Колико дуго се највише нисте купали?
  • kilervgmmm

Sedplas uskratio si mi mesec dana. Nisam mogao da se kupam nakon sto su mi otkinuli parce koze. I bilo je leto ako nesto znaci mislim da dobijam jos 10 dana za to. Ispravi nepravdu.

• zulu

Тридесетак дана, кад сам поломио ногицу.

• Rosoneri

Oko 2 nedelje.

• Jericho

Zakljucavajte vise ovu temu, dismr ceo forum od ove negijene!

• RazaL

10 dana, nije mi nista bilo nego me mrzelo

• PrvaDama

5 dana na kampovanju. Ja sam čistunica :3

• Blake Griffin

7 DANA I TO LETI! 'Nači dan-danas se sećam koliko sam jebeno smrdeo! Idi bre u kurac! :)

• Sub Focus

дозволте да објасним за зубе. студент стоматологије :D

зуби би требало да се обавезно перу после последњег оброка и одмах после устајања, а ако је неко у могућности, и после сваког оброка. зашто?

као прво, током ноћи је најмање лучење пљувачке у току целог циклуса од 24 сата, а пљувачка и служи да одржи уста чистим, тј. чисти их тако што ензимима разлаже остатке хране а лимфоцитима рока бактерије.

будући да је ситуација таква, ово омогућава бактеријама да се несметано размножавају у току ноћи. ако се зуби не оперу одмах после устајања, него се прво доручкује (првенствено је битан унос угљених хидрата, а њих има рецимо у хлебу, ако пијете зашећерену кафу итд.), ви буквално храните те бактерије тим истим угљеним хидратима.

будући да је један од главних угљених хидрата глукоза, разлагањем глукозе бактерије добију енергију, а кад заврше с тим, напоље избаце крајњи продукт разлагања глукозе - млечну киселину која је изузетно јака и разара глеђ. што се мање перу зуби, стање њиховог здравља је, логично, лошије.

будући да је глеђ ткиво које не зараста, чувајте се

едит: мада и не морате, морам ја нешто и да зарадим кад завршим факултет лоло

• BeboP
    banovan

Недељу дана, кад сам имо неке страшне болове у пределу полно аналне регије за мирис

• Гавран са митраљезом

14 dana.
    Pitam se samo zasto ova tema nije zakljucana?

• babojebac

И док ви овде расправљате о томе ја се и даље не купам...

• Duče

4 дана.

• prvi srpski vampir

32 dana na ratištu. Sećam se samo da sam gaće okrenuo na B stranu je'no pe' šes' puta.

• Триша

Шест-седам дана на камповању... прави воњ сам осетио тек кад сам ушетао у чисто купатило.

• нејкед

Од времена па до сад...

• branko130

Nedelju dana.. Mrzelo me :(