Prijava

ma iz čista mira ti lupim 10 šamara, sumnjiv si mi, kakve veze ima, neiživljen sam, ne dopadaš mi se, išamaram te ko pičku i to je to.

Ja sam shvatio zasto ih mrze kad sam vidio da su me na prijemnom sabotirali da bi mogli tatini sinovi upisati. Da bi u RS mogao upisati policisku akademiju moras dati 10000 km da te neko progura, I kakav policajac nego korumpiran mozes biti poslije toga?

вI kakav policajac nego korumpiran mozes biti poslije toga?

Зашто уопште и даље хоћеш да будеш пандур после тога?

pa ko kaze da cu biti?

То билдеру, пуна подршка од ксне!

Зашто ме мрзиш што волим Дачића ?

Zanima me jel ima Ivica kao ministar policije ovlašćenja da legitimiše osobu na ulici?

Ja mislim da ima Petre, prije nekolko dva momka stoje na trotoar uveče, neđe oko 2:30, pričaju, prolazi Lada Niva džip sa državnim tablicama, fata polukrug i zalijeće se put ovih momaka, vadi značku i ispituje ih, a momci samo stojali ispred kuće, izašli da čekaju taksi, ono, ništa nije bilo, obično legitimisanje, al eto. Znači da, ako imaš značku, da, to znači da moš prilično puno toga da uradiš.

Neki policajci su takvi, posebno ovi iz žandarmerije i interventne, mada znam mnogo kul likova koji rade u saobraćajnoj i sličnim mestima i koji isto to kažu.
Inače to nema veze sa ministrom i drugima, možeš ceo mup da reformišeš i uvek će biti neki pandur debil.
E da, i bila frka što su prebili onog cigana što svakog dana krade pa ga uhvate, a mislim, takve stvari i očekuješ da ti se desi kada kradeš.

Mrzim ih zato što me upravo otac zvao iz stanice da kaže da su ga priveli na trežnjenje i da zovem peru i stevu da mu ne uzmu dozvolu,a čovek popio povodom rođenja kumovog deteta,dakle sabotiraju tradiciju

Tvoj otac i treba da odgovara. Prekršio je zakon i neka plati za svoja nedela. Ko bi noćas bio kriv da je pijanica pregazio neku nevinu dečicu?

ko sa duplog ovako lose troluje ?

Meni je žao onih poštenih policajaca koji radi svoj posao u pravilima službe, koji hoće pomoći kad ti zatreba neka informacija, koji uljudno razgovara dok te legitimiše, koji ti objašnjava zašto to radi i slično.
Gade mi se oni nakurčeni koji misle da su uhvatili boga za preponu ako su dobili dvije crte i značku. "AJMO, DROBINE, VADI LIČNE KARTE, BALAVCI JEDNI!" pristupom samo navlači bijes na sebe. Mislim, koji kurac? Čemu? Demonstriranje sile zbog čega? Sjedimo, pijemo, dođi, legitimiši, upozori, izreci sankciju, doviđenja, laku noć.
Policija mora da bude u službi građanina, ne da psuje majke narkomanske jer je ljut što mu žena nije dala pičke a poslao ga dežurni komandir na tabananje po svježoj noći.

A tek oni iz interventne.... Oni su glupi, utrenirani i nabrijani, to morate da shvatite, njima ne treba pametan, treba im jak i krupan, da razbija demonstarcije dok je u kordonu, ne da recituje Majakovskog. Takva je selekcija. Sigurno znate masu momaka koji su pokušali na konkursu za specijalu i obaralo ih. Kažu - imao sam bolje rezultate od ovog, onog, drugi na spisku, najviše sklekova, kuraca-palaca... Jes, sinak, al nisi toliko glup. Ili nemaš 100 kila i manire malograđana.
Tek njihovo demonstriranje sile nema nikakvu preventivnu ulogu sem što mogu dodatno nanijeti gnjev na sebe. Rade kontraproduktivno i onda se dese demonstracije zbog random stvari i omladina jedva čeka da zaspe marvu žardinjerama.
Brate, udaraj kad je kriv, vezuj ga, uspostavi red, nemoj se siliti na klicima od 15-16 godina, bacati iz u bare, tjerati da ljube gojzerice, psihički maltretirati i slično. Kako da te voli? Nek ispriča to petorici drugova - ujebo si ježa.

