Prijava

Pjer zna, pitajte Pjera za sve u vezi sexa.On je sex guru.

Је л' може шимејл да одглуми оргазам као остале жене? А? А? А? :)

Teoretski je moguće ako ima ženski glas doveden do perfekcije

То ништа не ваља.Обично мужеложништво , разврат.

ЕДИТ: Мушкарац јебено сврши када има оргазам ,ај ти одглуми ејакулацију?

Laki ne zna da odglumi orgazam.

ЕДИТ: Мушкарац јебено сврши када има оргазам ,ај ти одглуми ејакулацију?

Ако си унутар ње само се дереш АААААААА и правиш гримасе и само клонеш на њу... Ако мораш да га вадиш, већ је мало теже лолололо

Pjer, zabrinuo si me.Koji to muskarac cita lepotu i zdravlje?Sekapersa...

Lole, pa ne svršavaš u bunar, jebototac.

lololo

Овде је у питању шимејл.У овој ситуацији ти јебеш шимејла који има курац, како шимејл може да одглуми оргазам када му је стојко вани испред тебе?

У овој ситуацији ти јебеш шимејла који има курац, како шимејл може да одглуми оргазам када му је стојко вани испред тебе?

Али ту долазе на снагу топџија/фурунџија правила... Топџија свршава ко мушкарац, а фурунџија к'о женско односно, дође до тог неког врхунца екстазе и свршава женским стилом, тј. дере се ко стока...

Dere se kurac, i on ga poslije izmlati, ili ga ovaj poblajva.
Ovo gore nije šimail, nego prava žena, samo sam okačio da pomislite ŠTETA, pa da se obradujete kad vam velim da nema viška :))

-.- Лоле , то је јебено мушко , нема другог начина да испољи оргазам осим да сврши .... то је нека физиолошка појава код мушкарца , био он ши или стрејт , то не може да се промени ...

Može operacijom. Prc. A kao žene ne prskaju? Idi bre Laki, skidaj gaćice malo pa se uveri :)

Дај лутко , немој да се зајебавамо , прска одприлике само једна у 100 , добро лупио сам али је реткост , и плус није нужно узрочна веза оргазма и прскања код жене.ХА!А на порнићима је то друга ствар .......

Joj žene skuirtaju skuirtaju.

Ozbiljno da vas pitam sad. Ako su se već operisali i liče na žensko, a ostao im samo alat. Zašto ne odrade i tu operaciju i budu žensko do kraja? Ja sam u početku mislio da je to jer nemaju para da odrade tu tranziciju iz jednog pola u drugi. Ali sad nekako mijenjam mišljenje, i počinjem da mislim da oni baš hoće da budu zaglavljeni na pola.

Taj сквртинг на порнићима спада у домен научне фантастике. :) Да се не лажемо.

Ako su se već operisali i liče na žensko, a ostao im samo alat. Zašto ne odrade i tu operaciju i budu žensko do kraja? Ja sam u početku mislio da je to jer nemaju para da odrade tu tranziciju iz jednog pola u drugi. Ali sad nekako mijenjam mišljenje, i počinjem da mislim da oni baš hoće da budu zaglavljeni na pola.

Jer je teško da imaju orgazam ako odrade tu operaciju. Veoma teško i treba mnogo napora da mozak nauči kako da ga doživi opet. Mada, može.