Prijava

Šta biste uradili da je serijski ubica vaš otac, brat, majka, sestra?
Da vam je neko vaš pedofil? Mrzite narkomane? Da vam je dete narkoman šta biste?
Lako je biti pametan kad je neko tamo daleko idiot, šta raditi kad je neko vaš?

konkretna i praktična pitanja i precizni odgovori ...

kao što stoji u podnaslovu teme, samo konkretno i precizno.
http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Policija-potvrdila-Dragan-Paravinja-ubio-Antoniju-Bilic-Foto-Video-95106.html evo npr.ovaj čovek, šta da vam je brat, ili otac?
Lik je tražen za neka silovanja i u Srbiji i tako...

Ovo je bolesna tema. Ali ima i gorih.

ubiti po kratkom postupku,creva ostaviti da se veze paradajz

Nije bolesna. Realna je. Žena gorepomenutog može odgovarati jer mu je pomogla u par navrata, da li je smela odbiti ili ne?
Ili što mi sad svi pljujemo narkomanku Ejmi, što je i normalno, ali...Šta da ti je sestra? Jesi joj mogao pomoći? Zatvoriti u kuću, ne dati mrdnuti 3 meseca i šamarati dok se ne skine.

Šta bi bilo kad bi bilo ali u glavnom nije. Ne znam, gomilu puta sam razmišljao o nekim situacijama i kako bi reagovao a kada su se neke od njih desile reagovao sam često neočekivano drukčije. Sve zavisi i od vremena i od gomile spoljnjih uticaja a i odnosa ličnog prema subjektu dogadjaja. Malo nezgodna tema, bojim se bez pravog odgovora.
Jednu stvar ne bih ni rodjenom ocu oprostio a to je pedofilija.

Da je neko moj pedofil, odrekao bih ga se.
A narkomani... Imam organsku odbojnost na njih, znači ne podnosim ih, najgora stvar na ovom svetu. Ako išta mrzim, to su narkomani. To nisu ljudi, to su ruševine. Da je neko moj narkoman, turio bih ga u dom, i ozbiljno preispitao sebe ( ako je dete u pitanju) zašto je ono počelo da se drogira.

Ja ne bih mogla oprostiti pedofiliju ali veruj da znam ljude koji jesu. Užas. 5 godina lik dobio i bole ga kurci, danas hoda slobodno naokolo, ajd što su mu deca idioti nego nevina unučad- obeležio ih kreten za vijeki vijekov.

Šta biste uradili da je serijski ubica vaš otac, brat, majka, sestra?

Prvo bih pretpostavio da imaju problem i pokušao bih da otkrijem koren toga problema (a problema mora biti, jer niko ne ubija i siluje jer je savršeno zdrav, prav i srećan). Uložio bih sav napor da im pomognem (kako zbog njih, tako i da jednog dana ne bi opet bili u iskušenju da počine isto) i pokušao bih da im oprostim i nadao bih se da će i ti ljudi kojima je zlo učinjeno pokušati isto. Pokušao bih da olakšam i porodici žrtve, ako je to ikako moguće.

Aurora, oprostili su pedofiliju?! O cemu tacno pricamo?!

Porediš Ejmi koja je jedna od milion nesretnica i nekog manijakalnog ubicu i pedofila?
Nemoj.
Da je neko kao Ejmi moj, ne bih dozvolila da se to dogodi, postoje načini, sva sredstva bih upotrebila da joj pomognem, razgovori, skidanje, razumevanje, pomoć bilo koje vrste. Ne bih joj sigurno rekla:Seko, tvoj život, tvoja stvar, radi šta ti je volja.

A što se tiče ovih drugih, nisu ni oni to postali preko noći, neki problem je tinjao, a ako već neko od bližnjih nije uspeo da prepozna bolest ili frustraciju i pomogne u jednom trenutku, onda jebi ga. Sigurno ne bih rekla: Moj je, pa nek je ubio njih pet.

Pokušaš da pomogneš, ako ne može, odrekneš se, tako.

zlocesta pufnica

Aurora, oprostili su pedofiliju?! O cemu tacno pricamo?!

đes pufno :)
Nisu oprostili, štajaznam da li su oprostili, ali su prešli preko toga, očigledno. Čim su u kontaktu i posećivali ga u tvorza itd.

edit
natnat ne poredim bre ejmi, daleko bilo. Nego tu i tamo naletim ovde na neke definicije kao jebeš narkomane, ko ih jebe, ko im je kriv ovo ono a ne znaju koliko malo treba da ti dete danas-sutra postane to isto.
Da podvučem- NE POREDIM EJMI I SERIJSKE I INE UBICE I MANIJAKE.

Ili što mi sad svi pljujemo narkomanku Ejmi, što je i normalno, ali...Šta da ti je sestra? Jesi joj mogao pomoći? Zatvoriti u kuću, ne dati mrdnuti 3 meseca i šamarati dok se ne skine.

Pa za njenu smrt je djelimično kriva i njena porodica što to nije spriječila, ali već ima tema o njoj, pa da ne spamujem ovde.

Kakva tacno pedofilija? Ono kao dete ili tinejdzer? I pricas li o nuklearnoj porodici ili sire?

Који вам је више с том Ејми? Уђем та тему Делча - тамо Ејми. Уђем на 'Да ли свачији живот вреди исто? - сачека ме Ејми. Уђем овде - Ејми. Одем на фејсбук - једни кукају зог Ејми, други је пљују, не зна се ко су већи фанови. Одем на Јутјуб да слушам 'У шкрипцу', видим 'РИП Ејми'. Сањао сам Ејми. Постаћу Ејми.

Pa to pričam, dub. Nebitna ejmi nego eto tako sve te stvari koje su opšteprihvaćeno zgražavanje ali kad se dešava nekom drugom. Kad je tebi onda ne znaš ni šta da misliš.
Sem pedofilije, to bih stvaaaarno metak u čelo. Ko god da mi je.

Sto se narkomanije tiče nekom svom bliskom bi uvek i od srca i bez rezerve pomogao, tu nema dvojbe, na žalost puno mojih prijatelja je otišlo na onaj svet zbog toga što okolina nije dala sve od sebe da im pomogne da se izvuku od tog zla a sami dovoljno snage nisu imali. Najlakše je reći smrdljiva narkomančina, nek crkne ko ga jebe i sl., linija manjeg otpora je to, imati dete narkomana je najgori mogući pakao za svakog roditelja i zaista je potrebna nadljudska snaga da se to istera na pravi put ali ljudska smo bića, ponekad je lakše zatvoriti oči i praviti se da se to ne dešava nekom našem.