Raspisah se ja, mogao bih vako do ujutru, al dosta...

U jednom američkom filmu neka sumnjiva družina treba da eskivira zakon pa moraju da se fino vladaju pred pandurima uz obaveznu mantru ''zapamtite još jednom - policajci su naši prijatelji!'' Dakle, ponašajmo se kao pošteni gradjani i smatrajmo policajce prijateljima. Ovde još živi ''balkanski špijun'' sindrom te i jedni i drugi imaju otpor prema ''drugoj strani'' - policiji je svako sumnjiv; ljudima je svaki policajac potencijalna opasnost. Zaključak: sjebano nam je sve pa tako i odnos policajac-gradjanin.

Zašto ljudi mrze policajce?
Zato što su glupi jer generalizuju stvari.
Prvo, reč MRZIM je mnogo teška reč, ali se u afektu često koristi i niko u momentu nije svestan njene težine.
Drugo, ne možeš mrzeti sve baba sere jer te je jedna oterala u pizdu materinu zato što si želeo da pišaš za DŽ . Ne možeš mrzeti sve đubretarce jer ti je jedan prosuo kantu ispred ulaza pre par godina. Ne možeš mrzeti sve policajce jer ti je jedan pisao prijavu zato što je tog dana bi nervozan jer je saznao da mu je sin gej ili zato što si ti počeo da urlaš na njega kako ti strina radi u MUP-u a vozio si 120 kroz Kolarčevu jer si žurio da peglaš neku kuju sa Dorćola.
U svakom kukolju ima žita, jebiga.

Ne možeš mrzeti sve policajce jer ti je jedan pisao prijavu zato što je tog dana bi nervozan jer je saznao da mu je sin gej ili zato što si ti počeo da urlaš na njega kako ti strina radi u MUP-u a vozio si 120 kroz Kolarčevu jer si žurio da peglaš neku kuju sa Dorćola.

Матори, свако има своје разлоге да буде нервозан, то не оспоравам. Али нема он никакво право да се над теби иживљава због тога. Буди професионалац у послу. Какав год посао био.

Исти случај је са интервентном бригадом.
Њима дође њихов командир, матори четник, 2 са 2, и урла им у фацу сат времена без престанка зато што није мог'о да му се дигне да кара жену, па му је опалио неки нацкли од 22 године који вози југа.
Па онда исти тај балавац из интервентне, коњина, брђан, такође 2 са 2 крене да се курчи клинцима на улици од 15-16 година, јер није имао мудашца да се супростави надређеном или да једноставно пријави мобинг (ако у њиховом послу то уопште постоји). Пичкасто. Е зато их не волим. Зато што су говна.

Скоро је била ситуација у, ја мислим Земуну. Или тако нешто, само сам начуо..

4 другара пратила интервентну бригаду један дан, да би сазнали где живи макар један. И гле чуда, сазнали где живе двојица. И та двојица један дан били код једног од њих пре посла. Да ли је уопште потребно да причам колико су се иживљавали над људима кад су момци били притерани да нађу ликове док НИСУ У УНИФОРМИ.
И нашли су их. И баш су их брутално пребили. Заглавили су ургентни са преломима, подливима, потресима мозгова (не знам како је ово могуће, пандури немају мозак). Било је и на тевеу скоро. Моје мишљење - СВЕ ПО ЗАСЛУЗИ. Ако су их пребили, то значи да је разлог био добар.

Ако су их пребили, то значи да је разлог био добар.

A ovi plavšići uvijek biju bez razloga?

Isti su kurac i ti likovi što su izbili polivajce i ti policajci. Ti likovi bi bili ista kurčina da imaju značku.