Prijava

Људи, исти сценарио ко прошлих година, дају бодове онима којима требају да би им вратили следеће сезоне. Станкец ће морати сам себи да попуши.

Može i meni neko(a) da popuši bez ikakvih uslova slobodno... A Zvezda uzima titulu ladno, uopšte se ne šjekiram !!

Јебаћемо ми Партизан ко што смо и вас, па ту можете нешто да се надате. бухахаха

Ma jeste normalni, pa đe 10(sad je već 7) bodova da prokockaju? Pa to ni Vermez ne može.

tresnemo ih mi i Vosa i remiziraju sa nekim i eto titule
SOPINTO TRENEREEEE!

Видећемо какав је тренер кад буде играо ван Маракане.

А да вас питам ја, ал да ми искрено одговорите. Мислите ми стварно да ћемо освојити титулу?

Naravno da ne. Kiksamo iduću, iako nemam pojma protiv koga igramo.

А да вас питам ја, ал да ми искрено одговорите. Мислите ми стварно да ћемо освојити титулу?

Oćemo! Al u kurcu! Imamo mi Mikića, Vešovića, etc... tako da se ne ložimo džabe...
Daj bre nisam gledao protiv Ajduka išume, nek kaže neko jesmo stvarno dobro igrali ili jok?

OSVAJAMO TITULU BRE! LOLO
Dionysio, daleko od odlične igre, ali mnogo bolje nego pre mesec dana. Ajduk 5 puta prešo pola, a imali smo tonu šansi.

Ček ček, Lukiću, DE SU PARE?! lolo

Evo ne znam bogomi

Ma samo da mudrimagarajmun ne igra više. Nema ni kasalića, ekstra. A neko je napisao negde, možda i ovde. Partizan će da kiksne dve sad da bi se stvorio privid zanimljivosti i da bi sa pinto ostao i sledeće sezone. Uzimaju Ćoki i Đura pare na kladži, bole ih kurci

Шта вам сад фали Мудриголу? Надавао се он голова...

Ja lepo kažem da se ne ložimo džabe... Pa setite se prošle sezone, jel Grant imao nerešeno sa Novim pazarom (prvo kolo prolećnog dela), i posle toga još jednu nerešeno, kad su ga pljuvali Grobari za sve pare. Ma nameštaljka, ali ko jebe raju, dok obrću se repa... A kao je Vermez hipnoza neki zajeban trener za koga bi bilo čudno da ima dve nerešene...jest al stojka. A i Hajduku išume trebaju bodovi za opstanak, a ko je sve ove godine bio Džomba golubar, koji na foru Džonija (draže mi je da Zvezda izgubi, nego da Paća pobedi), gde je on iako finansijer Hajduka, okoreli grobar.
Anegdota za golubara, on ide stalno po tim takmičenjima golubova i sl. i ako slučajno neki golub ostane duže u vazduhu od njegovog, ne pita za cenu kupuje tog goluba od gazde od koga je izgubio. Što? Da bi ga zaklao bivšem gazdi na oči. Mamu mu jebem, ako smo ga pljuvali govno jedno debelo.

Mudrigol

Vrline:

Mane: Spor, nema dribling, nema tehniku, nema skok, nema kretnju, sapliće se o loptu, tu i tamo doda solidan pas, frizura...

Ali kenja ga, mada, dosta onih golova bih i ja dao lolo

Не бих ја рекао. Нема дриблинг, нема брзину, ал сналази се, зна да се постави, да скочи... Не верујем превише у то да неко може да да толико голова на срећу. Мада ако га нећете дајте га нама, да карамо БСКА!

I ja da sam bio u tim situacijama ubo bi nešto bre :D I mene kenja, iako nemam dribling ni brzinu. Imam njuh :D Mali Ožegović je za njega izmislio fudbal. Evo vam ga, i on i Čava i Kasalica i Vešović. Nosi, nosi sveeee

dok je igrao u vosi i novom sadu,nije mogao da se sastavi.ni na treningu.zato su ga i oterali.u zvezdi se snasao.

Па и њух је врлина доброг центарфора. х)
Видећемо како ће напредовати, ал не бих га ја отписивао. Овај црња од јуче ако му је оно неки стандард, онда је убица. Мада контам да је ово било као прва текма па због тога...

Crnac jebe kako je dobar. Mudrinski je spic, ali je ovaj kompletniji spic od njega. Realno je da u sledeci 3 Grobari kiksnu bar jednu, mi nemamo gde, ali nakon toga cemo kiksnuti negde sigurno, tako da je titula daleko. Ne treba se zamajavati. Igraj da dobijes sve, pa ako slucajno do derbija dodjes na -3, ili -4, oderi ih, pa onda razmisljaj o tituli...Ima dosta do tada.. Kasalica je povredjen, i nadam se da nece zaigrati skoro. Toliko. I da, jebem mu majku! Jako mu jebem majku!

EDIT: Ne volim spica koji ne zna nista sa loptom. Mudrinski nume, ali ima osecaj za gol. Crnja ume, da povuce i da da pas, cak i da razmisli gde sutira. Svakako crnja pre Mudrinskog. Ovaj moze da bude DJOKER! A na njega DJEMPER!

Nema ništa od titule tako da mi počnemo da se molimo da u 3. kolu kvalifikacija budemo nosioci, ako i dotle stignemo.