислим по 40 милиона је баш превише...

kontam da ce Celzi da uzme Modrica ako ih Jedinstvo ne zajebe, a Agero cisto sumnjam da ce tamo, mada ko zna....

ja cekam Matu u Liverpulu!!!

Arsenal

Odlazi Bedtner skoro sigurno, za sada u Inter. Nasri se nešto nećka, oće ga Mančester, mada je Wenger rekao ako bude prodavao neće klubovima iz Engleske. Fabregas kao i svake sezone prelazi u Barsu, vala nek ode više popeo se na kurac svima.
Dolasci: Došao je neki klinjo iz Čarltona, najverovatnije da će doći Žervinjo iz Lila da zameni Bedtnera.. Mogući odlasci su još: Ebue, Kliši, Skilaći, Almunija, Denilson..
Traži se pozicija štopera da ne bude kao prošle sezone da se neko povredi kao Vermalen pa da se krpi odbrana i stalno menja. Benzema se takodje spominje kao i Kejhil iz Boltona, što bi po meni bilo super. Em je Englez, em bi se sjajno uklopio sa Vermalenom...

Ooohhh To beee a Gonaahhh!!!

Пирло потписао за Јуве , а прича се да би Луиђи Буфон могао у Манчестр УТД.

А шта ради црна Звезда са трансферима?Имају ли ти људи уопште буџет?

Ja samo cekam da Fabregas ode, i nadam se da u Arsenalu postoji autoritativan igrac koji ce da se nametne za kapitena i vodju tima.
Dakle - odlazak Fabregasa: plus, Bendtnera - zar treba reci?! Valjalo bi da Nasri ostane, mislim da samo tvrdi pazar, pokusava da izbunari jos kinte.

Treba nam napadac, Benzema bi bio solidno resenje, iako nije preterano brz. Valjalo bi da dodje neki iskusan bek, ili cak dva, ne postoji uspesna ekipa u kojoj je zadnji red mlad, apsolutno ne postoji!!!

Sto se nase lige tice,hteo bih da cestitam zvezdi na tituli za 2011/2012.
Ne zato sto misli mda partizan dovodi lose igrace,nego zato sto je ocigledno da titula mora da ode na marakanu. Cigancici bi zapalili pola srbije ako bi i petu za redom uzeo partizan.
Mislim da i partizan to zna,i zato pusta Tejga,koji je realno za nase uslove igracina..
Pa nisu ludi da daju 1.5M da nam igra po poljanama po srbiji. Isti slucaj i sa Mfelom.
Sto se tice ovih klinaca, nemam pojma ko su,al posto su mladi uvek valjaju. Ako nista,bar ce doneti neku kintu za 2,3 godine.
Od LS nema nista,svesno ce ispasti taman tad da ne odu u LS nego u LE.
Tamo ce odigrati tekme u grupi i to je to.

Sto se evrope tice.. Sve po starom. Nikakvi igraci se placaju citavo bogatstvo,dok oni koji su stvarno dobri igraci odlaze bespotrebno iz svojih klubova za male pare.

U Liverpul je već došao Henderson, pregovara se o Huanu Mati, Čarliju Adamu i Stjuartu Dauningu, kao i Fernandu Gagu. Naravno, neće svi doći, ali ja bih bio srećan sa Huanom i Gagom... Traži se novi mlad štoper, opcije su Geri Kejhil i Kjaer, čini mi se, ali sve mislim da će doći neko levi. Mrtvi Kirgijakos produžio ugovor , tako da očekujmo još penala -.-

Nece Bufon u Junajted, doveli su oni onog De Geu iz Altetika, samo sto se ceka prvi jul da potvrde....

Nece Bufon u Junajted, doveli su oni onog De Geu iz Altetika, samo sto se ceka prvi jul da potvrde....

+1

Traži se novi mlad štoper, opcije su Geri Kejhil i Kjaer, čini mi se, ali sve mislim da će doći neko levi. Mrtvi Kirgijakos produžio ugovor , tako da očekujmo još penala -.-

kontam da smo Sotu produzili ugovor samo da bi mogli da ga prodamo, da ne ide za dzabe, ali ko zna, mada nije on toliko los ali je imao svojih ispada....
A ne vjerujem da ce Kajer ali Kejhil ili mozda Dann bi mogli..... cak se i Sakho pominje.

Ja samo cekam da Fabregas ode, i nadam se da u Arsenalu postoji autoritativan igrac koji ce da se nametne za kapitena i vodju tima.
Dakle - odlazak Fabregasa: plus, Bendtnera - zar treba reci?!

e to je to! treba novi viera, tata na sredini terena. nasri, vanPersi, volkot, arsavin. klasa! fali stoper, recimo ako savic ode izpartizana volio bih u aresnalu da ga vidim.

e to je to! treba novi viera, tata na sredini terena. nasri, vanPersi, volkot, arsavin.

Vilšer će biti pravi kapiten u narednim godinama. Ima muda što bi rekli. Iako se to ne primećuje mislim da je problem Arsenala zadnji vezni.. Nisu mi dovoljno dobri u defanzivi ni Song ni Diabi a o Denilsonu da i ne pričam. Volio da Venger nadje neku životinju a la Esjen.
Emanuel Tomas iz omladinaca će se ustaliti ove sezone. Remzi će takodje dobiti priliku i mislim da će i on zauzeti mesto u startnom timu.. Još jedna sezona, ja sam optimista kao i uvek, čekam ovaj prelazni rok i nadam se boljim vremenima.

Што се тиче мог вољеног клуба , много више сам очекивао , некако сам разочаран .........за сад , али има времена ..... Обично то тако иде код нас , обећавају се куле и градови а на крају кад се погледа исход , курац!Прошла сезона је била изузетак , свака част , али ова некако подсеча на све оне пропале сношаје претходних година ......
Станојевић каже да хоће да оформи млад тим који че играти заједно бар 2-3 сезоне .....

Докле више да се траже млади играчи из другоразредних клубова у Србији који ће се форсрирати у Партизану да би се добро продали?
Докле јебем ти наш фудбал?

Знате ли нешто о овом Николи Шарићу из Ливерпула што га као хоће да доведу?

Arsenalu je odbrana u kurcu. A takodje im fali vodja na terenu jer Fabregas to vise nije. Jebiga to se ne kupuje tako da cete morati da sacekate malo, mozda bas dok se Vilsir ne razvije jos malo, jer bez vodje, tim i kad krene dobro raspadne se kasnije, sto je Arsenal i dokazao ove sezone (kao i jos zilion puta ranije), imali su nekoliko puta sansu da predju Junajted ali nisu, slabi su pod pritiskom i treba im vodja.

Mico, jebem li ga ne kontam sta mislis pod tim :D ali nebitno je, tema je o transferima pa da ne spemujemo....

Ajakse, Liverpul je danas (il juce) pustio Sarica jer mu je istekao ugovor tako da vjerovatno moze da dodje. ja ne znam kakav je igrac ali cuo sam da je solidan i da su polagali nade u njega ranije, sto nije uspo, ne znam....