Prijava

Nek dođe ima dobru pičku, šta fali, ionako nemamo nikoga u odbrani. AA ovaj bosančić i njegov lob, prešla mu preko noge, i djeluje kao idiot, nešto tipa vilotića, samo još slabiji igrač.

zato što će ako dođe biti zacementiran u prvoj postavi kako bi ga uvalili bilo kome na kraju sezone pa ćemo izduvati jer ga niko neće hteti a onda će zablejati tu 5 godina ko onaj retard stanković u paći pa će još i kapitensku traku dobiti

Pseto kobjasnio.

A osim toga, kad je trebalo da bude tu on se iskurčio sa 18 godina i žalio se što ga ne metnu u prvu postavu. Zato je i otišao. Da je sačekao godinu dana igrao bi, nek pita Krnetu ako mi ne veruje.

pa to i jeste bio fazon kme kme ja sam dobar igrač kme kme duletov sin kme kme prcam mirku vasiljević kme kme idem u francusku moj tata tamo zna ljude. mrš mamu ti balavu jebem

Momci, kako god, on je za trenutnu konkurenciju u zadnjoj liniji Loran Blan. A oni su Loran blamovi. A i mi smo u takoj situaciji da ne možemo birati, nego daj šta daš.

A tebra 'de si ga gledao?

Gledao sam ove to mie je dovoljno. Još dok je bio kod nas bio je bolji, da ga jebeš nije tamo mogao nazadovati.

kako nije mogao? koji se to igrač vratio bolji nego što je bio?

moze lock cigani smrde na dupe ahahahah

ovo sve retardirano ko janpi

Jović sjajan protiv Ukrajinaca.

rakic u svom stilu odigrao.ne vidi se mnogo na snimku,al je sasvim dovoljno.

Da, klasika, mnogo dobro spušta lopte, kao ova sad kod gola, to uvek radi kad igra.

zvezdi treba neki napadac.onaj jovic je klinac,ona dvojica sto su dosla veze nemaju.

Ma da, oni ni nisu klasični napadači (Despotović jeste al' nema kvalitet). Mislim da se Onjila prelako odriču, kad je već tu treba ga upotrebiti. Daudu svakako ne bi mogli da zadrže, ali Onjilo bi hteo 100%.