Prijava

Jedan lik kopiro na MCZ forum post nekog sa grobarskog foruma:

Derbi. Ciljevi.
1. Pobeda ma koje vrste
2. Pobeda sa dva gola razlike
3. Finansijski udar na cigane
4. Ponašanje prisutnih u tunelu
osvrnuo bih se na ovo pod 3. Kako finansijski udariti na cigane? Odgovor je lak. Povrediti im igrače koje planiraju da prodaju, pre svega lazovića. Zadatak za nekog od mlađih igrača tipa Pantić ili Živković. U slučaju da cigani pre kraja izvrše više izmena, krljati im lazovića da se istom završi karijera. Tako neće moći da ga prodaju, odnosno neće moći kao zalog pred uefom da stave vrednost njegovog potencijalnog transfera, tj. moraće negde drugde da nađu tri miliona evra, što s obzirom na sastav njihove ekipe gotovo da nije moguće. Lom lazovićeve noge bi mogao da nas odvede u kvalifikacije za LŠ, mislite o tome...

4. U tunelu im prirediti topao doček, topliji nego što oni nama priređuju. Tući, biti, pretiti, kordon neka ih sačeka i malo im polomi noge. Na poluvremenu im ne dozvoliti da priđu tunelu, gađati ih svim što padne pod ruku. Nek se osete dobrodošli. Isto važi za sudije, ma koje govno od njih da se pojavi.

Ja ne znam da l je veći retard ovaj grobar ili ovaj što čita njihove forume.

е овај је већ монгол

I onda bojkotuješ derbi.

Такое бре треба да се поубијамо међусобно

U tunelu im prirediti topao doček, topliji nego što oni nama priređuju. Tući, biti, pretiti, kordon neka ih sačeka i malo im polomi noge. Na poluvremenu im ne dozvoliti da priđu tunelu, gađati ih svim što padne pod ruku. Nek se osete dobrodošli. Isto važi za sudije, ma koje govno od njih da se pojavi.

Hhahaha, kakav lik.

Jel znate vi kako su grobari prolazili dok su Zigic i kompanija igrali? Dodju jadniCci da igraju derbi, nisu dobili godinama tu, prvo im to u glavi, drugo Zvezda bolja. Onda se presvuku, krenu da izlaze na teren, a sever skace, podrhtava sve. A u tunelu show. Zigic i Purovic rmpalije, plus Jankovic, Bisevac i ovi, kada stoje jedni pored drugih onako, uzmu pa krenu da ih cikaju. Tup po glavi, pa ga ustine za stomak ''Gde si bre dosao da igras'', pa ga drmne u rame ''polomicemo vas'', pa opet lakat u telo ''Sta cete ovde bre'', a ovi mladji, samo prate starije. Ovi se ukenjaju, izadju na teren, i prime 2-3 po naivici... Zvuci kao lozana i komedija, ali je istinita prica. A onda su dosli jbg Slavko Perovic i ostali,pa se prokurcili ovi. Tako treba i sada. Bajko, Milijas, Crnogorac i Slovenac, onog Gogica samo zbog toga da ubaci, i krenu u tunelu da ih lemaju vec, ionako su u kurcu, derbi bi lagano bio 0-3.

Ali ja sam plakao za ovo kad mi je ortak pricao. Kaze bukvalno su ih terorisali u tunelu.

Rasnog će da banuje cukenberg zbog onolkog spema sa onim postom gde moli za odban hahahahhaahahhah

Блајвага та прича је скроз реална. Тај тим Звезде је иначе био најјачи тим у задњих 10 година, штета што нису направили неки већи успех на Европској сцени

krljati im lazovića da se istom završi karijera

Какав болид! Па они нама Лазовића, ми њима Пантића и Живковића. Као да је то неки проблем за Павићевића или Мијаиловића.

Ако види ово Славиша, има да зајебе Гробаре па ће у стартну поставу да уврсти Касалицу, а Лазовића ће остати на клупи. Жртвоваће Касалицу јер ионако не можемо да продамо чак ни здравог. Лолололо

Mijailovic krlja i kad nije isprovociran lolo

Nego, otoplilo nesto...

Bvdlga ti si stvarno carina ako veruješ u to što si napisao. Ali ozbiljna carina. Taj Biševac igrao sa mojim drugarom u Bežaniji. Živeo ovde na Kosi jedno vreme. Bubica. Dobar i miran dečko skroz.

U tom trenutku dovoljno je samo pred Baticom Mirkovićem da je tako nešto neko od njih uradio, pa polomio bi ga Batica na sred tunela za pola sekunde. Idi bre u kurac.

