Prijava

Gamby, Bioshocker, Kizo, Janković, Warner: spem pobrisan.
Tema možda nije baš uspjela, ali nije baš ni ovaj vaš spem. :)
Man'te se.

Luli, dok smo mi postovali tema je bar bila živa i zanimljiva. :)

Amerika i Engleska biće zemlja proleterska !

Raspad SAD-a: da li je to moguce?
Teoretski da, praktično ne. Moguće je da se samo širi u budućnosti.

pa kalifornija je pocela neku pricu pre par godina pa su joj zavrnuli muda

Naravno, kod Amera nema labavo. Kakva bi to drzava bila kad bi se svako malo po neki njen deo otcepio?

Luli, dok smo mi postovali tema je bar bila živa i zanimljiva. :)

Tačno, ali ni tad nije bila u Zezanju. Mora malo reda da uvodimo. :)

Pa raspasti se neće, ali verujem da će ekonomski propasti jer sada uživaju a kada dođe vreme da isplaćuju obveznice bankrotiraće.

Tačno, ali ni tad nije bila u Zezanju. Mora malo reda da uvodimo. :)

Red i preterano uspeva, niko više ni ne postuje na temama na kojima vlada red. :)

Свака светска сила је дошла свом крају па ће и ова. Да је неко рецимо у првом веку рекао да ће Рим пасти, када је у то време обухватао скоро цео познати свет,био би исмејан или жив закопан.

малопре сам обрисао пост из страха да ме банују. ал сам сад скупио муда !

КЛИНТОН ЈЕ ПОД БРОЈ 1 ПО ШУНТАВИЛО!

Апсолутно немогуће. Америка је посебна и веома јака нација која држи до своје федерације са невиђеном истрајношћу. Њен посебан положај је чини нерањивом, а само становништво је изузетно хомогено. Америка ће остати целовита, ни понајмање будући да је она ослонац модерне културе.

ГЕСерб хајде да се вратимо мало у рикверц, једно 60-70 година. Америка је постала сила тек после завршетка рата само зато што је остатак света већ био сјебан последицама тог ратовања. Ту је Америка имала срећу што се рат није водио на њеној територији. Тачна је изјава да је свака империја осуђена на пропаст. Вавилонско царство, Рим, Отоманско, Аустро-Угарско, . . . низ ће се наставити.

Ču! Da li je moguće?! No šta, no je moguće. I sve ide prema tome. Njima je dovoljno da jedan dan nemaju CocaCole da se slude. Vjerujem da će završiti kao i sve druge imperije-propašću.

Милисаве Америка је веома посебна нација која у себи нема међуетничко трвење нити агресивне суседе. Она је преседан и шансе да ће она нестати у конвенционалном смислу су астрономски мале. Ништа је не може угрозити, стога не може бити освојена. Чак и да пропадне као пантократор света, она неће престати да буде велики играч, а идеје да се Америка распадне су одбачене пре 140 година када је Роберт Е. Ли ставио свој потпис на парче папира. Америка није федерација попут СФРЈ где је свака република била држава де факто. Америка је изразито централна федерација која се састоји од "држава" које нису ништа више до аутономних јединица.