Prijava

Ok, za penal jeste diskutabilno,
Al za crveni se ne slažem, to može bilo kad bilo kome da se desi, bukvalno se tako namesti, to mu dođe viša sila.

Ništa nije diskutabilno, već onako kako sam rekao. Ide burazer otvorenim đonom ka golmanu, koji je već pokupio loptu, koja ide van gola, i koju nema leba da stigne igrač, i skrlja ga na mrtvo ime, i treba da dobije crveni. Naročito što su golmani posebno zaštićeni u svojih 16 metara, da ga dokačiš u skoku, ili da on tebe nokautira, faul za njega.

To "može bilo kome da se desi" je tek do jaja argument, Ibrahima Gaj davi Moreiru, sudija dođe i kaže ma šta, svakom može da se desi, padne klapna, crno ispred očiju i ćao.

Raćoni, imalo bi smisla to što pričaš da su se u skoku sudarili glavama i ovaj najebao. Ovde je ovaj srljao kao magarac na loptu koja je očigledno već bila kod golmana, nije mogao da se zaustavi i jebiga. Crveni kao suza.

Penal je čist, ne kapiram te komentare tipa "nije ga dovoljno faulirao da bi se svirao penal" ili nije postojala namera. Sve što je faul na bilo kom delu terena, faul je i u kaznenom. A faul u kaznenom je penal. Indirekt bi bio da nema kontakta.

No nebitno.

Bombi vidim opet laje.

Nije start na loptu ako posle lopte polomiš i igrača, jebiga.

nisam gledao tekmu.da se ogradim.
izgleda da mouce mora igrati.ne vidim drugo objasnjenje.srnic za njega izmislio fudbal.
ili je mouce poceo da igra.sto je malo verovatno.

И без овог пенала би Звезда разбила Нови Пазар.

Opasna igra definitivno, samo me zanima da li je mogao tu indirekt da svira?

Судије последњих дведесетак година углавном сваки прекршај карактеришу као директан слободни ударац уместо да досуде индиректни.

Овде имамо ситуацију да пошто је лопта избачена, тј. пошто је играч одбране отклонио опасност, он у наставку врши опструкцију игре тако што подигнутом ногом омета даље кретање противничког играча који се затрчао и не може да стане у месту. Међутим, пошто је поред ометања постојао контакт, свира се директан слободан ударац, тј. пенал у овом случају.

Сикимићев фаул јесте за црвени картон.

ЕДИТ: Рака Ђуровић је

ЕДИТ 2: Сад сам погледао правила, ипак се свира директан слободан ударац, а не индиректан јер је постојао контакт, а не само ометање.

bombas
Nisam gledo Zvezdinu utakmicu, ali cujem da je bila nenavida i brutalna kradja u korist mezimice. Ajoj najebace vam se ljudi majke jednog dana, noge ce vam lomiti.

Не свиђа ми се твој коментар. Три пенала за Звезду у дербију и сваки се изводи док Звезда не постигне гол, да Шаранову не падне на памет да их брани.

ЕДИТ: Славиша Кокеза је

ako zanima vas st bi bio hibrid gonza i cilma - dio

Haha, kad kaže neku glupu foru (ili glupost generalno), pokuša da je opere još glupljom.
https://i.imgflip.com/19nyby.jpg

Nije zabavno,proteklih 10ak godina kad je Partizan bio prvak namestalo se 1-0, 2-1 u 90om, produzi se utakmica 8 minuta dok ne daju gol, golman sam vrati loptu igraču i tako te fore... Ovo sad kad Zvezda daje 3,5 gola po utakmici je smor, nema nadanja da možemo da izgubimo bodove.

Inace, opet potvrda, za ovu ligu smo Real Madrid. Otisao Katai, ali se ne brinem, Ruiz igra sve bolje, a na drugom boku mogu da se menjaju Plavsic, Srnic i Mouče, tako da smo sigurni.

Dobili 2,5 milke od transfera, mada nije isključeno da u januaru Mouče raskine ugovor ili ode još jedan.

Gde otiso katai?

Катаи отишо у Селту. Позз за Диа и Фађа.

vratice ga u decembru na pozajmicu.

