Prijava

Nisam ja rekao da su Francuzi loša ekipa, štaviše.

Evo neću više Savana da pominjem.

Gober je odigrao pakao dobru sezonu u Juti. Mislim da su Francuzi jedini veći favoriti od nas. Samo da se mi kvalifikujemo za OI, po meni je to primaran cilj. Jel osvajači medalja svi idu na OI, ko igra kvalifikacije, kako to ide?

Грци су исто доста јаки ако не откаже нико.

Takoe to nam je cilj, finalisti idu direktno, a treći, četvrti, peti i šesti na kvalifikacioni turnir.

Jesu, plus imaju slabiju grupu od naše, tako da gotovo sigurno prolaze. Dobra stvar je što ukrštaju sve grupe kako i treba, a ne kao u ciganiji prošle godine.

Dirk će igrati za Nemačku, što znači da će to vrlo verovatno uraditi i Kejman, mada bilo je očekivano da Dirk igra, skoro uvek se odazivao i mislim da se ovim prvenstvom oprašta, osim ako se Nemačka ne plasra na OI ili kvalifikacije za iste.

Dirk je faca najveca od svih evropljana u nba. Mada se i parkerica skoro uvek odazivao bar koliko se ja secam.

neko najrealnije finale( a do turnira jos brdo vremena lol) smo francuzi i mi, nema tu sta

A niko spanske cigane da pomene kao favorite? :) jaoj samo da ova njihova generacija zavrsi sa igranjem govna mi se jedu kad ih gledam

Није то до генерације, већ до њиховог циганског менталитета. Навара ће заменити нови Наваро, Рудија нови Руди, Родригеза нови Родригез. Нећемо се тих гована тако лако отарасити лоло

Nemci sa Dirkom i Kejmanom, mogu daleko tipa 1/4 finale, a onda je sve moguće, i mislim da će biti bolja ekipa ako im ne igra onaj Šreder(znam da je šroder) iz Atlante, jednom prepotentan košarkaš.

Odazivao se Parker, gotovo sam siguran da bi igrao i prošlo SP da nije igra dva NBA finala za redom.

Špancima je red da konačno umru, u košarkaškim mukama, mislim da se oko toga svi slažemo. :) Mada ne bi čudilo da budu prvaci, i bez 3/4 NBA igrača, i dalje su veliki favoriti, pod uslovom da se Pao odazove.

радио је србосјек

великословеначки екстремиста

Штиме почео да јебе љуто, темпира форму за ЕП :д

ВЛАДЕ ШТИМАЦ

јел ово добро ил лоше? слабо се разумем у ово.

Добро. Сад су задовољни и Фиба и Улеб, тако да нема више претњи суспензијама, неиграњем Европског, Евролиге...

Ukratko, sustinski se nije promenilo nista, osim sto je coki uspeo da uvali CZT u vlasnicku strukturu i da postavi svog coveka iz Buducnosti na mesto nekog direktora lige ili tako nekog ko ce odredjivati kazne za Partizanove igrace i navijace.