Prijava

Још да се Рикардиња отарасимо...

Naime, kako je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio u izjavi za ''Informer'', pauza neće biti pet nedelja, već dvostruko više, što praktično znači da je za Jovičića jesenji deo sezone okončan.

''Uz pomoć ministra zdravlja Zlatibora Lončara održali smo konzilijum i neće biti pauza pet nego 10 nedelja. Napukla je ta Džonsonova kost. On je verovatno izgubljen za čitav jesenji deo sezone'', izjavio je Terzić.

Šta sada? Kakav potez će povući ljudi iz uprave Crvene zvezde?

Terzić dalje otkriva da je sinoć održan hitan sastanak klupskog rukovodstva, da je trajao čitave noći i da je odlučeno da se dovede novi igrač na poziciji koju je pokrivao Jovičić u veznom redu.

Tri su fudbalera u igri, a Terzić ne želi da krije njihova imena.

''To su Aca Ignjoski, Mićko Mijailović i Saša Zdjelar iz Olimpijakosa. To vam je to. Moramo da srede ujutru to da rešimo, ili nekim rokadama da dođemo do rešenja. Opcija je da ih dovedemo na pozajmicu sa pravom otkupa'', poručio je Terzić.

Од газде Чукаричког тражити одштету. Или да нам плати новог везног или Дринчића испребијати на мртво име. Кад ђоном идеш, то је намера да повредиш противника, не постоји случајно ударање ђоном, поготово не на сувом терену.

ahahahahh ajde ne lupaj jebene gluposti

čuj tražiti odštetu od gazde kluba čiji je fudbaler povredio fudbalera protivničkog kluba

Мора да постоји неки начин да нам се надокнади штета. Мајмун није добио ни жути картон. Од њиховог извињења немамо ништа. Старт ђоном никад не може да буде случајан. Дринчић је намерно повредио Јовичића. Ако нема пара, онда гипсано корито за Дринчића и решен проблем. Ми без Јовичића, Чукарички без Дринчића.

Ајде сад сви да почну да иду ђоновима једни на друге и да се сви праве блесави како је све у жару борбе.

Tebe baš jebu ove nagle promene vremena izgleda

hahahhh kolko si ti lud brt

Од газде Чукаричког тражити одштету.

Hahahahaahahhahaah jebem ti

Ili da nam plati zadnjeg veznog, skroz korektno i nešto najnormalnije u sportu.

То јесте. Али нисам једини који услед промене времена испиздео због оног мајмуна синоћ. Повредио Јовичића, покушао да повреди Аџића, ударио Радоњића лакто, ни жути није добио. Јуче Јовичић, следеће коло неко ће да удари Радоњића, Бабића или Родића и опет ће све то да буде "у жару борбе". А шта треба да радимо? Да ћутимо? Таман доведемо људски играча, неко га повреди "у жару борбе". Зајеби то. Ни у сеоским лигама се више не иде ђоном.

ЕДИТ: Што не удари Анђелковића да нас појача него баш Јовичића?

Ali nije to uopste bez osnova, ako se dobro secam gazda napolija je isplatio barseloni sto miliona maraka kad je zuniga upropastio nejmara. I kolumbija brazilu poslala isto neku kompenzaciju(nije za javnost upleten je i sport vizn u kombinaciju)

Ako je i bilo ikakve dileme vise je nema-fender najludji u ovoj maloj zajednici da ne kazem komuni

Brate, nemoj da si klasičan forumaš sa red star belgrade foruma. Te teorije zavere da je Drinčić namerno povredio Jovičića jer su mu tako rekli Djukić i Saša Ilić su klasični averidž cigancizmi klinčadije od 16 godina, a koliko sam skontao ti si dosta stariji.

Ako je granica Drina, stavicemo ga u gipsano korito!

Добро се сети то за Нејмара. Нејмар је причао да су му лекари рекли да је имао среће што може после оног старта да хода јер да га Зунига ударио пар центриметра изнад, поломио би му кичму, остао би непокретан. А кад спомињеш осигурање, знам да су Роналдо и Меси имају осигурање у случају да их неко тешко повреди и прекине им каријеру. И то мислим да плаћају управо клубови. А Барселона и Фудбалски Савез Бразила су стварно били покренули причу да ће тражити одштету да је Нејмар био теже повређен. Зунига је једва избегао линч.

Није празна прича. Нејмар неко време јесте био у колицима. Сигурно није било свеједно газди Барселоне што је пукао на десетине милиона евра за играча за кога у једном тренутку не знаш да ли ће уопште моћи да хода, а камоли да игра фудбал.

Да не причамо о теоријама завере, али Дринчић није клинац од 17 година па јури за лоптомк к'о мува без главе, него матор коњ од 30 и нешто. Ја јесте да реагујем и пишем у афекту, али немојте да се зајебавамо са тим "у жару борбе". Не можеш случајно да идеш ђоном.

Ajde brate popi neko pivo koji ti je kurac. Kapiram da nisi ni izvalio ironiju u toj paraleli xd Pa oni za nejmara i mogu da se tresu kad ih je kostao 300 miliona evra zvezdu je ovaj kostao 100 hiljada naci ce takvog do sutra popodne fauon, vidis da imaju trojicu vec na spisku haha

Fudbal je to lepi, cas posla se neko povredi . Neki ni ne nastave karijeru pa sta sad jbg. Uostalom da je neki bivsi igrac fksz povredio npr sumu ovog kapiram da bi ti cak bilo i malo drago

Не можеш случајно да идеш ђоном.

Po suvom terenu :)