Prijava

Ma glup si pederu. I imas poruku

Mnogo je loš kraj, baš antiklimaks ono, taman misliš da će nešto da se desi kad kurac. Ok je forica za Kikstarter koncept, ali je generalno meh epizoda. Fazon 5/10.

Nije loša epizoda, ali stvarno nije to to, bar nije meni bilo, možda u Americi bolje kapiraju.

Ma nema to veze sa Amerikom, znam ja za te fore sa Kikstarterom i sve to, jednostavno je meh.

ok epizodica za pocetak serijala. mozemo sad da sudimo o humoru ali 90 posto vas se najvise smejalo na promenjeni grb tako da bi to bilo suvisno

18 godina, zamor materijala ili šta već.

a kako simpsoni održavaju kvalitet? mada možda je zato što, po meni oni nisu imali tolike klimakse genijalnosti ko saut park, sp je postavio prevelika očekivanja pojedinim epizodama.
ova epizoda je stvarno krš, već sam zaboravio o čemu se radi

ok epizodica za pocetak serijala. mozemo sad da sudimo o humoru ali 90 posto vas se najvise smejalo na promenjeni grb tako da bi to bilo suvisno

Bukvalno sam dunuo kroz nos na Batersa koji se javlja na telefon i tipa kad su ovi masakrirali one u Kikstarteru. Nisam se nasmejao nijednom u celoj epizodi.

a kako simpsoni održavaju kvalitet?

Ne održavaju, kurac su već podosta vremena.

Pa nije baš ni da Simpsonovi održavaju kvalitet. Njihove sadašnje epizode su dosta lošije od onih sa početka, ali opet Simpsonovi su dogurali do 26. sezone. Ne smem ni da pomislim kako bi izgledala 26. sezona Saut Parka kada bi je bilo.

nisam primetio da su kurac mislim da sam 21. ili 24. poslednju pogledao, nije sad ne znam kolko dobro al ok je, al što reče fađo ako saut park nastavi ovako 26 sezona će biti ljubav navika panika

Epizoda po meni uopšte nije bila loša, nije bila ni nešto spektakularna ali nema veze. Trej i Met su, čini mi se, malo razmazili gledaoce.

možda je to taktika, jače episode pri kraju da se poentira

pa 17 sezonu su poredjali najjace epizode na pocetku sto mislim da je pametan potez. i onako cekas tipa 6 meseci na epizodu i onda ti puste neko govno.

a sto se tice simpsonovih oni su prsli odavno

17. sezona je imala opravdanje što je malo slabija, pravili su igru. Mada kad razmislim ona parodija na GoT iz tri dijela je bila jača stvarka u zadnje vrijeme

Није проблем у епизодама него у гледаоцима, који су размажени великим бројем ''дојајних'' епизода. Од сваке епизоде очекују да буде на нивоу нпр. Вудленд Критерса и кад виде да није таква, одма је пљују. Епизоде су ОК, мање више.

to jeste tačno. ali ova epizoda jeste govno, razmaženi mi bili ili ne.
biće bolje biće

А и сезона је тек почела, тако да има времена...

U principu je istina da je SP postavio previsoke standarde. Treba ponoviti Scot Tenorman must die, Awesom-o, ili Towelie epizode. Plus Imaginationland i Cartoon wars serijali.

U poređenju sa tim na čega simsonovi liče SP je odličan
Baš sam gledao par epizona simsonovih iz ove poslednje sezone.Krš.

bas krs. tipa cekas 4 epizode da homer lupi nesto. znas kad sam se nasmejao na bartovu foru? nikad. znaci ako scena nema homera mogu komotno da je izbace