CZV Stojković, Luković, Dudić, Biševac, Joksimović (Perović '63), Basta (Milovanović '74), Kovačević, Mladenović, Janković, Purović, Žigić

PAR Kralj, Emeghara (Odita '78), Lomić, Saveljić, Đorđević, Mirković, Brnović (Bajić '90), Vukčević (Tomić '72), Nađ, Radonjić, Boja

Možda bi ih povukao za jaja...mislim k'o Jarnija.

EDIT: Generalno je budalaština takav pokušaj zastrašivanja...Mene bi takvo nešto samo moglo da dodatno motiviše, ako je na derbiju uopšte potrebna dodatna motivacija.

Bvdlga ti si stvarno carina ako veruješ u to što si napisao. Ali ozbiljna carina. Taj Biševac igrao sa mojim drugarom u Bežaniji. Živeo ovde na Kosi jedno vreme. Bubica. Dobar i miran dečko skroz.

Dzoni, ja iskreno verujem, jer sam pricu cuo ne od nekog lika iz kraja, vec od coveka za koga mogu ruku u vatru da bacim da nema potrebe da izmislja. A svakako ima pristup tunelu, i desavanju u istom. Ti ne moras da verujes, ja verujem. Pogotovo sto ste prskani tada bili konstantno, pa mi ne zvuci nerealno.

EDIT: Da ne bude zabune, nije se to samo jedne sezone radilo, vec godinama. I kada su Lalatovic i ekipa igrali, pa se prenosilo na generacije, da se tako duhovito izrazim. Onda dosao Slavko Perovic i otislo sve u kurac...

Nemoj da stavljaš ruku u vatru. Ovo je izuzetno smešno.

E bvldga, Kurajber zna da to nije istina i kraj. Amin. Haug.

Ne znam Džonovane nego nije logično baš. U svakoj generaciji imaš ozbiljne sirovine i budale na obe strane. Eto tu fazon Mirković, Saveljić i Nađ. I šta kao Purović će da ih maltretira. Samo razmisli eto, da li ti deluje moguće. Ništa drugo ne kažem

Ovo je izuzetno smešno.

Jbg, meni nije, meni je kraljevski, i tako treba da rade sve generacije Zvezde, a ne da bilo ko dodje i da pisa po tvom terenu. Hoces da kazes da nema carki izmedju igraca? Sta su oni roboti, pa samo prolaze jedni pored drugih. Na terenu se pljuju i udaraju pederski, zasto ne bi u tunelu? Meni je krajnje smesno da ti mislis da se takve stvari ne desavaju. Kao da mi vas, ili vi nas ne poprckujete kada je derbi ili kada jedni ili drugi izgube. Sta je nerealno da lupam, navedi bilo kog igraca Zvezde, dodje Partizanovom i kaze mu ''Sad cemo da vas karamo, jebacemo vas kao kurve'', i da ga lupne? U fazonu, jel si se usrao pickice? Pa to se svuda radi, dizes tenziju, teras na svoju stranu.

E sad, to sto se na JNA nisu desavale takve stvari, to je druga stvar, ali verujem da jesu, da bi ti prvi tvrdio da je tako. Ja ti kazem, da nisam ovo cuo od nekog debila, vec od coveka koji sigurno zna to. Kao da od Radonjica cujem koga ce da izvede veceras protiv Cibone.

Ne zna ni Radonjić dok Ćoki ne pošalje spisak... (šala mala da razbijem nervozu pred večerašnju tekmu)

imaš ozbiljne sirovine

Nađ

.....
Sti lud?

Nebitno je Dzoni da li je Saveljic, Kanavaro ili Sveti Petar. Dosao si kod mene na teren, ja cu da ti jebem mamu, boli me kurac sto si ti Batica Mirkovic i sto si igrao za Juventus, ja cu da te naguzim ovde na sred Marakane, jer nas niste dobili godinama, i necete ni sada. Dzaba si se vracao u Srbiju jajaro.

Tako bih ja rekao. A posle ako ce da se vijaju van terena i resavaju to kao Danilovic, to je druga stvar, ali ovde ja, Nikola Zigic,Marko Perovic, PIZOn, navedi koga hoces, ja vodim igru, ja sam gazda.

Ae sve da skontam, moguće, ali ja znam Batu, Bata bi nekome ruku iščupao kada bi ga pipnuo po ramenu. A čuo sam i da je Niša budala.

Ne vjerujem baš.