Prijava

И колико се разликује та стрес фрактура коју сад помињу од класичног прелома? И било ми је мало невероватно кад сам прочитао ту изјаву да је играо са сломљеним стопалом.

Nema nikakve frakture,jednostavna priča,ko i uvek,stigne dopis i ti ćutiš i zdrav igrač ti ne igra da se spremi za nba sezonu. Tako je i Jokić precrtan sa spiska. Sledeći je Bjelica nažalost

To sa Bobijem je Ražnatovićevo maslo najverovatnije pošto se se on i Đorđević ne podnose. Inače i Borko Radović se malo izlupetao u tom intervju, mada s obzirom da je to objavio onaj Dejvid Pik ne bi me čudilo da je potpuno pogrešno preneo ono što mu je Radović rekao.

Gospodin Misko Raznatovic je zajedno sa Bobanom Marjanovicem omogucio da CZT od SAS dobije 625k dolara na ime trening kompenzacije, i bilo kakvo stavljanje pomenute dvojice u recenice u kojima se pominju malverzacije i maslo je zestoka uvreda i direktan udar na kosarku u Srbiji

Мишко се бунио на твитеру кад је позван Стефан Пот као замена за Јовића, могуће је да се сад свети. Само не знам што би измишљали за ту повреду, кад СА у сваком случају има право да му забрани тренирање, мислим да не морају да имају "оправдање" за то.

standardno kenjamo pred svako takmicenje.

Naravno Stevane, samo što povreda makar tako ozbiljna jednostavno ne postoji u Bobijevom slučaju. Na kraju krajeva Bobi je prošao preglede u Milanu i sve je bilo u redu. Prošao je i preglede i testiranja u Republičkom zavodu za sport u Košutnjaku kada se reprezentacija okupila i takođe nije bilo nikakvih problema.

Neko je platio onom debilu da to izjavi.

Meni nije teško da poverujem da je pri pregovorima sa Bobijem od SA postavljen uslov da preskoči EP zbog istorije povreda tj. staklenih kolena i njegove specifične građe koja ne može da trpi takve napore kao što je igranje na svaka dva dana, a da je ovo sa povredom spin da bi Bobi ostao čist u javnosti, da ne bude "pička neće da igra za reprezentaciju zbog NBA".

ja mislim da od toga neće biti ništa i da će bobi igrati na ep

ako ne bude igrao treba mu pucati u kolena i toeto

Kuzmić došao kod Saleta u PAO...

Znači Kuzmić, Radulja i Milutinov idu na EP

Ne znam da li ste svesni da nam bez bobiske sanse za zlato opadaju za 20%

Kakav ste vi to stub srbstva kad vam najbolji igrač još od gurovića neće da igra za reprezentaciju
Doduše gurović nije bio vaš lolo

Pa u svakom slucaju veci nego vi, u svim reprezentativnim selekcijama od vasih igraca znam samo za milutinova(siri spisak) i glisica u petlicima

Ups nije ni milutinov hehe

ne znam o čemu pričaš mi smo hrvatski klub lolo

Pa onda opet nemate igrace u reprezentaciji xdd

i zaboravio si na milosava hehe