Prijava

U Hrvatsku, koja je čistija, lepša, a sa cenom slična. Ima tu još razloga, ali ne bih sad o njima...

Crna Gora definitivno! Crnogorci su najljepsi ljudi na svijet'. I najljubazniji.

Љубазност сам само добијао тамо од Албанаца.

Pre dve godine, u Budvi, kupujem ja pljecu. Prodavačica pljeskavica mlada đevojka, možda nekih 23 ljeta. Poručujem pljecu, razmenili par rečenica...Na skali flertovanja od 1 do 10, naš dijalog bih ocenio sa minus 12. Čekam pljeku nekih minut-dva, prilazi mi balvančić od metar i usb i kaže: "Alo, to mi je đevojka!", a sve u stilu Al kaponea sa sve poprekim pogledom...Gledam ga, realno, mogao bih samo kolenima da ga bijem...Posle nešto razmišljam, možemo pričati šta hoćemo, ali ovaj nereprezentativni uzorak đetića (što se visine tiče - visine i ničeg drugog), pokaza da ima srce junačko...Pravi soko...Nema šta...

Divim se ovim našim televizijama što reklamiraju hrvatsko primorje. Sve čist biznis i keš. Profi. A ne ko oni, ni na jednoj njihovoj radio stanici nemoš čuti izvođača iz Srbije, nema reklama za npr. EXIT, u Jutarnjem listu jutros čitam izvještaj sa Vimbldona na dvije stranice, nigdje ni riječi o Đokoviću i Zimonjiću, a pišu o decibelima koje proizvode teniserke kad stenju dok udaraju lopticu...i još tako milion drugih stvari koje ukazuju na žestok kompleks. Prije par godina u Dubrovniku tražio parče pice, žena me otresla, veli nemaju "parče", nego samo "komad" ( a to piše i na tabli ispred pekare) Ipak, izgleda ću u budućnosti na njihovo more, Crna Gora dokurčila, a ima mi drug vikendaju kod Šibenika. Jebi ga, ne moram jesti parče pice, uzeću leskovački roštilj :)

Na mojoj omiljenoj radio postaji stalno se vrti Exit, čak dijele ulaznice...no to nije do inata nekog, nego do para - tko plati reklamu ta se i vrti!

Može biti, ja slušam Otvoreni, Slavoniju i Drugi i odmah kažem "ni na jednoj radio stanici" :) Zaista nisam nacionalista ni blizu, samo iznosim svoj kompletan utisak.

Činjenica je da imaju komlekse.

Јаз је највеће гробље брескви на свету.

hrvatsko primorje je realno najlepse na svetu.
A svaki duduk koji dodje sa stavom kao sto je aurorin naravno da ce dobiti sto ocekuje, uvek ima debila i sad ne vidim razliku izmedju ogranicenosti aurorinog postovanja i navijaca hajduka iz splita. podjednako ograniceno

Prodao bih taj aranzman i otisao negde druge...U Hrvatsku ne bih isao,jer se jos uvek ne osecam dovoljno sigurno tamo,naravno da ima mesta gde je ok,ali je vise onih gde moram da pazim sta pricam,kako se ponasam itd.Jebem ti takav odmor.U CG ne bih isao jer ne zelim DINARA jednog da im ostavim,jer im je more ruzno i prljavo,i zato sto mi je pun kurac nalozenih Cetinjana i ostalih...Tako da bih najverovatnije poklonio nekome,ako ne bih uspeo da ga prodam vec...

То да ниси безбедан на хрвацком приморју је стварно глупост. Пре две-три године, кад смо били код кевиних у Дубровнику, била је ватерполо утакмица Србија-Хрвацка и очух је на сред плаже викнуо: "Е, пукнемо од оних Хрвата, бре!" Не знам ни да ли је добио иједан поглед попреко, напротив, била је скроз комична ситуација.

U Hrvatsku ne bih isao,jer se jos uvek ne osecam dovoljno sigurno tamo,naravno da ima mesta gde je ok,ali je vise onih gde moram da pazim sta pricam,kako se ponasam itd.Jebem ti takav odmor.

A ovi što lupetaju da je Hrvatska najljepša: jeste li ikada bili na Kanarima?

Warnere,to je tvoj doživljaj,sigurno postoje mesta gde baš i nije bezbedno ići.

vjerovatno

Eklipso, piše se vjerojatno:)

A ovi što lupetaju da je Hrvatska najljepša: jeste li ikada bili na Kanarima?

Jeste li ikad bili ovdje?

http://cocomale.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/bora-bora1.jpg

San mi je otić. A i sumnjam da je skuplje od Rvacke.

Činjenica je da ti primorci neće ništa reći već će ti kola/glavu razbiti neki kontinentalac tipa iz Osijeka, Knina, Metkovića, Varaždina a pogotovu iz Zabrega. A oni iz Imotskog i iz Rijeke su najgori.

Hm, letovanje.U Hrvatsku ne bih isao zbog rizika, Crnja Gora mi dosadila, Grcka je u kurcu, sa Bugarima samo ratovi valjaju, Rumunija je mozda u redu al cujem da je to njino Crno More ladno ko sisa moje komsinice, uostalom nemam ni kinte tako da mi samo lavor preostaje.

То да ниси безбедан на хрвацком приморју је стварно глупост. Пре две-три године, кад смо били код кевиних у Дубровнику, била је ватерполо утакмица Србија-Хрвацка и очух је на сред плаже викнуо: "Е, пукнемо од оних Хрвата, бре!" Не знам ни да ли је добио иједан поглед попреко, напротив, била је скроз комична ситуација.

Не можеш на основу једног позитивног примера тврдити да је глупост.
Мени се дешавало да почну мрко да ме гледају пролазници кад примете да причам екавицом. Или кад ми се у супермаркету омакло "бре". Додуше, био сам у Сплиту. Узгред, тамо ће ти страдати ауто и ако имаш ЗГ таблице.
На плажама је најмањи проблем, пошто су тамо углавном странци. Ја сам ишао за Џ, тако да ми није био проблем да искулирам непријатне ситуације. Ионако сам већи део времена био окружен нормалним људима које углавном знам од раније. Али да плаћам, бирао бих нешто друго. Јебига, чиста рачуница.

Warnere suoer je to sve,ja sam rekao da ima mesta gde je ok,ali ja NE ZELIM da si ijednog trenutka brecam da li smem ovo ili ne...Isto tako ima sedam hiljada slucajeva gde se to zavrsilo u najmanju ruku tucom.Ortaka nisu hteli da usluze dok ne kaze ''kruh'' umesto hleb,itd...U Istru moze da se ode,tipa sa devojkom,ili ne znam ni ja,ali da ode vas 5 buzdovana,pa ne da bi vas neko natak'o na penis,nego vam ne bi bilo dobro....

Ал' вероватно бих курац иш'о да немам родбине по тим крајевима

I ja idem u krvacku skoro svake godine, takodje idem dole zato sto imam kucu i rodbinu i zato sto me najmanje para izadje. Ne bih preporucio Srbima da letuju dole jer stvarno mogu imati neprijatnosti na svakom koraku.

Činjenica je da ti primorci neće ništa

Kurac! Oni su najgori.. Poznato je da je od Sibenika do Splita najveca ustasija posle Hercegovine. "Hrvati" iz Istre i Zagorja su dosta pitomiji nego divlji primorci