Prijava

Kakva odvratna picketina.

http://www.mozzartsport.com/vesti/nemanja-vidic-zavrsio-karijeru/126444

Lepo kaze moj ortak jajara. Kaze nikada mu nece zaboraviti sto mu nije dao autogram kao klinac, kao zuri. Pa ovaj uzeo doveo burazera starijeg, i sisa odmah dala.

Jel realno da kad je odlucio da ode, nije dosao jednu sezonu da odigra, za dzabe?

Pa hriscanski je da bude milostvi i sazali se na ovu jadnu upravu!!!

Hoće li biti oproštajne tekme?

Kakva je pička, mogao je da odigra jednu sezonu za CZV, i bio bi legenda, snimili bi film po njemu, mogao bi kad god hoće da dođe na Rajka Mitića, sva bi mu vrata bila otvorena, ovako...servirka u kantini ne može da mu stisne ruku i zahvali što je omogućio da njeno dete ima šta da jede.

http://www.sportske.net/vest/prva-strana/vida-o-talicnom-tomu-i-bukagijama-prosecnosti-251641.html
Prisralo mi se od ovog teksta.
EDIT Autor ovog teksta bi trebalo pod hitno da se samoubije

Nije tužno to što Vidić odlazi, Talični Tom što odjaše na zapad u sumrak, nakon što je braću Daltone poslagao u instituciju zatvorenog tipa. Ovo je takav kraj, njegov je posao obavljen, loši momci su tamo gde i treba da budu.

ај не серите човек је бог

Lol dusane, a gde je Tores? Ja mislim da njega npr. Vidić i dan danas sanja.

pa dobro nismo mi mnogo ispušili za njega
prodali smo 70% za 1.400.000 i sada dobili 600.000 a benfika ga platila 2.200.000
znači samo 200.000 manje

Iza ovog malog nemaca pojma stoji sam gospodar Vucic, ja nemam drugo objasnjenje

Jeste kapoon al to je igrač koji vredi više, za koga nismo dobili procente od naredne prodaje (a od njih bismo morali, jer je sigurno da se mali preprodaje), plus Zahavi koji je dobio gomilu keša na ruke, a preko Apolona oprao "samo" 2.2m.

Grujić 6m
Rajković 2.4m
Jović 2m
Jovanović 2.5m (sig je da ide)

Ostao Ristić. Pa dobro, od "Zvezdine dece" se nije loše zaradilo. Jedino je za Jovića moglo više, mnogoo više, al jbg.

Jovic nikad nije pokazao taj svoj raskalasni talenat ako cemo realno, tako da ne znam dal smo mogli da dobijemo bas mnogo vise za njega jer o tom talentu smo mogli samo da citamo u novinama u izjavama terze, dok na terenu je bio uglavnom tuga sa nekoliko osrednjih partija, tako da dio tvoje misljenje je po mom misljenju jedno obicno govno.

Da, ako gledaš samo ovo što je pokazivao u CZV, ove sezone, u kojoj je igrao po 15min. po meču, pa opet uspeo da mune 6 golova. I ako izuzmeš da je jedva napunio 18 godina. I ako izuzmeš činjenicu da je igrao krilo, ne napadača, koja mu je izvorna pozicija.

I da skroz ostaviš po strani to šta je pokazivao u mlađim kategorijama što Zvezde, što reprezentacije. Videćemo već u Benfiki sledeće sezone, ove ne, Mitroglu i Žonas imaju zacementirana mesta.

Decko sta je on to pokazao u maldjim kategorijama? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sta je to pokazao za reprezentacije? XDDDDDDDDDDDDDD svetsko su osvojili jer on nije igrao.

To sto je mlad i sto je dao 6 golova sa 2 i po metra ga ne cini talentom niti bilo cime, pa to je i saponjic uspeo da izvede koji je takodje prejadan.

Orlandic je kvalitet za njih

orlandicu ce najveci uspeh biti ako zavrsi u arsenalu iz tivta.

http://www.mozzartsport.com/vesti/aranzman-iz-snova-za-zvezdu-i-parkera-plata-duplo-veca-nego-u-beogradu/127853

Hahahaha Oni nama dva komadan u Beogradu i dva komada u Kazahstanu a mi njima Parkera. Šah-mat. JEBEMO KARAMO.