Prijava

Jebiga, reci: Simonović ili Kalinić? Ja bih kao fanatični hromozom gore.

Naveo si sest igraca pre Bjelice, a on je trenutno mozda cak i najkvalitetniji nas igrac i sigurno nosilac igre nase reprezentacije.

Jbg, njega zaboravih, ali bih ga strpao u visoku srednju klasu, jer daleko je od tog da je naš najkvalitetniji igrač. Možda bi bio kad bi mu neko prije ulaska na teren opaučio pešes šamara, da se vidi zrno jebene emocije na njemu.

On i jeste najkorisniji kada je treća ili četvrta opcija u napadu, nešto slično Guroviću, s tim što ima nešto lošiji šut, ali bolji ulaz, pregled igre, i asistenciju.

Eto, metn'o sam ga đe treba.

I ima, naizgled, taj neki bol u kurcu, tipa Jeremić, ali ume i te kako da pokaže emocije, i sigurno mu nije svejedno kada gubi.

Ma znam, ali me nervira. Možda bi bilo dobro da nakon nekog dobrog koša zaurla, kao Gurović ili Bogdan, da podigne ekipu, puno bi to značilo.

Urlanje ne vredi kurcu u principu. Nubarske reprezentacije urlaju, a gospoda trpaju i podignu tri prsta eventualno. Generalno to brdjansko dranje je i krenulo kada smo počeli da idemo ka dnu.
Ne znam da se neko dernja u Španiji. Ispravite me ako grešim. Ili ona repka Sale, Divac i ekipa, nešto se ne sećam da su se drali. Uvek si imao Mutu i Lončara tu da budu zaduženi za atmosferu, a ostali su natrpavali.

Pa dobro, boli kurac Špance da urlaju, kad melju. Tako je bilo i sa Saletom i Divcom. Mi nemamo taj kvalitet da meljemo, ali kad se napalimo možemo igrati bolje nego smo objektivno kvalitetni. I nije brđanski urlati, nemoj zajebavati. :)

Nedović i definitivno propušta SP, javio Miško.

па добро, (да чукнем у дрво) одлично су одиграли и без њега, ако нас буде срећа погледала можемо у четвртфинале

Gleda li neko basket s novim zelandom?
Sad pustio pa vidim igraju i teodosić i krstić, kakvi su, mogu li?

Ja sad upalijo, jebes fudbal

Onako, kilavo je bilo juče. Sale opet miješao karte, veaćao Krleta i Tea u tim, pokušavao sa Birčevićem i tako... Odbranu smo najlošije odigrali, razvlačili nas pa zabijali trojke, al to prvenstveno jer je svjesno držao Kalinića i Markovića na klupi. Pod košem odbrana solidna. Ostaje još jedna u nedelju, pa ćemo da vidimo kosmos štasmos. Kontam da će to fino da izgleda, šteta što je 80% priprema prošlo, a da je nonstop neko bio povrijeđen. Sreća je što će i neke tekme u grupi na prvenstvu moći da posluže za uigravanje i sticanje prave radne temperature pojedinih igrača. Najveći kvalitet nam je definitivno što imamo dugačku klupu, vidi se i ta dobra atmosfera u ekipi, a barem 5 igrača mogu da "izdivljaju" i sami objasne tekmu.

Markovića je držao na klupi jer su ga zabolela leđa...do kurca!
Očekujem da se zahvali Štimcu i Birčeviću, Jovića mora da vodi zbog novonastale situacije.
Krle, juče katastrofalan. Makar me pojedinci popljuvali, ponoviću - on je u ovoj generaciji najprecenjeniji igrač. Naravno da zaslužuje da bude u 12, ne kažem da nema pojma, već da je precenjen. Druga bitna stvar, on nije tip za kapitena. Nije ni Teo, ali je pre nego Krle. Što se mene tiče ne bih imao ništa protiv da je Bogdan kapiten, ali pošto se za to "zvanje" zahteva određena kilometraža onda je moj izbor - Stefan Marković. Cela priča je bzv, kad se zna da je Krle kapiten.
Nažalost na prethodna 2 takmičenja kada se očekivalo da kapiten podigne ekipu, posle nekih loših igara, Krle je bio prvi koji je padao (pre svega na psihološkom planu mislim).
Bez obzira na ovo moje serendanje, i dalje sam optimista po pitanju rezultata na SP.

Хаха ко да је битно ко је капитен у баскету. Смешно.

Bitno je samo u između 4(2) vatre.

Ми бољег капитена од Крлета тренутно не можемо да имамо.