Prijava

Tačko, daj još izvora, pouzdanost Kurira je vrlo mala.

Fifa nikad nije ni racunala pobednike Tojota kupa prvacima sveta, b92 i kurir samo izvlace stare vesti.

ALO CIGANI DE VAM JE LŠ

Pa ne odnosi se ovo na ls brt

Jbg, sad igraju to takmičenje pa im samo to u glavi.

i treba da razdvoje kup sampiona i ligu sampiona.nije to isto.real sa krpenjacom osvojio 50 titula zaredom.jesu to uspesi,al nikako nije isto osvojiti ligu ili kup sampiona.sasvim nebitno ko sta smatra tezim.

Pa i ostali su igrali sa "krpenjačom", šta je problem? Lično, lepši mi je format na ispadanje i da igraju samo šampioni država ako je već liga šampiona. Ligu Evrope neka igraju 2 i 3, četvrti u kvalifikacije i toliko. LŠ je postalo pomalo dosadno takmičenje, isti timovi, isti parovi, 3-4 ekipe se vrte u finalu i to je to. Preveliki je jaz izmedju bogatih i sirotinje, ali se niko ne trudi da ga smanji već da ga produbi.

real je bio primer.tipa primer jer su zaredom osvajali.ima nekog smisla.barem meni.
inace, konstatacija ti je nesto tipa dragoljub petrovic i zivadinovic.samo sampioni igraju,nanana.ima da bude super atraktivno takmicenje kada la valeta bude gostovala na bernabeu.ko jebe sirotinju kada nema da ulozi pare i napravi tim.nisu svi za ligu sampiona jer nemaju para,ne vole fudbal i slicno.ko ima kintu-igra,ko ne-gleda da li ce sbb ili neki ajpiteve sa arenama da uplati.ili da ga usere da objedini.

Liga Sampiona je najkvalitetnije takmicenje u fudbalu na svetu, sa najvecim legitimitetom i sportskom pricom. Teoretski svako moze da ga igra, od Mancestera do FK Krnjesevci.

Teoretski i Partizan može da igra košarku na vrhunskom nivou, ali ne igra. Pa upravo zato La Valeta ili neka X ekipa ne može ništa protiv Reala. A i kvalifikacije su zamišljene tako da opet bogati budu favorizovani. Kakav kurac liga šampiona kad je igra Sevilja ili Arsenal koji su fazon 4 ekipa u svojoj ligi a ne igraju šampioni svojih zemalja?

Зато што су Арсенал и Севиља квалитетнији од шампиона јебене Белорусије, Бугарске, Србије, Мађарске итд.... Најбољи и најјачи треба да се боре за звање најбоље и најјачег на континенту.... Ем ће бити већи квалитет ем ће се више новца привући тиме....
А ЛШ је најбољи потез урадила са враћањем по четири тима Италији (или ко ће већ тада бити на четвртом месту лигашког коефицијента) од 2018.... Да су могли (јер мањи савези, који су у већини, би се бунили јбг), требали су урадити као и Евролига у кошарци - затворен систем и, као што рекох, да се најбољи и најјачи боре за звање најбољег у Европи....

ЕДИТ: Лепо је тако некако романтичарски размишљати, али данас то не пије воду у професионалном спорту....

Face, promasio si poentu i poredis babe i zabe. Fudbal je generalno nikad kvalitetniji u Evropi. Bas zbog cvrste kontrole Fifa i Uefa, sportskog faktora koji je presudan. Sto se tice kosarke, ocigledno je u ogromnom padu u Evropi. Sve sto iole vredi bezi preko bare. Iskljucivo krivicom spanske i turske federacije i njhovog novca i uticaja. Dosli smo do tacke gde najkvalitetnije kosarkasko takmicenje jeste zatvoren krug ekipa gde 60% Evrope nema pristup, gde dvorane zvrje poluprazne i gde su glavne zvezde Amerikanci koji nemaju mesta u NBA. Fiba nije slucajno reagovala jer vide da ovo sve ne vodi nicemu. Sad imas EL gde nastupa 6 prvaka svojih zemalja i LS gde nastupa 17 prvaka. Ni jedno ni drugo niti je kompletno, niti ce roditi novi kvalitet.

jel znas sta je jos bolje?da daju somaliji da igra svetska u svim sportovima jer nemaju para.da se ne favorizuju neki nemci i argentinci. sta koji kurac da igraju najbolji, treba svi da se loptaju.ne znam da li si svestan da neki koji imaju vise kinte od nas bednika ne prate fudbal kao mi.i boli ih kurac da ulazu.nije samo da sirotinja ne igra.najbolje da se igra na ledini.skendija-dinamo tbilisi.to bi bio mec stoljeca.ko ima para da ulozi,taj ce igrati.nemas para za nesto i uletis negde i seres kako oni imaju jer su favorizovani,a ti ugnjeten pa nemas.kakva je to logika.neka preimenuju takmicenje u takmicenje bogatih i favorizovanih protiv bedne sirotinje iz moldavije,srbije,albanije...kako god hoce.a ovo takmicenje liga sampiona neka daju prvacima belorusiji i andore da igraju.e, da verujem da je i andora bogatija od nas,al ih boli kurac za fudbal.ili ih ima malo,pa ne mogu da se nakrpe.treba onda naseliti jedno 5 milja ljudi minimum u andoru kako ne bi bila favorizovana neka zemlja sa 30 miliona.

Ali ako je 100% zatvoreno, onda si ti samo najjači u tim ligama, a nikako u Evropi. Moguće da je Sevilja jača zato što godinama igra Evropu, ali isto bi i La Valeta tako mogla da pravi sistem. Znam ja da je to sve utopija, samo kažem šta ja mislim.

Pa je l' bi ste radije u LŠ gledali duel Sevilja-Borusija (recimo) kao ne prvaka njihovih država ili Tre Pene-Santa Koloma kao prvaka njihovih država?

Zasto evroliga odlucuje da se u Belgiji i Ceskoj recimo ne moze igrati kosarka na najvisem nivou?

Sramotno je da se u 2018 godini niko ne moze nazvati klupskim prvakom Evrope u kosarci.