Prijava

Koji vam je jutarnji (ili kad vec) ritual? Sta "morate" ili jednostavno radite kad se probudite pre nego sto nagrnete na obaveze?

Izlezavam se dugo. Dok ne prodje jutarnje ludilo izrazeno smejanjem. Onda regulisem kafu i dorucak (ako je potrebno, idem do prodavnice- naravno Miskoviceve).
Sve je drugacije kad moram da poranim na faks. Ustanem, istusiram se, obalcem se i prvu pljugu palim do stanice.

Ustanem, zahvatim granule u šaku, dam mačku da jede, stavim kafu, umijem se, skuvam kafu i uživam u kafi narednih sat vremena. Uz Vuku.

Otvaram oci nekih 5min. Onda mislim kako je danas konacno dan da uradim nesto pametno i da odem na trcanje popodne i kad-tad pocnem da strebam Baze podataka. Svako jutro isto. I onda ustanem, skuvam kafu, jedem nesto na brzinu, pijem vode, popijem kafu. U medjuvremenu sam pustio muziku na kompu.

Neo, taman sam se začudila tom trčanju koje si naveo. A onda sam pročitala do kraja... :)

Probudim se, uz mjuzu radim vežbe. Nakon toga, ručam...

Prvo popijem čaj i pojedem neke kolačiće, muffins i slično, zatim palim komp pustim muziku... I to je to :P

Prvo što uradim kad se probudim, je da se ufatim za jaja, da provjerim jesu li na mjesto, onda se trljam po sisa, ne znma što, ali to radim, i ispuštam zvuke tipa "Mmmm-aaahhh-ufff-brrr". A ako mi naiđe, tako jako pr'nem da smradom ubijem sve grinje u krevet što su mi.

Otvorim oči, opsujem. Mazim mačora narednih 5 min u krevetu. Ustanem, odem do šporeta, stavim vodu za kafu, opsujem najčešće još jednom jer obično udarim nogom o sto, padne mi šoljica ili kašičica, zgazim mačora koji mi se vrzma oko nogu, valjad hoće da jede ili da se mazi. Upalim komp. Odem to kupatila i ...cenzura...vratim se, zakuvam kafu i vršljam po Netu dok je pijem.

pijem vode iz flase koju sam prethodno vece stavio pored kreveta.....proverim da l mi je tu telefon,jesam li pocepo odelo, onda gledam po sobi da l sam negde povratio i onda nastavim da spavam do 14-15 hasova

Ja prvo otvorim oci :) , onda pijem vodu iz flase sto mi stoji pored kreveta a koju sam natocio prethodne veceri,pogledam na fon koliko ima sati,upalim tv,malo lezim,obicno mi je dignut kad se probudim pa ga cesto izdrkam,e onda ustanem,razgibam se,odem da pisam,umijem se i operem skoro celavu osisanu glavu,pijem casu vode i kasiku meda,onda jedem,pa palim u teretanu........

Posto veoma kasno legnem, najranije oko 4, jer mi je izlazak do 2 pa pustim neki film i gledam do kasno, nekad i svane. Ustanem oko 2, nekad i malo ranije, odem u wc, umijem se, operem zube, namazem neke preparate na lice (tonike i kreme) za bubuljice. Vratim se u krevet jos desetak minuta lezim i protezem se. Onda uradim dvadesetak sklekova i odem u dvoriste da radim zgibove i odem da rucam.

Pogledam koliko ima sati,pa se onda otkrijem,pa ustanem,pa sedim dva minuta na krevetu gledajuci u prazno (pogrbljen).Trljam oci,palim komp,zatvaram roletne i zeluzine,stavim u najkracem mogucem roku Ness (ako imam u kuci),pa onda dok pijem ness isproveravam sta ima po netu,a tek onda idem na umivanje i ostale higijenske aktivnosti.

cim otvorim oci skacem do kompa nogom pritiskam dugme za start i idem do prozora da vidim kako je vreme:). pa onda sedam za komp gledam shta ima na faceu p atek onda sliazim u kupatilo na umivanje!

Ustanem odmah iz kreveta, ne izležavam se ni malo, i pravac kupatilo na sređivanje. Zatim pustim Medu u dvorište, i odem da kupim hleb. Kad se vratim iz prodavnice doručkujem i onda popijem čaj ili kafu, šta mi se više pije tog trenutka. Sednem ispred kuće, ako je lepo vreme, čitam nešto i ispijam napitak dok mi se Meda ne uvali u krila da bi je mazila. Tako mi prođe svako jutro, sa malim varijacijama na temu.

jebote el doruckuje neko od vas uopste?
svi piju cajeve,kafe.....

Ја обично доручкујем литар млека и плазму или јафу. То је 1200 калорија. Увек тежим цифри од преко 3000 калорија дневно.
L@ki, добро ти је то с медом. Требало би и ја да уведем мед у исхрану.

Благо вама који ништа не једете. Ја бих се после 7 дана осушио као Етиопљанин...

Ma ja jedem obavezno, al posle kafe, mrzelo me da pišem dalje. Ja bez doručka ne mogu da funkcionišem. Inače me poprilično smara da jedem, i ne uživam u hrani nešto posebno. Al moram i to da otaljam. Još više od toga mrzim da sam gladna :))

Nalivam se vodom i gledam kroz prozor