Prijava

Aj, da se priključim, da ne diskutujem mnogo o klasama, jer od nedavno tek igram, nick Charismatic_stallion, pa ko 'oće, nek' dodaje, ja ću poubacivati vas koje mogu da pohvatam na skrinšotovima. S verom u Valve, nolajferisemo! :)

Sekoslave, odakle si skinuo igru?? Treba mi neki torrent link za ovo :D

Ma, nemas potrebe za torrentom, jer je igra zvanično free to play od, čini mi se juna. Samo idi na Steam, imaš gore desno install Steam, kad instaliraš, napravi nalog, kucaj Team Fortress 2 u search, pa kad nađeš, samo Install. Onda samo čekaš da se skine i to ti je to.

p.s. Steam instaliraj na particiju gde inače stavljaš igre, jer prilikom skidanja Steam stavlja TF2 u svoj folder, pa da se ne bi posle jebao oko prebacivanja. :)

Ma znam ali cu skidanje pauzirati, gasiti komp ovo ono, pa kontam preko torrenta. Kada ugasim komp ili steam, dosad skinuto mi nestaje ?

Ne. A i mora preko steama.

Server koji bih preporučio, je ovaj nemački: http://www.twomoretimes.com/multiplayer/ (na ovom linku se nalazi IP adresa, rang lista i sve)

A pozvao bih vas da se, ponekad, priključite na Frag Zonu: http://www.fragzona.com/forum/ (server za prostor bivše Juge, obično nema nikog, ali kad najave event, onda bude dosta ljudi, naravno, treba se priključiti preko Steam-a na grupu Frag Zone da bi dobijali notifikacije za event).

Marko_bre

Ma znam ali cu skidanje pauzirati, gasiti komp ovo ono, pa kontam preko torrenta. Kada ugasim komp ili steam, dosad skinuto mi nestaje ?

Možeš slobodno preko Stima da pauziraš, prekidaš, gasiš komp ili bilo šta, nastaviće ti se skidanje odakle si prekinuo. :)

Za one koji nisu probali:
Ljudi vi niste svesni koliko igrica jebe.
Uzmete sve dobre delove kantera, ubacite jos tonu zabavnih stvari i dobijete tf2.
Npr.
Nema hakovanja skoro nikad jer je sve zivo VAC.
Nema jebanja zato sto smo skrtice pa nam daju limited ili jebanje sa piraterijom.
Ne postoji:
"OMG SKOR TI JE 1:5 KOJI SI NOOB"
ili:
"KOJI SAM PRO KAKO SAM IH SKINUO AWPOM KIDAM MATORI"
igrica je pure fun
ako ste pravi nou lajferi, onda znate da Valve jebe na svakom nivou, i nije npr. pederski EA koji samo oce da proda igricu.
skinuo bih ovo i da zauzima 95 giga

E, pa da, to sam jedino zaboravio da kažem, može da se pauzira preko Steam. Al' rekoše iznad...tako da...ne znam ni čemu ovaj post. :)

Slažem se sa ParadaJIZZom. Igra je vrh. Samo nju igram u poslednjih nekoliko meseci. Jebeno je zazarzna. :)

Nemam steam plaćen, pa ne mogu da igram source igrice kao zombie panic source, a za koju sam čuo da je dojajna- samo pregledajte jutjub za lika zvanog crackbone...elem, da li se TF2 može naći apsolutno besplatno(bez plaćenog steama i to)?

@Loshmey: TF2 je postao Free-to-play u Julu mesecu. Može da se skine sa sajta Valve-a, kao što je Ronnin naveo u svom postu na prethodnoj stranici ove teme (sa sve linkom).

Možda bih moga' ovo da probam, ne deluje neš' posebno.

Litvanci igraju dobro, ali ja sam bolji.

http://i53.tinypic.com/2ls71bl.jpg

Bilo je više ljudi.

Sad cu da probam offline training, pa onda online da pilam :D

Kurcina, nesto me izbacuje iz igre.Pa nije mi valjda toliko slab komp...

obozavam da se trpam na serveru de igra 20+ igraca
Barracuda i ja igram tek 2 meseca, i ne mogu da se skinem :D
Najbolja FPS igrica ikad

Kontam da sam nub za ovu igru, botovi me razbusili pomalo... :D

nub nije onaj koji zna ili ne zna da igra igricu
nub je pocetnik