Prijava

Preporučujem bivšeg trenera FK Gorica Šipovo, gospodin Gvero. Slobodan trenutno, jer je dobio zabranu prilaska sportskim terenima u BiH, nadam se da ne važi za Srbiju.

И шта сад? Да се радујем или не што је отишао Са Пинту?
Надам се бољем, али увек може и горе. Ако нам сад дође неки тренер калибра Достанића или Кристића, борићемо се за 3. место са Радом и Јагодином.

U svjetlu svih zadnjih događaja ne moram biti Milan Tarot da prognoziram da od transfera Ninkovića nema ništa.

Prema saznanjima Novosti, ni u rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana nisu bili previše iznenađeni ovim potezom dosadašnjeg šefa stručnog štaba, jer kruži priča da je potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza ima spremnog aduta iz rukava.

Kokeza je, navodno, već dogovorio sve uslove saradnje sa stručnjakom čije se ime čuva u najstrožoj tajnosti.

Ako smo zbog nekog u buli to je zbog ovakvih Kokeza, Stojadinovića, Ilija Ivića itd., nisu ludi bili Muslin i Prosinečki što su tražili da oni obavljaju funkciju sportskog direktora.

Ако нам сад дође неки тренер калибра Достанића или Кристића, борићемо се за 3. место са Радом и Јагодином.

Ako treba da biram da li ćemo sa "skupim" igračima (za naše uslove, mada za naše uslove je svaki igrač skup) biti drugi, kao što smo bili zadnjih 6 godina, ili sa klinčadijom da budemo 9-i, 10-i, ja bih odabrao ovo drugo, treba rasterati kompletan prvi tim, izvući 10-ak miliona, ili koliko je moguće, isplatiti sve plate koje se duguju, i onda ispočetka, Evropu nećemo igrati kao što je nismo igrali ni do sad, u suprotnom smeši nam se Portsmut ili Salamanka.

Ja ne znam sta ljudima smeta Stojadinovic? Jedini je koji je u poslednjih 10 godina, bar koliko toliko pogodio sa pojacanjima. Nema para, ne moze da dovede Ronalda, ali po meni, odlicno radi svoj posao. Ne vidim kako ga poredite sa Ilijom Ivicem,Adzicem i ostalim... Sto se tice Sa Pinta, jbg, ode covek, navikao je drugacije da radi, kod nas to ne moze ocigledno, nit' imamo para, a i jos uvek svako gura neke svoje igrace, tako da covek nije hteo da se zamajava. A opet, nije neki trener da sad placemo za njim. Znao je u kakvom je stanju klub, sta je ocekivao, Stankovica, Ninkovica, Zigica, Bisevca, 2 brazilca poput Nejmara i jos jednog klinca, cisto da mu bude tu? Sere kurac on malo... Sto se mene tice, neka Stojadinovic koliko moze radi svoj posao, i neka pokusa da dovede igrace za pare koje ima (nema), pa cemo posle da ga pljujemo, a u nasoj ligi,sa normalnim timom, moze i Buzda da bude sampion...

+10000000000000000000000000000000000000

Ako treba da biram da li ćemo sa "skupim" igračima (za naše uslove, mada za naše uslove je svaki igrač skup) biti drugi, kao što smo bili zadnjih 6 godina, ili sa klinčadijom da budemo 9-i, 10-i, ja bih odabrao ovo drugo, treba rasterati kompletan prvi tim, izvući 10-ak miliona, ili koliko je moguće, isplatiti sve plate koje se duguju, i onda ispočetka, Evropu nećemo igrati kao što je nismo igrali ni do sad, u suprotnom smeši nam se Portsmut ili Salamanka.

Апсолутно се слажем. Ваљда ме је оволико чекање на титулу сморило, да ми је више свеједно и да ми ово делује као најбоља опција.

Ja ne znam sta ljudima smeta Stojadinovic? Jedini je koji je u poslednjih 10 godina, bar koliko toliko pogodio sa pojacanjima

Stojadinović je doveo samo 3 pojačanja, prvi je Petković o kome su sve reči suvišne, drugi je Garido koji nit' nam je trebao, nit' je nešto pokazao, a drugi je Dauda koji je ok, ali za kojeg se nema para, e sad, da bi taj Dauda ostao, trebalo je da mu se isplati svaki dinar, a da ostatak igrača dobije paket jednokratne humanitarne pomoći, dobro, da se ne lažemo, ne bi oni dobili pare sigurno, ali normalno je da popizde što je samo jedan igrač dobio pare a drugi ne, e sad zbog toga ti sad imaš situaciju da igrače koje si mogao da uvališ za 4-5 miliona (zajedno) kao što su Mijailović i Pantić moraš da pustiš za dž, a da dodamo i tome da je Mijailoviću cena još i pala zato što je na njegovom mestu igrao Garido, koji kao što rekoh, ništa posebno uradio nije. A pazite sad ovo, Simon Vukčević je jedan od igrača koji treba da pojača Partizan, a znate li ko mu je menadžer? I sigurno tu ima još puno igrača kojima je on menadžer, e sad recite vi meni da li je logično da osoba koja je sportski direktor u jednom klubu direktno pojačava rivale zbog ličnog interesa.

Petkovic je doveden za dz, ko zna koliko su mu para dali, sigurno nije imao velika primanja, a trebao je neko da popuni rupe.
Garido je igrao za mizeriju, fazon 300e mesecno, a da se potrefilo da je dobar igrac, mogli smo mnogo toga da dobijemo, a nismo nista izgubili, jer Mijailovic nije bio u prvom planu jos od odlaska Robija. Sto se tice Daude, decko je klasa, razliku vidi dete od 3 godine izmedju njega i ostalih napadaca, tako da ako dobro odigra sledecu sezonu, moze dosta kesa da se uzme za njega. Pantic mi je boranija, nista specijalno igrac, tako da ne verujem da bismo neke pare uzeli na njemu... Ukupno smo mogli da uzmemo 3 milke za njih dvojicu, i slazem se da je to bolje nego ista, ali ako im je receno da ce im biti isplaceno, a nisu hteli da sacekaju, ko ih jebe. Daudu bih zadrzao u svakom slucaju, jer od njega mogu da se uzmu pare kao za njih dvojicu, a ekipi znaci vise nego 'leba, sto se za ovu dvojicu ne moze reci...

Plafon milion za obojicu.

Kakvi milion, za rupu od Spajića uzeto milion i po.

Што би рекао Пеђица мој омиљени
ТЕК САДА НЕ ОДУСТАЈЕМО!

Иронично лери, да могу туко бих га и дан и ноћ.

Pretpostavio sam, ali nisam mogao da odolim. :)
Ma raspadamo se na svim nivoima.

Кад букнемо у скорије вријеме и ко група смијаће нам се сви :)
УБИ ЗАКОЉИ ДА ББРС НЕ ПОСТОЈИ :Д

Ma treba ih oterati sve u kurac i pustiti klince da igraju a ya trenera postaviti ovog koji ih i sada trenira. Na klince mislim.

ФАНК ЈЕА! Свака ти дала за ово ископавање, одушевљен сам!

РАЗВАЉУЈЕ! И не може да остане на дну претходне.

lusesku
http://www.youtube.com/watch?v=NGGqZKX62nk&feature=player_embedded
fank osamdesetih, mnogo dobra stvar