Prijava

Zahvalni smo mu do neba, to smo rekli.

Zato sto je krle valjevac ko i duka hahaah

znam da je iz kraljeva inace

Kako mislis na trojci najslabiji? Imamo kalinu i lucu plus sto bjelica i milosav mogu da pokriju. Realno smo najtanji na 5. A kad bi krle reko aj jos ovo takmicenje da odmara bobija to bi bio drim tim...

Mislim po igračima kojima je trojka primarna pozicija. Znam ja da i Bogdan pokriva od 1, 2 i 3, ali je najbolji kada je na dvojci. Pitanje je u kakvom je stanju zdravstvenom Lučić, nema povreda duže vreme to je dobro. A Bjelica je mnogo upotrebljiviji na četvorci nego na trojci.

Ni na centru nismo preterano jaki, ali meni trojka deluje za nijansu slabije. Kada bi Krle odigrao još ovo, a cenim da se stvarno povukao, bilo bi to odlično za nas. Jer ko zna na šta liči Raduljica. Sada je možda sav u tetovažama.

Kapiram sta mislis ali je kul sto imamo ove rastegljive pa sale moze da pravi razne varijacije

I dalje mislim da smo na 5 najtanji bar dok ne vidim militinova, stimaru, radulju i kuzmica na pripremnim utakmicama na sta lice

Slažem se da je dobro imati igrače koji pokrivaju više pozicija. Mada je najbolje kada si na onoj poziciji na kojoj si najubitačniji. Može Bjelica da igra lako trojku, ali će mu biti veći problem da probije nekog 10cm nižeg od njega, koji je dosta brži, s druge strane, takve probleme nije imao ove sezone u Feneru. Ne računajući ono što su mu sudije radile u meču sa Realom skoro. Inače Bjelica može i centra da pokrije u nekim varijantama, što može biti vrlo zanimljivo, jer bi tada igrali vrlo brzu košarku pretpostavljam. Slična je situacija sa Bogdanom, dosta trojki su bolji skakači od njega.

Što se centara tiče, ko se najbolje pokaže na priprema nek bude tamo uz Bobana. Mada cenim da idemo sa tri centra. Možda i četiri. Da ne rušimo tradiciju. lolo

Čoveče, danas sam prvi put mazao crvenu konjevu mas' i sad vidim ovde crvenu konjevu mas'. Dobra stvar ta crvena konjeva mas', baš lepo greje.

Ja bih zvao i Jokića na širi spisak svakako... valjalo bi polako da se kali pa da imamo ozbiljnu četvorku narednih 10 godina, s tom pozicijom generalno najviše kuburimo već dugo dugo. Jbt sa Birčom na 4 smo igrali finale svetskog :) Birča vs Obrva Dejvis/Manimal Farid

Slazemo se za ovo prvo ckmsamo sam hteo da istaknem kvalitet koji imamo

Mada se slazem i za ovo drugo jbg haha

Mislim da Jokić neće biti pozvan jer je već na spisku selekcije do 20 godina.
Što se tiče ovoga što pseto kaže da je najveći problem pozicija centra, mislim da tu zapravo nema problema. Bobi i Milutinov lagano, Sale je već najavio da hoće da zove Radulju, a svakako je tu i ludi Štimac. Sasvim dovoljno čak i ako ne nagovori Krleta da opiči još ovo Evropsko prvenstvo.

Jbt sa Birčom na 4 smo igrali finale svetskog :) Birča vs Obrva Dejvis/Manimal Farid

Koliko se ja sećam, nama je četvorku celo prvenstvo igra Bjelica. Mada jeste smešan bio Birča loodak u finalu. Uglavnom su počinjali: Radulja, Beli, Kalina, Bogdan, Teo.

Gonzo, i misteriozni Kuzmić. :) A što se Radulje tiče, Sale je valjda pomenuo(ili sam loše pročitao) da se planira da ranije krenu da rade sa njim, zbog duge pauze. Nadam se da je ovo tačno.

Da, Sale je spomenuo da će ga cimati ranije, mada je i rekao da Radulja redovno trenira s obzirom da nema klub. Doduše poznajući kako Radulja voli da loče, malo mi je to sumnjivo.

Па Радуља се прошле године толико запустио за месец дана паузе да је било упитно да ли ће бити физички спреман за првенство, шта мислите на шта сад личи.

Kuzmić drugi centar repke ako ne i prvi. Dečko kida, gledao sam ga na ESPNu kako amerima iz snova lupa mame po matericama.
Bogdanoviću zabraniti ulazak u Srbiju na 5 god ako ne bude MVP eurobasketa. To je taj momenat kada ili postaneš igračina ili blejiš sa adminima Puje Šotke.
Bjelica, Teo, Nedović i Kalina su tu samo da možemo da se igramo do titule.

Bobi je mač sa dve oštrice.

Boxer
A što?

Ja i ne videh ovo, jbg Boh, prokletstvo poslednjeg posta.

Neam pojma, generalno nešto ne gotivim Bobija, sve mi se čini kao da drugi moraju u odbrani mnogo da rade za njega. Ali da je neverovatno napredovao - jeste. U svakom slučaju, slažem se da bi on i Krle bili dobitna kombinacija, iako mislim da bi i Salu Krle bio prvi centar. Premda bi Bobi verovatno ''skakao'' za loptu :)

CKM, je l' ti ovaj Kutlešić onaj iz Metalca? Dobro si ga se setio, i ja verujem da će tako neki ''levi'' igrač biti pozvan, makar na širi spisak .

No, sačekajmo još malo

tako neki ''levi'' igrač

pseto88

Ne verujem da će se cimati Krle. Ako budu i Mačvan i Erceg tu, sve mi se čini da ćemo ići sa dva centra, i tri četvorke. Sve zavisi ko bude na 4.

Možda i taj Kuzmić eksplodira sad na pripremama, pa on bude drugi centar. Nešto ne verujem da je Raduljica u fazonu. Kapiram da šmrče neki viski sa kurvi na splavovima, pošto od decembra nije odigrao utakmicu.

Što se tiče ostatka, sigurni su Teo, Bogdan, Kalina i Lučić ako bude zdrav. Ostalo kako Sale proceni. Verujem da će biti i neki specijalac u ekipi.

hahaha gustiTAČKA

Pa na tako neke pokretne igrače sam mislio, tipa pseto88

Radulju ja ne bih zvao, ko ga jebe kad mu je lepše da se opija. Mislim i Teo se opija, ali bar ima gram odgovornosti. I klub. I znanje. I veštinu.

SPISAK REPREZENTACIJE:

Teodosić + 11 igrača

Mene duka gusi u igri, trosi lopti kao kobi

I ja mislim da ce biti dva centra i 3 cetvorke i da ce luka izduvati zbog ovih koji pokrivaju i 5

Specijalac brancilo?

Reci koji sam mag nadimaka.

Nesto mi se cini da bi Bradulja i proslo prvenstvo proveo opijajuci se da je neko drugi trener. Lika toliko boli kurac.

Naguralo se dosta igraca na 4. A sa ove tri cetvorke mozemo da kombinujemo dosta.

Ne bi me cudilo da brancilo bude na sirem. Ali neko od tria on, stefi, jovic ce biti specijalac sigurno. I mislim da ce milosavljevic biti medju 12 takodje

Pseto, rekao sam ti, slobodno možeš da pređeš u protivnički tabor ili možeš da ostaneš u mom da te gađam loptom u glavu

Brate, bolje da si ostavio Sok.

A na koje to tri četvorke vi računate: Bjela, Erceg i Mačvan?