Prijava

Мрзи ме да се излогујем а камоли опет улогујем :/

Realno, koji će kurac nekom torbica? Kupio sam na buvljaku onu kao knjižicu/futrolu "Vozačka dokumenta", i u to potrpam dokumente, vozačku i pare, a u drugi džep mob, plus ako nosim mp3, onda ga stavim u isti džep ko i mob, jer je dovoljno dubok.

Realno, koji će kurac nekom torbica?

Имам једну реч од два слога за тебе.
Мо-да! :)

Ако је то мода одселићу се у Бангладеш.

Имам једну реч од два слога за тебе.
Мо-да! :)

Ако је то мода одселићу се у Бангладеш.

Ако је то мода одселићу се у Бангладеш.

Realno, koji će kurac nekom torbica? Kupio sam na
buvljaku onu kao knjižicu/futrolu "Vozačka
dokumenta", i u to potrpam dokumente vozačku i
pare, a u drugi džep mob, plus ako nosim mp3 onda
ga stavim u isti džep ko i mob, jer je dovoljno dubok.

Pitaću te kad se prvi put umiješ, a ne paziš na to kako se umivaš, ili pobiješ sa nekim ili tako nešto. Sad nosiš sočiva, dovoljno je da ti vetar dune pesak u oči, da moraš da vadiš i stavljaš sočivo ponovo, jer grebe. :)

Pitaću te kad se prvi put umiješ, a ne paziš na to kako se umivaš, ili pobiješ sa nekim ili tako nešto. Sad nosiš sočiva, dovoljno je da ti vetar dune pesak u oči, da moraš da vadiš i stavljaš sočivo ponovo, jer grebe. :)

Ne umivam se u gradu, gledam da se ne bijem, a za vetar jebiga, još mi se to nije desilo.

А како у овакав шорц да ставим новчаник, фонове, слушке, цвиџе...?
http://patikeonline.rs/wp-content/uploads/2011/07/264967_153922514680432_134402416632442_358670_1850889_n.jpg

Немам овакав шорц, само дајем пример :)

Kad nosiš takav šorc, znači da ideš na plažu, a onda je dozvoljeno, a i potrebno da imaš neku torbu. Mi ovde pričamo o nepotrebnom nošenju torbica.

Па мени су углавном сви шорцеви на ту фору, без џепова а јако ретко идем на плажу. И да, никад нисам ништа носио зато што је ИН него зато што ми је потребно. Наравно кад носим фарке, или зими кад носим јашу онда не носим торбицу. Оцрнисте нас све као гејеве а има људи који их носе зато што им стварно треба :/

Nosim torbicu, Reebok. Imam 'vak'u a imam i šarenu istu 'vak'u.

http://www.sport2000.rs/uploads/images/reebok_W14918-chanta1.jpg

I unutri mećem redom:

ličnu, vozačku, kreditnu 1, kreditnu 2, bankovnu 1, bankovnu 2, bankovnu 3, člansku kluba, člansku teretane (sve vo u prednji sa ziperom).

U srednji džep stavljam pare.

U veliki odozgo stavljam redom:
Saobraćajnu, mobilni, ključeve, cigare, upaljač, rizle, ključ od motora, slušalice, diktafon, cvike, olovku, prezervative, papire, žvake, bombone i slično (uostalom, sve što mi treba u datom danu, u suštini sve što mi padne na pamet).

Meni je ovo korisna stvar. Ljaljanski je, previše ljaljanski govoriti da je nešto nepotrebno ako nekome pomaže. Stava sam da torbica nikako ne odmaže ukoliko nosite mnogo sitnica i stvari sa sobom.

gej. bez zajebancije, pizdim od tipova sa torbicom preko ramena. ako imam tako nekih kuraca za nosenje, uzmem i neku svesku/knjigu pa sve u ranac i na ledja.

A najgore je kad obese oko vrata...I jos gore neki moje godiste..sto nemaju nit vozacke nit licne karte...Sve sto imaju su mobilni pare i cigare...
A to sve staje u pantalone ladno..

Nije stvar u modi, ja je ne nosim često, samo kad nosim gomilu stvari koje ne mogu da mi stanu u džepove. Nekad je zaista potrebna.

Pa dobro u pravu si da nekad jeste zaista potrebna, al najgori su oni tipovi koji stavljaju u torbicu ono sto moze da stane u 2 dzepa..

Nije stvar u modi, ja je ne nosim često, samo kad nosim gomilu stvari koje ne mogu da mi stanu u džepove. Nekad je zaista potrebna.

Ja sam moju dobio na poklon, neko promotersko sranje, tako i izgleda, jadno i bjedno, al' radi posao. Sadrzaj: rizle, filteri, duvan, suncane, kljucevi, upaljac, mobilni, MP3 plejer, novcanik. Smara me jednostavno da mi dzepovi na sorcu izgledaju nabudzeno kao da sam upravo krao sljive kod komsije, a i sranje je kad sam na bajsu da mi stvari ispadaju iz dzepova.

Pogrešne slike torbica stavljate decxko! Ovo su "one" torbice

http://www.olympus.rs/consumer/images/products/mediando/mju9000__Leathercase_M.jpg

Ispod jedne miške takva torbica, a ispod druge metneš glavu svoje klinke dok šetate po Knezu.

Oooo da, to je vec proseravanje. Ali sjajno si opisao ovo. Jos nabace suncane cvidze, pogled uprt pravo kao konj i obavezno se isprse da izgledaju kao anticka statua.

Ja sam pre par godina krenuo da je nosim iz prostog razloga što onda nikad ne zaboravim lićnu,a napisaše mi par kazni pa kao
Mećem je ako sam u trenerci bez cibzara,a ako nosim naočare ponesem je i kad sam u farmericama
Žao mi ja što sam sjebao cibzar na jednoj Serđo Taćini,znači bila je u fulu,znači:
Znači crni kožni (Manual 3000 din.,u kešu)nosač za dokumenta(lična,vozačka,saobraćajna)
rizle,kapi za oči,spremljeni kartoni,ključevi,kurtoni sve sam to stavljao u malu pregradu.Velika pregrada:naočare,cigare,novci,nekoliko upaljača,telefon,mp4,blok i hemijska za kartanje,karte i po potrebi mogu ubaciti naočare za sunce,neke maramice za brisanje cvidža,lula,limenka neka
Sad imam neku Pepsi (lol) promotersku i mnogo manje je koristim pogotovo zato što više ne varim,a i naočare za dioptriju ne nosim (eto zbog nenošenja torbe narušavam vid),mp4 se sjebao,a kartam se samo u kafani gde imaju kartetako da u suštini nemam više potrebu da kupujem neku dojajnu