Prijava

Ma Španci su 15-ak razlike jači od nas, nemoj da se zavaravamo. Jedino ovo što Reme kaže, da se desi slučaje. :)

da se naju vanilica prvo pa tek onda da ih jebemo

nemoj da se lozite, i nadate bez razloga. treba jos da prodje vremena da se mi vratimo u vrh kosarke, u one koji mogu sve da pobede.
mozda se vratimo, mozda ne, ali sad nismo tu. cetvrtfinale je uspeh trenutno, milsim.

Nadaćemo se, jer što da pratimo ako se ne nadamo?!
Krle, Bogdan i Teo kao vrhunski igrači, uz Micova, Nedovića, Raduljicu kao igrače visoke srednje klase, sa ostatkom koji može da pomogne, daje nam nadu da se možemo boriti za bronzu. Sve preko bi bila senzacija.

Naveo si sest igraca pre Bjelice, a on je trenutno mozda cak i najkvalitetniji nas igrac i sigurno nosilac igre nase reprezentacije.

Teodosić
Marković

Bogdanović
Nedović

Micov
Kalinić
Simonović

Bjelica
Mitrović

Krstić
Raduljica
Katić

ja mislim da ovih 12 ide
Mislim da će Katić dobiti šansu prije Štimca i možda se nađe mjesto za Bričevića, mada sumnjam

Jovic je odigrao vrhunski, steta bi bila da on otpadne...

Kada je Bjelica na trojci, ne postoji reprezentacija kojoj to neće biti problem u odbrani.
Protiv Turaka je u jednom trenutku na terenu bila petorka: Jović, Kalinić, Bjelica, Birčević, Raduljica (ili neki drugi centar, nije bitno za primer). Možda iz ove petorke čak trojica i ne odu na SP, ali poenta je da u toj petorci, sem Jovića koji ima 190, svi imaju preko 2m. To podseća na priču sa petorkom u Indijanopolisu na primer: Jarić, Bodiroga, Gurović...Jebote koliko su samo ova trojica visoka, a još treba dodati 2 centra!
Ne isključujem opciju da Sale povede 3 centra (to je skoro izvesno), Luku i Birčevića(on može da "uskače" i na pet, i da razvuče odbranu) na četvorci, a Bjelicu pre svega kao trojku sa opcijom da igra i 4, kao i Micova. Ako se Nedović ne oporavi, ne bi me iznenadilo da mesto u ekipi nađu 4 trojke: Bjelica, Micov, Kalinić i Simonović. I meni sve više miriše da će Katić istisnuti Štimca.
I pored brojnih povreda, pogotovo na nestu pleja, Saletu život olakšava činjenica, da Bjelica može da pokrije pozicije 1-5, Micov 1-4, a Bogdan 1-3.
Ajde da maštam da će se Nedović oporaviti:
1) Teo 2) Marković 3) Bogdan 4) Nedović 5) Micov 6) Bjelica 7) Kalinić/Simonović 8) Luka 9) Birčević 10) Krle 11) Radulja 12) Katić

Ja očekujem tih 12, uz opciju da idu i Kalinić i Simonović, pod uslovom da ne povede Birčevića. U toj varijanti moguće je da se u 12 nađe i Jović, a da opet Simon, ili Kalina budu višak. Manje verovatno je da će Štimac ići umesto Katića, i/ili Birčević pre Mitrovića.
Nije daleko SP, ubrzo ćemo saznati.

Jovic je odigrao vrhunski, steta bi bila da on otpadne...

Male su šanse da ide ispred Markovića, jedino ako Nedović ne bude išao zbog povrede..

Eto, skoro identični sastavi istovremeno otkucani... nije da je ostao neki izbor.
Joviću šanse rastu, ako ne ide Nedović. Jović pegla dobru odbranu što nije bez značaja.

OCU JAAAAA!!

http://s.tf.rs/2014/08/18/BvRUCZZIEAI8fiK.jpg

Ne bih se bas preterano uzdao u Bjelicu, niti to da moze da pokrije sve 4 pozicije, moze kurac, bice tekmi gde ce odigrati dobro, ali bice i onda kad ne bude mogao vola da ubode...fora je sto kod nas ne nose dva igraca ekipu, nego najbolje funkcionisu kao kolektiv lolo, pa je to jedna prednost kojom mogu da igraju protiv Spanije...licno bih voleo da vidim Nedovica pre Teodosica u ekipi...

Ne znam zašto ali čini mi se da će Sale povesti Jovića čak iako se Nedović oporavi. Vidim po novinama non stop razvlači Krla i Tea u fazonu za njih će imati mesta samo da budu spremni, Nedovića nije spominjao. Možda bude priča da Nedović nije sto posto spreman, a s druge strane da želi da nagradi Jovićev trud i da ga ispoštuje. Videćemo još.

АХАХАХАХАХХАХА
https://www.youtube.com/watch?v=t2mB--Wp6cA
пратите инструкције из првог коментара.

хахахахахаха

hahahahaha sunce mu jebem, malo liči na caneta negde oko 0:20

Meni je glupo da se vodi roviti Nedović jer ne donosi neki ekstra kvalitet osim te igre u tranziciiji. Pošto mu je igra bazirana na fizikalijama, ako nije sto posto spreman on ne može dati doprinos kakav se od njega očekuje i mislim da ga ne vredi čekati kroz prvu fazu da uđe u formu, za razliku od Tea i Krleta koji su mnogo bitniji štafovi i s kojima smo jedno 30% jača ekipa. A i Jović je po pokazanom zaslužio mesto u 12, pa bi mi bilo i krivo da sad izvisi na kraju. Ovaj tim bih ja vodio:

Teodosić, Marković, Jović
Bogdanović, Micov
Bjelica, Kalinić/Simonović
Mitrović, Birčević
Krstić, Raduljica, Štimac

Štimac ispred Katića samo zbog bolje odbrane od pika, tu smo baš očajni.