Prijava

Kolfild
gej. bez zajebancije, pizdim od tipova sa torbicom preko ramena. ako imam tako nekih kuraca za nosenje, uzmem i neku svesku/knjigu pa sve u ranac i na ledja.

Логично, нема шта. Ако носиш фон, новчаник, цвиџе итд..., стрпаш пар свесака и носиш ранац на леђима.

Jos nabace suncane cvidze, pogled uprt pravo kao konj i obavezno se isprse da izgledaju kao anticka statua.

I ovaj rad http://www.youtube.com/watch?v=abDOpawIAmk

Jos nabace suncane cvidze, pogled uprt pravo kao konj i obavezno se isprse da izgledaju kao anticka statua.

I ne progovaraju ni jednu reč sa klinkom!

Ja sam skoro ovo dobio na poklon i nosim je kad me ne mrzi da je nosim. Jebote, ne mogu leti da nabijem sve u šorc ili pantalone ima da mi spadnu.
A da: tako izgledam, poslovno :)

Kolfild
gej. bez zajebancije, pizdim od tipova sa torbicom preko ramena. ako imam tako nekih kuraca za nosenje, uzmem i neku svesku/knjigu pa sve u ranac i na ledja.

Da, i ja isto tako, pogotovo izlazim u diskoteku sa ruksakom na leđima. Bolje da izgledam kao kreten sa ruksakom na leđima nego kao gej sa malom torbicom.
Majko moja, kakvi kompleksi.

Jebote ovde na sajtu svi ko da oće po svaku cenu da budu uber kul, svi ste vi bre ko Sergej Trifunović, mnogo ste iznad svih tih sranja!!!

šta je strašno nositi torbicu ponekad? šta kad obučeš šorc bez džepova ili sa malim džepom? de onda, po rukama da nosiš sve što ti treba da slučajno ne bi izgledao kao gej? a to što nisi jebao 7 meseci te ne čini da izgledaš kao gej? nego te torbica čini da izgledaš tako, daj bre manite se.
Svi mi nekako delujete ko ovi muškarci sa reklame za lav i jelen....neobrijani, zapušteni, jadno obučeni i povrh svega MNOGO STE VELIKI FRAJERI...

Petre, idi mešaj malter, i ne ne linkujem jer nisi dovoljno kul da bih se zbog tebe mučio.

a to što nisi jebao 7 meseci te ne čini da izgledaš kao gej?

Ovo nešto na moj račun?

Ova jogurtova rečenica najbolje prikazuje kolko su pederuše gej

толико геј да ће обрнути поларитет магнетног поља Земље и довести до масовног помора ајкула.

Svi mi nekako delujete ko ovi muškarci sa reklame za lav i jelen....neobrijani, zapušteni, jadno obučeni i povrh svega MNOGO STE VELIKI FRAJERI...

Slažem se ovde s Petrom. Svi manekeni testosterona na sajtu, a grebu vrata i ženi nose uzice kad im se pripiški napolju. Pu, go'na licimurna.

dzepovi su izasli iz mode.
sad govna namerno prave plitke dzepove svuda da bi onda morao i torbicu prokletu kod njih da kupis. prisiljavaju nas da se ponasamo i izgledamo pederasto al ne smemo pokleknuti.
POSTAR FAZON u blekberi dezenu...i stvarno mi nije jasno sta ima da trpa muskarac koji je otisao na kafu u onu torbetinu, ja bi mogao u tome i za more da se spakujem.
kapiram da je istresao celu fioku u torbu, sta god da ga pitas verovatno ima. od lekova, olovki pa do pasosa svoje keve.

ono osnovno sto stavim u dzep su telefon, cigare, pare uguras u cigare i kljucevi... za ostalo ako ima mesta ponesem, ako nema ostavim na klaviru!

Šta, kao nabadaš? Ponesi ćuskiju.

Jok. Samo sam paranoičan. Imao sam par puta cim sa njima.

Ma ja sam dobio torbicu, i nosim je 2 puta mesečno. Isključivo ranac nosim, naročito ovog leta, jer moram da nosim i knjige. A uvek imam sa sobom, kada nosim ranac, i neku literaturu koju čitam u slobodno vreme.

Čisto da s' razumemo, torbica nije gej, ne može neki predmet da bude gej, ali može nosilac iste da bude. A i k'o da je bitno da l' neko nosi torbicu il' jok, šta vas boli ćošak.

I ne progovaraju ni jednu reč sa klinkom!

Pa ne bi ni bio sa tom klinkom da hoce da je prica, ako me razumes. :)

Da, i ja isto tako, pogotovo izlazim u diskoteku sa ruksakom na leđima.

Bitno da diskoteke nisu gej.

za 10 godina ce se izbrisati razlike izmedju zenskih i muskih stvari.
muskarci ce nositi suknje na glavi, a ribe ce furati kopacke na zurke.
i to ce prvo evropa da plasira, tu bolestinu, i onda ce da nas primoraju kao i do sad da prihvatimo sve baljezgarije i bolestine koje oni smatraju normalnim.

da su nam uveli sankcije i zabranili da izlazimo iz zemlje nista od ovoga ne bi bilo u srbiji..to srbinu ne moze da padne na pamet, moze samo maloumno da pokupi iz inostranstva.... i on je tamo video da su te torbice hit, sutra ce da nadje decka, prekosutra da usvoji malog indijanca i depilirace mu noge od malih nogu, jer je to tako u evropi!

http://www.officeshoes.hr/modeli/v00227.jpg

zar je ovo stvarno toliko gej?
zar nije udobnije staviti sve u ovo nego da na + 40 natrpaš džepove da ti se jaja obare od toplote?

Imamo komplekse, imamo komplekse, imamo komplekseeeeee....

jebiga, zato ovi maderfakersi objašnjavaju kolko su kul, verovatno sve cavulje traže njihovu spermu kad ih vide

http://www.mychemicaltoilet.com/metal%20fans.jpg

Колико се просеравате, то је страшно. Само чекам кад ће ношење патика да прогласите за геј јер сте видели да неки сељак носи патике а ви носите мартинке :/