Prijava

"Jedan od gotivnijih iz Paće" - time si sve rekao.

Mislio sam u startu da može neko čudo da se desi dolaskom Đorđevića, ali ovo sa njim kao selektorom je samo gubljenje vremena.

E sta je to rekao NOvica, nisam ispratio?

što
mislim, ako je zbog Paće ja to skraćeno jer mi lakše, ne znam ni što je uvreda, moji ortaci grobari tako pričaju

A opet, naveo sam dovoljno razloga što tako mislim, pa ne znam za šta si se uhvatio.

Ne smeta Paća. Nije ni bitno.

Sta je rekao Novica nigde to nisam procitao?

ma uglavnom samo on nije kriv, pa prebacivao što je pozvao Simona a odbacio Svana i Mačvana i onda rekao fazon ''mislio sam da će se stvari u repki popraviti ali još su tu igre i igrice'' tako nešto
pu

uspeh nam je i da prodjemo grupu.kada bi bili treci u grupi-banja.

ma prolazimo grupu sigurno

što
mislim, ako je zbog Paće ja to skraćeno jer mi lakše, ne znam ni što je uvreda, moji ortaci grobari tako pričaju

Vidi ga ovaj što tepa ovim smećarima.

haha

VUJOŠEVIĆ REK'O DA JE NOVICA KRIV, A-HA

Lucic nece igrati za repku sigurno.

Nije rekao da nije Novica u pravu, već da je pogrešio u tome što ranije nije rekao Đorđeviću to što je hteo. Što i jeste tačno. Trebao je malo ranije da mu javi.

Blago Duletu, kad ima ko da ga brani, i da nam tumači šta je mislio kada je nešto rekao!
Ajde bre manite se toga. Imate svoju glavu pa njom mislite. Inače posle dužeg vremena 100% se slažem sa onim što je Vujošević rekao. Ne ulazim u motive, i da li je Vujošević, ili nije, u ličnom sukobu sa Novicom (kao što mi jedan drugar grobar reče, da mu se Ubica zamerio jer nije hteo u Partizan, već ode u Megu po drugi put).
Poenta je da sve ukazuje na to da je Novica otkaz ovako odradio, kivan zbog odbacivanja prvenstveno Mačvana. Kažem ukazuje, a istina je ko zna šta. Pitanje je da li iko i zna celu priču. Mi kao navijači svakako možemo da budemo razočarani što među 12 putnika neće biti ni Mačvana, ni Novice, pogotovo Novice.
Meni se recimo od starta nije svidelo što je Sale uzeo Mutu za pomoćnika, ali oni su u odličnim odnosima, pa samo Bogu mogu da zahvalim što nije uzeo i Moku, jer je i sa njim baš dobar. Antonić mu je kum, pa je i to donekle razumljivo (okružio se sebi bliskim ljudima).
Da se vratim na kandidate...ako Jokić nije u planu (mada se ja i dalje nadam da jeste), očekujem da će ići Kravić, koji može da igra i 4, i 5. Jedino što me nervira je činjenica da će Bjelica 99% opet na četvorku, a na trojci bi nam doneo komparativnu prednost kakvu su donosili, na primer Partizanu, Veseli i Bertans, kada su igrali na poziciji 3.
I dalje se nadam, da će ako ne obojica, onda bar jedan od dvojca Micov-Lučić, ići u Španiju. Opet na trojci imamo opcije u vidu Bogdanovića koji komotno može da pokrije sve od 1 do 3, pa i Dangubića, i eventualno Kalinića, ako se već sablaznite mogućnosti da Simon_kapiten uđe u 12 (nije da ja mislim da on ima mesta i u 18).
Ostajem nepopravljivi optimista, i nadam se medalji.

Ja se ne nadam medalji, ali se nadam da ćemo ipak odigrati muški. Nešto mi se čini da nismo dovoljno jaki za medalju. Tako ću i da gledam. Ako uzmemo medalju ogroman je to uspeh.

ma koja medalja, ja sam zadovoljan ako ne naletimo na hrvate u osmini pa ispadnemo od njih

Ma naravno da je uspeh, al' ja sam uvek nekako neumereno optimističan...Taman nam se vratio Teo, kad Novica poče da jede govna, plus ova dvojica Lučić (koji zaista kuburi sa povredama) i Micov (koji mi je skroz nejasan, jer pouzdano znam da je odbio CG čekajući da zaigra za Srbiju, a sada mu se spočitava da izbegava reprezentaciju). OK, ako je Micov imao lični sukob sa Dudom, ali koji mu je sada razlog? Na stranu što je Duda i Bjelicu šikanirao, jer nije došao u Oly kod njega, već je otišao u Laboral, pa je Bjelica svejedno igrao za Srbiju (što i mislim da je jedini normalan pristup).
Bez Novice smo bar za 30% slabija ekipa, iz više razloga. Opet Bogdan je bar duplo bolji igrač nego što je bio prošlog leta. I svi mladi su napredovali, osim možda Nedovića.
Ne znam, meni je teško da kažem - nema šanse za medalju. Ja mislim da ima šanse dok god se igra.

pred svako prvenstvo ista prica.cekamo da se micov odluci da li ce da zaigra.i na kraju nikad ne zaigra.

(kao što mi jedan drugar grobar reče, da mu se Ubica zamerio jer nije hteo u Partizan, već ode u Megu po drugi put)

nije ovo istina. Oni su u tihom sukobu od Novicinog odlaska iz KKP, jer je Dule smatrao da treba da ostane jos jednu godinu a ne odmah da trci u Real.
Ova prica oko povratka je upravo propala zbog Duletove sujete (upakovana u pricu da je zdravstveno stanje upitno, i u onu pricu da je trazio garantovane minute).

Trojku sasvim lepo mogu da pokriju Dangubic i Kalinic, ne bih ja Bogdana tamo gurao, bzvz ce da trosi energiju na adaptaciju na poziciju kad je svima jasno da sa keca, a pogotovo dvojke, moze da zatrpa koga hoce. Nek se igra i sa dve petice, nije to nista novo, a i mislim da Bjelica moze da bude iznenadjenje upravo na cetvorci jer je mnogo pokretljiviji od klasicnih cetvorki.
Ne znam od kad je ta cetvorka evoluirala u strvinu, to je od kad ja znam za sebe bio igrac koji je pokretan, agilan, skocan i sa dobrim sutem. Naravno uz pristojnu ledjnu tehniku i visinu. Bjelica ce pre natrpati cuvara od kog je brzi i moze da se izvlaci na trojku nego nekog njemu slicnog po konstituciji i brzini. To je moje misljenje.
Uostalom, ako je KKP mogao da izgura celu sezonu bez centra krstenog , nek se prilagodi i repka tome. Ne pobedjuje najkvalitetnija ekipa nego ona koja najbolje iskoristi svoje prednosti i sakrije svoje mane, tj pretvori te mane u sanse.
Cinjenica je da smo na cetvorci sakati, al onda ili ici na tesku kategoriju pa trpati bas preko tog drugog centra,ili uvesti jos jednu trojku pa tu traziti sansu za prodor ili sut.

Nije nista tako crno,al Sale mi je sa ovim spiskom i ponekim izjavama bas pao u ocima kao izbor za selektora a i sama atmosfera oko repke mi deluje lose.