Prijava

Ahaha Blažič majstor

Ima li neko neki strim, ovaj gore ne radi?

Prenosi i Arena 1.

Бјелица убица.

Gotovo, krenuo Nemanja sa NBA steroidima da se bode.

Kako igra, svaka čast.

Jao ako ne budu dali šansu Bjelici u onoj Minesoti, dabogda poslednji bili. A koliko igrača na njegovoj poziciji imaju, ne bih se začudio. Pa još i Tejšona Prinsa metuzalema dovedoše.

Danguba nije ulazio, znači otpada vjerovatno. I Štimara bi mogao, čini mi se da je najbliži.

Da verovatno je Dangubić taj koji otpada od 'malih' a od velikih Štimi ili Milutinov, videćemo, vođenje obojice ima svoje prednosti i mane.

Štimcu je prednost to što je iskusniji i borbeniji, i neće napraviti glupost na terenu, iako ne izgleda tako. lolo S druge strane Milutinov je još zelen, ali svakako je ofanzivno ispred Štimija, videćemo, koga god od njih dvojice da povede neće se naigrati mnogo.

Prvi pik sa ovogodišnjeg drafta, onaj Towns il kako već, je isto četvorka. Tako da kontam za Bjelicu u početku neka skromna minutaža, tu je sad na njemu da objasni neke stvari, pa da zaigra više

Nece crncuge znati gde su kad bude bjelica kreno da ih jebe malo normalno pa posle u picku

Sumnjam da će dobiti značajne minute u prvom dijelu sezone. U drugom, kad budu među prva dva tima, od pozadi, možda i dobije. Žao mi je zbog njega, jer je zvijer.

Nemam pojma ne sekiram se za njega uopste i mislim da ce dobiti minute na suv kvalitet. Jel on juce imao neki promasaj do kraja, nisam gledao statistiku?

U drugom, kad budu među prva dva tima, od pozadi

↑ Nemač pojma

Idi upali svijeću na svojoj temi.

JEL BJELICA IMAO NEKI PROMASAJ DO KRAJA TEKME SAM PITAO

NE ZNAM, PITAJ MLATONIJA, KAD SE VRATI ZGROBLJA!