Daj Boze, tamo negde u maju, za sledece kvalifikacije.

ne treba tu bog.kada mu budu poslali par ostrih po zemlji,jednu dubinsku dijagonalu,kada se odbije par puta od odbrambene,kada mu defanzivni vezni ne da da primi loptu...ima da pomisli da je na marsu.tako ce 2-3 puta uci u igru i onda ce svi shvatiti da on covek ovde nije igrao fudbal,nego sovjetsku verziju istog sporta iz 1972ge godine.

On ako bude igrao u kontinuitetu tamo, moze da bude solidno pojacanje. Nz znam sto se omalovazavaju nasi igraci. Sta reci za Kostica i ostale? Da nisu i oni zalutali? Katai ima tehnicke sposobnosti bolje od vecine pojedinaca iz reprezentacije, i zamisli kad ne bude sve na njegovim plecima, nego moze da odrema 10 minuta pa da uhvati onda dribling... ja verujem da ce se vrlo brzo uklopiti, ako bude igrao naravno, tj ako mu budu pruzili sansu i cekali ga kao sto mi cekamo Mucea i ostale...

ne znam kakve veze imaju kostic i ostali sa kataijem.
katai ovde igra u zvezdi protiv sklj klubova.tamo ce igrati u selti protiv vrhunskih klubova.tamo nece imati vremena da se namesta dok prima loptu,morace da menja stranu,da utrcava.ukratko da duplo vise trci nego ovde.ovde moze da prodje neke papane kojim je dusa u nosu.tamo kada ga satre masherano,nece znati di se nalazi.5 godina je igrao u nasoj ligi ko kurac i onda za jednu sezonu postane maradona...ajte molim vas.
i niko nikog ne omalovazava,vec je to realnost.nasa liga nije nikakvo merilo da li igrac dobar ili ne.

Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić, nekadašnji prvi čovek fudbalskog kluba Novi Pazar, pita: Zašto se danas ne priča o lošem suđenju na toj utakmici i huliganstvu Zvezdinih navijača?

"Mi svakako osuđujemo ono što se desilo na stadionu, ali skandiranje navijača Zvezde i penal koji je sviran sigurno su uticali na masu da se digne", kaže generalni sekretar kluba Senad Hadžifezović.

Rasime, tačno tako, sad kaži šta znači "ako to CZ ne želi ili ne sme." Pre nego što ode u NP, a dobro je da ode, neka Vučič porazgovara sa ljudima iz CZ, sa onima iz FSS, sa onima koji bi opet da prave Zvezdin niz, ako se ovako nastavi nećemo imati više ligu, igrače jedan klub. Zar nam kvalifikacije za evropska takmičenja nisu ništa poručile?

Gradjanski rat je poceo na utakmici protiv Dinama. Par nadrogiranih je povukao masu. Zvezda je bila ucesnik. Sada opet, ovaj put i pijani, pale glupe nacionaliste i gle opet zvezda. Ako cete VI da mi kazete i govorite ko je srbin i nosi krst oko vrata, Hvala vam samo me zaobidjite. Glupava masa, ofarbana u crveno belo!!!

Ne treba vucic da dolazi i miri muslimane i pravoslavce iz Novog Pazara jer mi godinama zivmo u zajednistvu bez problema,ali ako hoce da pomogne onda neka spreci dolazak olosa iz Leposavica,Leska,Raske...koji su dosli samo da isprovociraju.Takodje neka se povuce sa cela FSS,sudijske organizacije i svih ostalih funkcija vezanim za fudbal,a ujedno neka opozove i svoje ker.ve poput Terzica,Covica,Vizure,Bulatovica...Kad se taj olos povuce iz sporta i donesu ozbiljni zakoni koji ce se sprovoditi u delo onda moze da se prica o podizanju srpskog fudbala.Ne moze da se pise o Turskim zastavam na stadionu NP,a nikad ni reci o Grckim i Ruskim na Marakani.U cemu je tu razlika??Ili opet vazi ono da nismo svi jednaki??

Fudbalski klub Novi Pazar mora da se ogradi od ponašanja svojih navijača. U suprotnom su isti kao navijači Crvene Zvezde i njihov vođa.

Pa i Kostic i svi ostali su igrali u nasoj ligi prvo sa sklj kluboima, ne razumem.. :D

Bobas prati sve vesti vezane za Zvezdu, to je pravi Grobar, prva ljubav zaborava nema!!